Czesc!Witam wszystkich. Jestem tutaj nowa i sie barzo ciesze ze wielkie zarcie znalazlam. Biede sie barzo starac udane i dobre przepisy udostepniac.
Witaj Dagno! miło Ciebie poznać,gotuj z nami:))
no tak jak mowie. Bede sie starac, ale w porownaniu z toba to nie mam szans.
Nie mów tak! ja się też uczę, pod okiem mojej mamy ,babci:))Gotowanie nie jest trudne, tylko trzeba chcieć:))Jestem początkującą kucharką,uwielbiam piec ,najbardziej słodkości.
Widzalam no i ci to barzo dobrze wychodzi. No ja tez tak mysle, ze jak sie chce, z czasem i z wprawom sie to u mnie polepszy. Twoje slodkosci juz podziwialam. Wspaniale. Chyba masz wielkie szescie ze twoje nauczycielki na cebi oko maja. Ja sie mosze sama nauczyc.
Dziekuje.
Witaj Dagno :) Zapraszamy do wspólnego pichcenia :)
Dzieki, bede sie starac.
Witaj!!!
i czuj się jak w domu!!!
Dziekuje barzo za serdeczne powitanie.
Poprostu Witaj i gotuj z nami powodzenia .
Witaj, rozgość się... i dziel się z nami swymi dobrymi przepisami...
Witaj !!!
Witaj wśród nas:)
Witaj Dagno!!!
Czesc!
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowa i sie barzo ciesze ze wielkie zarcie znalazlam. Biede sie barzo starac udane i dobre przepisy udostepniac.
Witaj Dagno! miło Ciebie poznać,gotuj z nami:))
no tak jak mowie. Bede sie starac, ale w porownaniu z toba to nie mam szans.
Nie mów tak! ja się też uczę, pod okiem mojej mamy ,babci:))Gotowanie nie jest trudne, tylko trzeba chcieć:))Jestem początkującą kucharką,uwielbiam piec ,najbardziej słodkości.
Widzalam no i ci to barzo dobrze wychodzi. No ja tez tak mysle, ze jak sie chce, z czasem i z wprawom sie to u mnie polepszy.
Twoje slodkosci juz podziwialam. Wspaniale. Chyba masz wielkie szescie ze twoje nauczycielki na cebi oko maja. Ja sie mosze sama nauczyc.
Dziekuje.
Witaj Dagno :)
Zapraszamy do wspólnego pichcenia :)
Dzieki, bede sie starac.
Witaj!!!
Dziekuje barzo za serdeczne powitanie.
Witaj!!!
Poprostu Witaj i gotuj z nami powodzenia .
Witaj, rozgość się... i dziel się z nami swymi dobrymi przepisami...
Witaj!!!
Witaj !!!
Witaj!!!
Witaj wśród nas:)
Witaj Dagno!!!