Forum

Rozmowy wolne i frywolne

No i nie udało się:(

• Autor: tajger Data: 2008-07-07 18:43:43

Niestety sie nie udało,ale i tak bardzo dziękuję Wam za oddane głosy, a komitetowi;) za  pomoc w zbieraniu głosów:).
    Ale wiecie co jest najlepsze,że na forum oskarżono mnie że ukradłam zdjecie by wygrać konkurs. Nieźle,co?
    Są ludzie i ludzie...eh.

• Autor: luckystar Data: 2008-07-07 18:57:05

Smutno mi, ze nie wygralas ...:(( ale tak to bywa w zyciu czasem ciezko sie zyje idac prosta, szlachetna droga....ale to tylko czasem, bo tak naprawde to nie przegralas tego konkursu. A wrecz przeciwnie, wygralas wiele zyczliwych Ci serc tutaj na WZ .... ale co ja gadam ?? przeciez Ty o tym dobrze wiesz :)
    Co do oskarzenia ??? No coz pewnie padlo od osoby, ktora nie zawachalaby sie ani chwili przed takim czynem ... wiesz jest taka zasada "sadze ciebie wedlug siebie".
    Grazynko, buziaczki serdeczne dla Ciebie i chlopakow i prosze nie traccie wiary w dobrych ludzi :)) te drugie ludzie sa niestety bardziej widoczne.....ot takie zycie.

• Autor: alicja37 Data: 2008-07-07 19:16:56

Nie poddawaj sie,następnym razem sie uda .My zawsze będziemy z Tobą i chłopakami.

• Autor: nika1979 Data: 2008-07-07 19:31:49

No przykre że nie wygrałaś ale pomyśl ile ludzi było z Tobą więc jednak możesz  powiedzieć że wygrałaś:)Uszy do góry-następnym razem będzie lepiej.Pozdrawiam.

• Autor: makusia Data: 2008-07-07 19:45:50

szkoda......... no cóż , ale głowa do góry , pieniądze to nie wszystko ,wiesz że masz wśród nas zyczliwych ludzi którzy zawsze spieszą Wam z pomocą , całuski dla Ciebie i Kuby :)

• Autor: till Data: 2008-07-07 19:55:22

:) Tajgerku, a co tam!
    Nie dziś, to jutro...

• Autor: appetita Data: 2008-07-07 19:55:46

Przykro mi, że tym razem się nie udało....ale my nadal jesteśmy z Wami...próbuj dalej, a na pewno się uda pozdrowienia!!!

• Autor: tajger Data: 2008-07-07 20:03:14

Wiem kochani:))) i głowę mam do góry!!! ;)... To był mój pierwszy konkurs:)) i narazie mi to wystarczy:))) Pozdrawiam:)

• Autor: Glumanda Data: 2008-07-07 20:16:26

A mnie jest bardzo smutno, ze zostalas posadzona o kradziez zdjecia... :( Takie niesluszne posadzenia sa bardzo nieprzyjemne... a najgorzej, ze czlowiek czuje sie jeszcze tak..ze chcialby udowodnic..ze jest inaczej a to jest bez skutku. Ludzie sa bezwzgledni... i jezykiem potrafia zadawac takie rany... ktore mozna porownac do strzalow armatnich. Strasznie mi przykro.. :(
    Ja tez ostatnio, zostalam o takie cos posadzona.. ze cos sobie przywlaszczylam.. przez kogos..kto, w czasie gdy ja juz korzystalam z roznych przepisow, on sam fruwal jeszcze w aniolkach..ale posadzil mnie i inspiracje internetem.. w jednym z moich przepisow.... Wtedy jeszcze internetu nie bylo..jak ja to juz robilam :)
    Tajgerku, pozdrawiam serdecznie :) wysylam pozytywna energie w Wasza strone :) Glumanda

• Autor: smakosia Data: 2008-07-07 20:07:17

Tajgerku, Ty zawsze wygrywasz - wygrywasz z przeciwnościami losu, z trudnościami, ze smutkiem i z niemocą... Tego nikt Ci nie odbierze i to ma największą wartość. Cała reszta to zabawa i jestem przekonana, że Ty sama wiesz o tym najlepiej. Ściskam Cię serdecznie i jak zawsze podziwiam za "uśmiech". Chłopaków też wyściskaj :-)

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-07-07 20:18:45

Grazynko strasznie mi przykro ,że nie wygrałaś

Pozdrawiam Ciebie i Twoich chłopaków bardzo gorąco !

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-07 20:25:56

I tak wygrasz. W innym czasie i w inny sposób. Ja w to wierzę i bardzo Ci tego życzę. Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: Kropcia Data: 2008-07-07 22:17:51

Kochanie Wygrałaś!!!! Masz Wspaniałych Synów!!!! I to jest najważniejsze!!!! Pozdrowienia i całuski dla Was!!! Może się wreszcie spotkamy?

• Autor: aloiram Data: 2008-07-17 18:24:19

Tajgero, troszkę mnie nie było...szkoda, ze tym razem się nie udało. Nie tym, to może następnym razem się uda :-)) Ja w razie czego służę pomocą :-))

Przejdź do pełnej wersji serwisu