Witam wszystkich bardzo serdecznie ! :))) Od dłuższego czasu jestem stałym bywalcem tej stronki. Wasze przepisy wprawiają mnie często w zachwyt i zdziwienie że można dokonać takich "cudeniek". Szacuneczek . Na pewno nie zdołam dorównać tym najlepszym ale chciałabym żebyście wiedzieli jakie wrażenie wywierają prezentowane tu przepisy. I właśnie dlatego zdecydowałam o zalogowaniu - chcę dopisać kilka pozytywnych notek. Miłego dnia i .....udanych urlopków - bądź co bądź mamy WAKACJE !!!
Witam bardzo serdecznie. Jestem tu nowa, dopiero dziś się zalogowałam. bardzo mi się podoba Wasz portal, a przepisy są rewelacyjne . Trafiłam do Was szukając przepisu na "ogórki po meksykańsku" i zostałam .Jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie. Pozdrawiam.
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! :))) Od dłuższego czasu jestem stałym bywalcem tej stronki. Wasze przepisy wprawiają mnie często w zachwyt i zdziwienie że można dokonać takich "cudeniek". Szacuneczek . Na pewno nie zdołam dorównać tym najlepszym ale chciałabym żebyście wiedzieli jakie wrażenie wywierają prezentowane tu przepisy. I właśnie dlatego zdecydowałam o zalogowaniu - chcę dopisać kilka pozytywnych notek. Miłego dnia i .....udanych urlopków - bądź co bądź mamy WAKACJE !!!
Witaj serdecznie :) Życze Ci amych udanych potraw:) Powodzenia:)
Witam
Witaj Donatko:)) gotuj z nami.
witaj Donatko :)
Pieknie witam.... i czekam na przepisy, porady..ewentualnie "twarzyczkę"
Witaj w żarłocznej rodzince!!!
Witaj wśród nas :) Cieszę się, że do nas dołączyłaś :)
Witaj !!!
Witaj i czuj się wśród nas dobrze!
Witaj!!!!!!!
Witaj Donatko będziemy razem w jednej rodzinie witaj serdecznie!!!!!!!!!!
bardzo mi miło że przybyłaś do nas będzie suuuuuuper!!!!hip -hip hura hip hip hura hip hip hura!!!hura!!!!!huraaaaaa!!!
Miłego pichcenia
Witam bardzo serdecznie. Jestem tu nowa, dopiero dziś się zalogowałam. bardzo mi się podoba Wasz portal, a przepisy są rewelacyjne .
Trafiłam do Was szukając przepisu na "ogórki po meksykańsku" i zostałam .Jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie.
Pozdrawiam.