Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuje za piękne życzenia, pamięć i śliczne obrazki. Mam wielką prośbę, trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie za kilka godzin mam operację..... wszystko opowiem po (jak się uda - a musi). Kocham Was żarłoczki papa
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości: > Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuje za piękne życzenia, pamięć i śliczne > obrazki. Mam wielką prośbę, trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie za kilka > godzin mam operację..... wszystko opowiem po (jak się uda - a musi). Kocham > Was żarłoczki papa moje kciuki masz Renatko będzie dobrze ;)
Dziękuje wszystkim kochanym żarłoczkom za życzonka i za trzymanie kciuków :) Wczoraj miałam wycinany guz z piersi, strasznie się bałam ale już po... teraz tylko czekanie na wyniki.... jestem dobrej myśli, choć jak znam siebie będę sie denerwować przez te 3 tyg hmm Dzięki i pozdrówka
Renatko wszystkiego najlepszego , sto lat!!!
Renatko! w dniu Twoich urodzin,życzę Ci samych radosnych chwil.
100 lat 100 lat
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!
Dziękuje Wam pięknie, to bardzo miło nawet jak się kończy te.... a nieważne. Co prawda dziś nie wypiję bo nie mogę ale Wasze zdrówka
Renatko wszystkiego najlepszego,spełnienia wszystkich marzeń i dużo radości.
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego !!!
Sto lat , sto lat i wszystkiego co najlepsze !!!
Wszystkiego dobrego.
Renatko, najserdeczniejsze życzenia z okazji Twoich urodzinek :)
STO LAT!!! 
Patrycja :)
Zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla autorki najlepszego gyrosika;)
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuje za piękne życzenia, pamięć i śliczne obrazki. Mam wielką prośbę, trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie za kilka godzin mam operację..... wszystko opowiem po (jak się uda - a musi). Kocham Was żarłoczki papa
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości:
będzie dobrze ;)
> Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuje za piękne życzenia, pamięć i śliczne
> obrazki. Mam wielką prośbę, trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie za kilka
> godzin mam operację..... wszystko opowiem po (jak się uda - a musi). Kocham
> Was żarłoczki papa
moje kciuki masz Renatko
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych dni, wiele radości i miłości
wszystkiego najlepszego
Dziękuje wszystkim kochanym żarłoczkom za życzonka i za trzymanie kciuków :) Wczoraj miałam wycinany guz z piersi, strasznie się bałam ale już po... teraz tylko czekanie na wyniki.... jestem dobrej myśli, choć jak znam siebie będę sie denerwować przez te 3 tyg hmm Dzięki i pozdrówka
Spóźnione, ale szczere 100 lat w zdrowiu i szczęściu!
Spóźnione ale szczere życzenia; WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)