Gratuluję Wam serdecznie dziewczyny. Ja póki co cieszę się z tego, że mój syn skończył 2 klasę podstawówki. Chociaż może powinnam się smucić bo tak szybko ten czas mija...
Doskonale Cię rozumiem ja też jestem szczęśliwa wczoraj obroniłam prace magisterską - to CUDOWNE UCZUCIE!!!!!. Gratuluje Córce i życze dalszych sukcesów edukacyjnych i zawodowych. Pozdrawiam
Pieknie, to takie wspaniale uczucie jak nasze dzieci cos w zyciu osiagaja ... Gratulacje dla Corki, a Tobie zycze, zebys miala jeszcze wiele takich przyjemnych powodow do dumy.
Ja też chciałabym się pochwalic, dziś były wyniki matur moja córcia zdałała tak:j.polskip-80%,j.ang.-95%,poziom rozszerzony-fizyka-58%,matematyka-94%.Nie jest to najlepiej przy średniej przez trzy lata 5.21, ale ważne jest to co pozostało jej w głowie
O! Jaki fajny temat Gratulacje dla córki i wszystkich poniżej podpisanych szczęśliwych i zadowolonych Też jestem szczęśliwa, mam wakacje i odliczam dni do wyjazdu
Dzisiaj moja córka skończyła studia licencjackie i posiada tytuł Dyplomowanej Pielęgniarki.Jestem szczęśliwa ja i rodzina.
Cieszę się z Tobą

i ja mam powód do radości mój wnuk zdał maturę.
Gratuluję Wam serdecznie dziewczyny. Ja póki co cieszę się z tego, że mój syn skończył 2 klasę podstawówki. Chociaż może powinnam się smucić bo tak szybko ten czas mija...
Gratulacje dla Córki !!!!!!
Doskonale Cię rozumiem ja też jestem szczęśliwa wczoraj obroniłam prace magisterską - to CUDOWNE UCZUCIE!!!!!. Gratuluje Córce i życze dalszych sukcesów edukacyjnych i zawodowych. Pozdrawiam
polin GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo dziękuje tym bardziej, że nie było tak łatwo!!!
Pani Magister !!!!!!!!
Gratulacje, dla córki!!!
Pieknie, to takie wspaniale uczucie jak nasze dzieci cos w zyciu osiagaja ... Gratulacje dla Corki, a Tobie zycze, zebys miala jeszcze wiele takich przyjemnych powodow do dumy.
Serdecznie gratuluję :) Cieszę się razem z Wami :)
Ja również przyłączam się do gratulacji. Miłego świętowania :-)
gratulacje :):):) i powodzenia w pracy. Oby byla zadowolona :)
Marysiu, gratuluję Twojej córce, cieszę się razem z Tobą i Twoją Rodziną, wyściskam Cię w sobotę na spotkaniu. Pozdrawiam.
BARDZO DZIĘKUJEMY!!! Pozdrawiamy!!!!
Ja też chciałabym się pochwalic, dziś były wyniki matur moja córcia zdałała tak:j.polskip-80%,j.ang.-95%,poziom rozszerzony-fizyka-58%,matematyka-94%.Nie jest to najlepiej przy średniej przez trzy lata 5.21, ale ważne jest to co pozostało jej w głowie
WOW!!! Brawo , Gratuluje zdolnej córy!!!!
Gratulacje dla Córki!!!
i ode mnie : najlepszego :))))) dla Córki !!!! :))))))
O! Jaki fajny temat
Gratulacje dla córki i wszystkich poniżej podpisanych szczęśliwych i zadowolonych
Też jestem szczęśliwa, mam wakacje i odliczam dni do wyjazdu
Gratulacje dla Mamy i Córki !!!