Forum

Rozmowy wolne i frywolne

A propo przypomnień!!!

• Autor: Besia28 Data: 2008-07-05 16:19:05

Witam!!!
    Codziennie staram się klikać na wszystkie przypomnienia i tak sobie myślę czy są jakieś banerki dla naszych kochany zwierzaczków!!!
    Pozdrawiam serdecznie!!!

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-05 16:30:51

A czemu nigdy się nie wpisujesz z kwotami??

• Autor: nire Data: 2008-07-05 17:08:52

A to trzeba wpisywac???????? Ja klikam ale jakos mi przez mysl nie przeszlo zeby wpisac

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-05 17:10:09

Wszyscy wpisujemy i wtedy widać jak szybko te posiłki i pieniążki "rosną"

• Autor: Besia28 Data: 2008-07-05 17:28:42

Mi też przez myśl nie przeszło żeby się wpisywać!!!
    Najważniejsze żeby klikać chyba cio???

No i co z tymi zwierzątkami???

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-05 18:02:31

Nic Ci nie podpowiem na temat zwierzątek, jezeli już coś znajdziesz to chętnie tam też "poklikam". Jeżeli możecie to wpisujcie się na stronce za każdym razem. Pozdrawiam 

• Autor: almad Data: 2008-07-05 20:46:07

Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
    > A czemu nigdy się nie wpisujesz z kwotami??

chyba nie chodzi o to aby wpisywac kwote i MELDOWAC SIE, tylko o to aby klikac i zeby pieniądze szły!

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-05 21:47:13

Myślę, że chodzi o jedno i drugie. Miło jest widzieć, że te kwoty tak szybko rosną. A z tego co tu teraz widać rosłyby szybciej gdyby wszystkie osoby, które tutaj się teraz odezwały, wpisywałyby się. Także poświęćcie tą minutkę dziennie więcej i wpiszcie się. To też nic nie kosztuje. Pozdrawiam

• Autor: Beata500 Data: 2008-07-08 13:01:50

Ja też klikam,ale nigdy nie przyszło mi do głowy,żeby się wpisać.Pieniążki z tego co rozumiem, są za kliknięcie,a nie za afiszowanie się,że ja dałam.

• Autor: luckystar Data: 2008-07-08 13:55:20

Tez tak myslalam, tym bardziej, ze chodzi o ..... 5 gr. Ja mam wszystkie "klikadla" w moich zakladkach razem z tutejszymi (rak piersi, alzeihmer itd) i nie wchodzac nawet na WZ codziennie rano "jade z klikaniem" i teraz nie bardzo rozumiem, czy to, ze klikam samotnie bez halasu jest mniej wazne ??? :(((( buuuuu buuuuuuu ... ;) Pozdrawiam wszystkich i poprostu klikajmy :)

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-08 16:22:53

Ja nie napisałam, że klikanie po cichu jest mniej ważne. Tak samo nie uważam, że skoro codziennie piszę jaka już jest kwota jest "afiszowaniem się" i dziwi mnie to, że ktoś to tak może odebrać. Poprostu jest założony wątek, w który codziennie się wpisujemy. Miło jest WIDZIEĆ ile osób w tym uczestniczy i jak szybko te kwoty rosną. Myślałam, że zachęcę innych do wpisywania się w tym wątku ale skoro nie chcecie to nie.

• Autor: luckystar Data: 2008-07-08 20:57:22

Mysho, myszko, myszenko :))) to bylo tak troche pol zartem, pol serio, czyli z przymrozeniem oka. Widzisz, ja mam jeszcze dodatkowe (tutejsze) strony do klikania i jest ich 4 sztuki, wiec dla ulatwienia sobie zycia dorzucilam Pajacyka i Serducho do tych, ktore klikam juz od lat i jest mi w ten sposob latwiej, wiesz z rana przy pierwszej kawie to ja jescze nie bardzo wiem jak mam na imie...;)) A tak to otwieram zakladke z "codziennymi" i po kolei leci najpierw pogoda, a potem klikanie ... i dlatego nie musze juz tutaj na WZ, bo tak to raz pamietalam, 5 razy nie... jak juz wpadlam w wir czytania i pisania, to zapominalam o klikaniu....

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-09 18:15:44

Wiem Luckystar o co Tobie chodziło. Miałam się podpiąć pod wątek Beata500.

• Autor: katex Data: 2008-07-08 18:14:52

Ale przecież nikt nie wymaga żeby koniecznie podliczać z nami tą sumę w "Przypomnieniu" ...
    Wcześniejsze przypomnienia na WŻ zawierały jedno słowo "klik" lub ewentualnie 2 - "klik klik" a teraz zamiast tego liczymy sobie ile już wż-towicze przekazali ......... wg mnie jest to ciekawsze niż ciągłe wpisywanie słowa "klik klik"

Czy to jest afiszowanie się ? Nie sądze ma jedynie .... przypominać o klikaniu wszystkim jak sama nazwa wskazuje
    Pozdrawiam

• Autor: Beata500 Data: 2008-07-09 10:20:54

Wiecie co,nieważne czy ktoś podlicza,czy nie.Ważne,że klika.

• Autor: smakosia Data: 2008-07-09 10:33:48

Też klikam, choć nie zawsze i nie wpisuję się na listę podsumowującą, ale... tak naprawdę, to bardziej mnie interesuje, w jakim stopniu ta nasza pamięć znajduje odzwierciedlenie w realnej pomocy. Juz nie ufam tym internetowym konkursom i innym tego typu akcjom. To klikanie w celu niesienia pomocy jest ostatnim (być może też naiwnym) akcentem mojego zaufania do wirtualnego "dobrego serca". Może ktoś znalazł np. podziękowania od "Pajacyka" czy innej fundacji z konkretnymi liczbami, że tyle a tyle wpłynęło na konto? Oczywiście tak naprawdę nie chodzi o te podziękowania, ale o potwierdzenie, że nie jesteśmy "nabijani w butelkę" i robimy coś z sensem.

• Autor: frotka74 Data: 2008-07-09 12:50:57

Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
    > Też klikam, choć nie zawsze i nie wpisuję się na listę podsumowującą, ale...
    > tak naprawdę, to bardziej mnie interesuje, w jakim stopniu ta nasza pamięć
    > znajduje odzwierciedlenie w realnej pomocy. Juz nie ufam tym internetowym
    > konkursom i innym tego typu akcjom. To klikanie w celu niesienia pomocy jest
    > ostatnim (być może też naiwnym) akcentem mojego zaufania do wirtualnego
    > "dobrego serca". Może ktoś znalazł np. podziękowania od
    > "Pajacyka" czy innej fundacji z konkretnymi liczbami, że tyle a tyle
    > wpłynęło na konto? Oczywiście tak naprawdę nie chodzi o te podziękowania, ale
    > o potwierdzenie, że nie jesteśmy "nabijani w butelkę" i robimy coś z

> sensem.

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-09 18:26:54

Oczywiście, że najważniejsze jest to, że wszyscy klikamy, Beato500.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-09 18:16:23

Dziękuję bardzo Katex i miło mi, że ktoś rozumie o co mi chodzi.

Przejdź do pełnej wersji serwisu