Witam! Dziś ten przepis dostał ode mnie fiszer, ale jak go znalazłam, sorki, może zbyt wulgarny, hihih, nie dla wszystkich śmieszny okazać się może, ale... powstrzymać się nie mogę; licząc na "bana" przedstawiam : Potrawka świąteczna-może być na co dzień :)
Może nie jest to typowo Świąteczna potrawa, ale właściwie nadaje sięna każdąokazje. Przepis na kurczaka:
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryna. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g smirnoffa i 50 g rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawaćobróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej "wypierdalamy", bo jest "chujowy". Natomiast... Sos!!!! Sos!! Paluszki lizać!!!!!! PS. Kurczak musi byćmartwy, bo inaczej bydle sos wychleje.
dobre ....dobre ...uśmiałam sie Bahus .....uwazaj z z tym cięciem ,abyś krzywdy nie zrobił sobie z ostrym narzędziem ...wszak powszechnie wiadomo żes wiekowy juz...... i ciachniesz nie to co trzeba hihihi (cmok)
Witam! Dziś ten przepis dostał ode mnie fiszer, ale jak go znalazłam, sorki, może zbyt wulgarny, hihih, nie dla wszystkich śmieszny okazać się może, ale... powstrzymać się nie mogę; licząc na "bana" przedstawiam :
Potrawka świąteczna-może być na co dzień :)
Może nie jest to typowo Świąteczna potrawa, ale właściwie nadaje się na każdą okazje.
Przepis na kurczaka:
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego.
Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryna.
Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g smirnoffa i 50 g rumu.
Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej "wypierdalamy", bo jest "chujowy".
Natomiast... Sos!!!! Sos!! Paluszki lizać!!!!!!
PS. Kurczak musi być martwy, bo inaczej bydle sos wychleje.
Smacznego!
Hmmm przepis jak przepis ale czy piszemy przez "h" czy "ch"? Oto jest pytanie
ale sie usmiałam, do łez dobre dobre Pozdrawiam
Dobrze, że zapomniałem okularów (do pracy przy komputerze) bo musiałbym "ciąć" .....
Bahus
dobre ....dobre ...uśmiałam sie

(cmok)
Bahus .....uwazaj z z tym cięciem ,abyś krzywdy nie zrobił sobie z ostrym narzędziem
...wszak powszechnie wiadomo żes wiekowy juz...... i ciachniesz nie to co trzeba hihihi