No to jest okazja doświadczyć czegoś nowego - urlopu niezaplanowanego :-) Taki czasem może być,tym najlepiej wspominanym, najciekawszym i najradosniejszym. Tego Ci szczerze życzę. A! Jeszcze pogody takiej, jak lubisz :-)
Miłego wypoczynku!!! Ja też za chwilkę jadę pod namiot nad jezioro.Zostane tam dzień,albo tydzień ...zależy od pogody i od mojego nastroju...ale okolica piękna...wcale nie zadeptana...żaglówki do dyspozycji...jedzonko podane...mąż pod bokiem. Podpięłam się pod Ciebie Lajan,ale tak wyszło ,czasami coś robione w biegu,tak na hura też sie pięknie kończy, i tak będzie z Twoim urlopem !!!
Lajanie, a czy ty przypadkiem nie jesteś na emeryturze? Ale jeżeli cały rok sumiennie pracowałeś , to urlop ci się należy... życzę udanego wypoczynku jasia
Jasia, na emeryturze jestem juz 21 lat, ale mam taką fajną pracę, że postanowiłem nadal pracować. W zeszłym roku nie brałem urlopu więc czuję się już zmęczony.Bodek browarka raczej nie lubię, chyba że to domowy podpiwek w moim wykonaniu hahahahaha.Postaram się napisać coś wierszykiem z tego urlopu.Zapraszam do dzielenia się wspomnieniami.
Hej, wpadłem tu na 5 min aby złożyć pozdrowienia dla Zarłoków. Uciekam nad Wartę upolować suma co porwał mi żyłki, bestia a nie ryba, zeby popsuć mi sprzęt. Bahus, spokojnie dzięki tym 14 latom wypiję więcej okowity. Gdybyś zaniemógł zawsze na tym młodszym ramieniu możesz się wesprzeć, wszak nie dobija się starców. Krysia dziękuję za życzenia, chociaż Ty jedna jeszcze o mnie pamiętasz. Wszystkim życzę doskonałej pogody/ każdemu wg potrzeb/ i do następnego odwiedzenia.
A mnie łza sie kręci, ja dzis ostatni dzień w pracy, nie wiem jak to przeżyję! Mam bogate plany, m in. zrobię Krysi trochę bałaganu, to napewno :-). Może jeszcze komuś? Trzymajcie sie żarłoczki! Pozdrawiam Irena
Wszystkie jesteście takie kochane. Ja tylko tak się droczę.Czytam wpisy i na koniec urlopu je skomentuję hahahahaha. Dorwałem 5 bestii które mi zniszczyły sprzęt wędkarski. Teraz leżą w częściach na patelni, mniam.....
Po całym roku pracy mam nareszcie urlop. I co z tego ? Zszokowany zapomniałem go sobie zaplanować
Jeszcze masz czas!Może jakiś wypad na wczasy pod gruszą?
A ja od poniedziałku. Szok, zapomniałam,że coś takiego istnieje....
No to jest okazja doświadczyć czegoś nowego - urlopu niezaplanowanego :-) Taki czasem może być,tym najlepiej wspominanym, najciekawszym i najradosniejszym. Tego Ci szczerze życzę. A! Jeszcze pogody takiej, jak lubisz :-)
Wymarzonej pogody i miłego wypoczynku!!!
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Po całym roku pracy mam nareszcie urlop. I co z tego ? Zszokowany zapomniałem
> go sobie zaplanować
miłego wypoczynku :))
Miłego wypoczynku!!!
,czasami coś robione w biegu,tak na hura też sie pięknie kończy, i tak będzie z Twoim urlopem !!!
Ja też za chwilkę jadę pod namiot nad jezioro.Zostane tam dzień,albo tydzień ...zależy od pogody i od mojego nastroju...ale okolica piękna...wcale nie zadeptana...żaglówki do dyspozycji...jedzonko podane...mąż pod bokiem.
Podpięłam się pod Ciebie Lajan,ale tak wyszło
Baśka, zdradź nam, gdzie się wybierasz. Co to za piekna i "niezadeptana" okolica? :-) Miłego wypoczynku i super pogody.
zacznij urlop od zakupienia browaru :):):):):):):)
Lajanie, a czy ty przypadkiem nie jesteś na emeryturze?
Ale jeżeli cały rok sumiennie pracowałeś , to urlop ci się należy...
życzę udanego wypoczynku
jasia
Jasia, na emeryturze jestem juz 21 lat, ale mam taką fajną pracę, że postanowiłem nadal pracować. W zeszłym roku nie brałem urlopu więc czuję się już zmęczony.Bodek browarka raczej nie lubię, chyba że to domowy podpiwek w moim wykonaniu hahahahaha.Postaram się napisać coś wierszykiem z tego urlopu.Zapraszam do dzielenia się wspomnieniami.
Aleś Ty stary emeryt...65 lat + 21 = 86 lat. 14 lat ode mnie młodszy...no no ...
Bahus
Młodszy
..........i piwa nie lubi na dodatek .....
SUPERAŚNEJ POGODY I MIŁEGO ODPOCZYNKU !!!!!!
Lajan .....
Hej, wpadłem tu na 5 min aby złożyć pozdrowienia dla Zarłoków. Uciekam nad Wartę upolować suma co porwał mi żyłki, bestia a nie ryba, zeby popsuć mi sprzęt.
Bahus, spokojnie dzięki tym 14 latom wypiję więcej okowity. Gdybyś zaniemógł zawsze na tym młodszym ramieniu możesz się wesprzeć, wszak nie dobija się starców.
Krysia dziękuję za życzenia, chociaż Ty jedna jeszcze o mnie pamiętasz.
Wszystkim życzę doskonałej pogody/ każdemu wg potrzeb/ i do następnego odwiedzenia.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
>Krysia dziękuję za życzenia, chociaż Ty jedna jeszcze o
> mnie pamiętasz.
Ja Cię uduszę! Jak to tylko Krysia o Tobie pamieta?! A ja? ...i jeszcze pare innych osób (zerknij na nasze wpisy powyżej). O nie! O nie!
A mnie łza sie kręci, ja dzis ostatni dzień w pracy, nie wiem jak to przeżyję!
Mam bogate plany, m in. zrobię Krysi trochę bałaganu, to napewno :-). Może jeszcze komuś? Trzymajcie sie żarłoczki!
Pozdrawiam
Irena
Wszystkie jesteście takie kochane. Ja tylko tak się droczę.Czytam wpisy i na koniec urlopu je skomentuję hahahahaha.
Dorwałem 5 bestii które mi zniszczyły sprzęt wędkarski. Teraz leżą w częściach na patelni, mniam.....
Oooo! To jest czego pogratulować!
Jeżeli połknięcie przez rybke czyt.bestię haczyka nazywasz niszczeniem sprzętu,to życzę ci z całego serca wiele takich niszczeń
.
Wcześniej porwały mi żyłki i pourywały haczyki, teraz je usmażyłem i zeżarłem, mniam
Idę cos zjeść,a na jutro rozmrożę rybkę i też sobie usmażę...a co mam tylko ślinke połykać?
Lajan, ja chcę rybkę!!! mieszkam na bezrybiu (specjalnie na rybę jadę do Krysi za tydzień!!!!).
Nie nalegaj bo też pojadę do Krysi na rybkę, chociaż w Koszalinie ich nie ma, chyba, że nad morzem.