ja też dopiero zaczynam ale zapowiada się ciekawie pozdrawiam Cię cieplutko.
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości: > ja też dopiero zaczynam ale zapowiada się ciekawie pozdrawiam Cię cieplutko.witaj "ania205" zapowiada sie ciekawie :)))
wieczorkiem mnie nie bedzie ( imprezka) ale w przyszłosci skorzystam :)))
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości: > "aniu205" jak zrobiłaś ze pytanie weszło w temacie ?? kurcze jestem tu już troszke ale jeszcze tak nie potrafie :)))
nie wiem jak to się stało?? życzę Ci MAKUSIU udanej imprezki aż mi zazdrość że będę siedzieć doma pozdro.....
Witaj i czuj się dobrze!!!!!
DZIĘKI cieszę się że jesteś z nami.... piecz i gotuj razem z nami żarłokami szacuneczek pozdrowionka !!!!!!!
Witam wszystkich.. po tygodniowej nieobecności....pozdrawiam milutko moje''kumpelki ''z czacika wróciłam ... wpadnę na czacik wieczorkiem buziolki ...
Witaj ANIU! Miło będzie z TOBĄ!
ja też dopiero zaczynam ale zapowiada się ciekawie pozdrawiam Cię cieplutko.
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości:
zapowiada sie ciekawie :)))
> ja też dopiero zaczynam ale zapowiada się ciekawie pozdrawiam Cię cieplutko.
witaj "ania205"
wieczorkiem mnie nie bedzie ( imprezka) ale w przyszłosci skorzystam :)))
Użytkownik ania205 napisał w wiadomości:
>
"aniu205" jak zrobiłaś ze pytanie weszło w temacie ?? kurcze jestem tu już troszke ale jeszcze tak nie potrafie :)))
nie wiem jak to się stało?? życzę Ci MAKUSIU udanej imprezki aż mi zazdrość że będę siedzieć doma pozdro.....
Witaj i czuj się dobrze!!!!!
DZIĘKI cieszę się że jesteś z nami.... piecz i gotuj razem z nami żarłokami szacuneczek pozdrowionka !!!!!!!
Witam wszystkich.. po tygodniowej nieobecności....pozdrawiam milutko moje''kumpelki ''z czacika wróciłam ... wpadnę na czacik wieczorkiem
buziolki ...
Witaj ANIU! Miło będzie z TOBĄ!