Staram sie wyszukac mozliwosci polaczen autobusowych i PKP za pomoca stron internetowych i za diabla nie moge sobie poradzic. Chce znalezc polaczenie np. z Torunia do Gdanska .... nic z tego bo chyba ze wzgledu na brak polskiej czcionki za kazdym razem dostaje te sama odpowiedz "nie znaleziono polaczenia" Czy jest mozliwe zeby miedzy Toruniem a Gdanskiem nie bylo zadnej komunikacji ???? Czy tez moze juz wszyscy Polacy posiadaja wlasne samochody i nikt nie ma potrzeby jechania pociagiem czy tez autobusem ???? To samo mam z Gdanskiem i Krakowem, Kielcami i Lodzia ....... ludzie jestem w czarnej rozpaczy, bo chyba nie rusze sie z lotniska W-wy jak tak dalej pojdzie .... Co ja robie nie tak ?????? przez lata cale zalatwiam wszystko przez internet, a tu nagle nie moge sie ruszyc z miejsca ........... zrozpaczona Luckystar ........buuuuuuuuuu, buuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dzieki za pomoc, dzieki temu linkowi co bea przyslala chyba sie odblokowalam :))) Boze jaka ja jestem ofiara, jakos nie umialam sie poruszac po tych stronach ........ale juz jest OK :)))))) Dziekuje Wam wszystkim za pomoc i tutaj i na gg :))) Jestescie kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Staram sie wyszukac mozliwosci polaczen autobusowych i PKP za pomoca stron internetowych i za diabla nie moge sobie poradzic.
Co ja robie nie tak ?????? przez lata cale zalatwiam wszystko przez internet, a tu nagle nie moge sie ruszyc z miejsca ........... zrozpaczona Luckystar ........buuuuuuuuuu, buuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Chce znalezc polaczenie np. z Torunia do Gdanska .... nic z tego bo chyba ze wzgledu na brak polskiej czcionki za kazdym razem dostaje te sama odpowiedz "nie znaleziono polaczenia" Czy jest mozliwe zeby miedzy Toruniem a Gdanskiem nie bylo zadnej komunikacji ???? Czy tez moze juz wszyscy Polacy posiadaja wlasne samochody i nikt nie ma potrzeby jechania pociagiem czy tez autobusem ????
To samo mam z Gdanskiem i Krakowem, Kielcami i Lodzia ....... ludzie jestem w czarnej rozpaczy, bo chyba nie rusze sie z lotniska W-wy jak tak dalej pojdzie ....
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&OK#focus wpisz tylko daty i godziny
www.pkp.pl
tam nie potrzebujesz polskich znakow:)
Kraków Główny
przyj
13:07
Kraków Główny
przyj
15:00
Kraków Główny
przyj
17:00
Kraków Główny
przyj
21:26
Kraków Główny
przyj
23:00
Dzieki za pomoc, dzieki temu linkowi co bea przyslala chyba sie odblokowalam :))) Boze jaka ja jestem ofiara, jakos nie umialam sie poruszac po tych stronach ........ale juz jest OK :)))))) Dziekuje Wam wszystkim za pomoc i tutaj i na gg :))) Jestescie kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1