Forum

Rozmowy wolne i frywolne

nocleg w Warszawie...

• Autor: luckystar Data: 2008-06-30 14:20:54

Kochane Zarloczki, mam prosbe :) Przesledzilam moja podroz do Polski i potrzebny mi jest jeden nocleg w Warszawie....
    Lot powrotny do Stanow mamy o godz 9 rano z Warszawy i jakos wydaje mi sie to niemozliwe, zeby telepac sie pociagiem w srodku nocy po to tylko, zeby zgodnie z wymogami stawic sie na lotnisku ok 7 rano. Wobec powyzszego bedziemy musieli przyjechac do W-wy dzien wczesniej i gdzies przenocowac. Nie mam nikogo w Warszawie i stad ta prosba do Was... czy mozecie polecic jakis niedrogi hotel na te jedna noc ?? a moze znajdzie sie ktos, kto zdecyduje sie na przygarniecie nas na te jedna noc :))) W gre wchodzi nocleg z poniedzialku 22 wrzesnia na wtorek 23 wrzesnia.... Bardzo prosze o pomoc, bo musze to wszystko zaczac jakos "dopinac" na ostatnie guziki :)))

• Autor: Mari Data: 2008-06-30 23:03:26

Widze Marylko ze sie zabawisz w Warszawie w bezdomowca i przespisz na Centralnym!
    A nie chcialabys zamiast Warszawy zatrzymac sie w Lodzi? Tam oprocz AVE czekaloby na Ciebie i Twego meza mieszkanko,
    cale 42 metry do wlasnej dyspozycji. A z Lodzi podobno jezdza autobusy na lotnisko w Warszawie juz od czwartej rano!
    Ja wiem, ze Piotrkowska to nie Marszalkowska ale moze sie zdecydujesz? Pozdrawiam i mam nadzieje ze Warszawiacy sie obudza
    i ktos sie odezwie! 

• Autor: luckystar Data: 2008-06-30 23:43:40

Mari, dzieki za odzew, ja w Lodzi bede ale wczesniej.... Koncze pobyt w Kielcach i jakos sie musze z tych Kielc wydostac na lotnisko, moja rodzinka niestety nie posiada samochodu, a taksowka z Kielc do W-wy to troche za drogi interes... :( Ale odezwala sie jedna dobra duszyczka na gg i moze (moze ;)) cos sie uda nagrac.... Wiesz, tu juz nie chodzi o nocleg u kogos, bo ja wiem, ze to moze byc klopotliwe, ale gdybym chociaz wiedziala jaki hotel jest nie za drogi - w koncu nie bede tam mieszkac, chodzi o jedna noc ...
    Mam nadzieje, ze jeszcze ktos to moje wolanie o pomoc zauwazy :))))

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-07-01 19:25:58

Marylko zapraszam do Krakowa , mam jeden wolny pokój

• Autor: luckystar Data: 2008-07-01 21:41:18

Hej, nie mow dwa razy, bo w Krakowie mam dwie noce i jeszcze nie zamowilam rezerwacji :))) A tort tez zrobisz ????

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-07-02 07:02:22

Dla Ciebie zrobie nawet w kształcie Statuy Wolności

Ps. zgadamy sie na gg

• Autor: m one Data: 2008-07-01 23:29:12

Witam,mam na imie Magda, pozdrawiam serdecznie z UK. Niestety nie z Warszawy, tam zostalo jedynie moje mieszkanie, ktore z racji przebudowy i remontu jeszcze dlugo nie bedzie sie nadawalo sie do uzytku.Ale znam bardzo sympatyczny hotelik, cztery przystanki metra od centrum, przy Pl. Wilsona (Stary Zoliboz)- Dom Pielgrzyma AMICUS. Sa tam bardzo ladne pokoje, wszystkie z lazienkami, i szalenie sympatyczna  restauracja (kuchnia glownie polska tradycyjna).Budynek jest nowy, od ruchliwej ulicy odgrodzony kosciolem ( cicho w nocy);  cena za dwuosobowy pokoj ze sniadaniem 157 zlotych(zapomnialam spytac, czy jest opcja bez sniadania ), dzis jak dzwonilam, to mieli jeszcze dostepne pokoje na 22 wrzesnia.W porownaniu do hoteli o podobnym standarcie, to jest niedrogo. Natomiast nie mam pojecia jak to sie ma do cen  i standartow apartamentow dostepnych na internecie. Tel. 0048-22-561 00 00 (01); adres strony www.popieluszko.net.pl        moze sie na cos przyda, zycze milego urlopu i  pozdrawiam.

• Autor: luckystar Data: 2008-07-02 14:42:18

Dziekuje serdecznie wszystkim, ktorzy wykazali chec pomocy. Dzieki dobrym duszkom WZ i kontaktom na gg ten jeden nieszczesny nocleg w Warszawie juz jest na 98% zalatwiony :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu