Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > No właśnie...............co sądzicie o tej grze,Wirtualny świat-twoje drugie > życie.Czy aż tak jest nam zle,że wolimy żyć w wirtualnym świecie?
wcale nie "wolę " żyć w świecie wirtualnym , lubie buszować po necie , poznawać nowych ludzi , myslę że słowo "żyć" to za dużo powiedziane ;)
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > No właśnie...............co sądzicie o tej grze,Wirtualny świat-twoje drugie > życie.Czy aż tak jest nam zle,że wolimy żyć w wirtualnym świecie?
Czy to jest drugie życie??? NET???? nie uważam tak wcale..owszem... nawiązuje się w nim nowe znajomości ...ale jakie??? klikane??? wymieniamy się swymi spostrzeżeniami, radami...przepisami..ale czy się rzeczywiście znamy??? wiele osób nawet swego imienia, nie mówiąc o nazwisku,..nie podajei to jest według Was życie??? Według mnie zycie to świat rzeczywisty... gdzie moge się spotkać, pogadać, pośmiać... gdziew wize drugą osobę... znam jej imię, znam twarz... a w Necie... moge wklejać... gify, fotki... mogę..i wkleiłam swoje zdjęcie... kilka osób podpisało pod nim swoje zdenie, miło Cie widzieć, fajna z ciebie kobitka.. i .............co z tego...nadal się nie znamy...
no to ladnie :)))) znaczy sie jedna Smakosia posiadla skomplikowana umiejetnosc czytania ze zrozumieniem :))))) Na temat gry sie nie wypowiem, bo nie uzywam internetu do gier .... jeno do powazniejszych celow ;)) jak WZ :)))))))
Ja też nie gram...............ale wczoraj było głośno w telewizji o tej grze.Chciałam wiedzieć co inni na ten temat sądzą.i tu jakoś sie nie zrozumieliśmy....................
Hahahahaha ... a jesli chodzi o zycie wirtualne, to mysle, ze to jest tak samo jak z zyciem pozagrobowym ;)) Wiemy, ze ponoc istnieje tylko kazdy ma inna wersje :))))
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > Ja też nie gram...............ale wczoraj było głośno w telewizji o tej > grze.Chciałam wiedzieć co inni na ten temat sądzą.i tu jakoś sie nie > zrozumieliśmy....................
no i trza tak było od razu ;)) nie słyszałam osobiście o tej grze , ale wiem że takowe potrafią narobić dużo złego ...
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości: > Myślę, że autorce wątku nie chodzi o takie zwykłe buszowanie w internecie, ale > o grę "Drugie życie". O niej tutaj: > http://pl.wikipedia.org/wiki/Second_Life
smakosiaaaaa teraz przeczytałam wolnooo spokojnieeeee i faktycznie chodzi o grę ... a juz myslałam ze jasnowidza mamy wśród zarłoczków :)))
Gra Second Life niestety staje się coraz bardziej popularna równiez w Polsce.Na pewno nie powinna zastępować swiata realnego . Jest to tylko trójwymiarowy wirtualny świat gdzie praktycznie wszystko jest fikcją. Swoją drogą coraz bardziej zadziwia mnie a jednoczesnie przeraza co ludzie wymyślają...
Cos czuje, ze pytanie jest zadane osobom z innej generacji:) My "babuszki" nie rozumiemy tego "swiata" . Niestety! Mlodzi ludzie inaczej zachowuja sie na internecie. Gry sa powaznym swiatem dla nastepnej generacji. Przyjmuja "role" i dla nich jest to swiat realny, tak jak dla nas starych piernikow szukanie "przyjaciol" na tym forum:) I nie ma w tym nic zlego. Trzeba tylko zrozumiec roznice w uzywaniu internetu. My umiemy pisac, a mlodzi uzywaja wszystkie mozliwosci tej komunikacji.Pozdrawiam!
No właśnie...............co sądzicie o tej grze,Wirtualny świat-twoje drugie życie.
Czy aż tak jest nam zle,że wolimy żyć w wirtualnym świecie?
Hehe, ciekawy temat, zobaczymy jak sie rozwinie:) Wirtualny swiat-ucieczka od rzeczywistosci?
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> No właśnie...............co sądzicie o tej grze,Wirtualny świat-twoje drugie
> życie.Czy aż tak jest nam zle,że wolimy żyć w wirtualnym świecie?
wcale nie "wolę " żyć w świecie wirtualnym , lubie buszować po necie , poznawać nowych ludzi , myslę że słowo "żyć" to za dużo powiedziane ;)
> No właśnie...............co sądzicie o tej grze,Wirtualny świat-twoje drugie
> życie.Czy aż tak jest nam zle,że wolimy żyć w wirtualnym świecie?
Czy to jest drugie życie??? NET???? nie uważam tak wcale..owszem... nawiązuje się w nim nowe znajomości ...ale jakie??? klikane??? wymieniamy się swymi spostrzeżeniami, radami...przepisami..ale czy się rzeczywiście znamy??? wiele osób nawet swego imienia, nie mówiąc o nazwisku,..nie podajei to jest według Was życie???
Według mnie zycie to świat rzeczywisty... gdzie moge się spotkać, pogadać, pośmiać... gdziew wize drugą osobę... znam jej imię, znam twarz... a w Necie... moge wklejać... gify, fotki... mogę..i wkleiłam swoje zdjęcie... kilka osób podpisało pod nim swoje zdenie, miło Cie widzieć, fajna z ciebie kobitka.. i .............co z tego...nadal się nie znamy...
Myślę, że autorce wątku nie chodzi o takie zwykłe buszowanie w internecie, ale o grę "Drugie życie". O niej tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Second_Life
Dziękuję Smakosiu za pomoc............mnie właśnie chodziło o gre,a nie o buszowanie i poznawanie ludzi w necie.
no to ladnie :)))) znaczy sie jedna Smakosia posiadla skomplikowana umiejetnosc czytania ze zrozumieniem :)))))
Na temat gry sie nie wypowiem, bo nie uzywam internetu do gier .... jeno do powazniejszych celow ;)) jak WZ :)))))))
Ja też nie gram...............ale wczoraj było głośno w telewizji o tej grze.Chciałam wiedzieć co inni na ten temat sądzą.i tu jakoś sie nie zrozumieliśmy
....................
Hahahahaha ... a jesli chodzi o zycie wirtualne, to mysle, ze to jest tak samo jak z zyciem pozagrobowym ;)) Wiemy, ze ponoc istnieje tylko kazdy ma inna wersje :))))
> Ja też nie gram...............ale wczoraj było głośno w telewizji o tej
> grze.Chciałam wiedzieć co inni na ten temat sądzą.i tu jakoś sie nie
> zrozumieliśmy....................
no i trza tak było od razu ;)) nie słyszałam osobiście o tej grze , ale wiem że takowe potrafią narobić dużo złego ...
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
a juz myslałam ze jasnowidza mamy wśród zarłoczków :)))
> Myślę, że autorce wątku nie chodzi o takie zwykłe buszowanie w internecie, ale
> o grę "Drugie życie". O niej tutaj:
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Second_Life
smakosiaaaaa teraz przeczytałam wolnooo spokojnieeeee i faktycznie chodzi o grę ...
Gra Second Life niestety staje się coraz bardziej popularna równiez w Polsce.Na pewno nie powinna zastępować swiata realnego . Jest to tylko trójwymiarowy wirtualny świat gdzie praktycznie wszystko jest fikcją.
Swoją drogą coraz bardziej zadziwia mnie a jednoczesnie przeraza co ludzie wymyślają...
eeee tam
grac??
ja tam wole spedzic czas w domu z zona i na WZ
a tak z wirtualnego to wole sciskac wiedzmy na spotkaniach :) heheheh :):):):):)
Cos czuje, ze pytanie jest zadane osobom z innej generacji:) My "babuszki" nie rozumiemy tego "swiata" . Niestety! Mlodzi ludzie inaczej zachowuja sie na internecie. Gry sa powaznym swiatem dla nastepnej generacji. Przyjmuja "role" i dla nich jest to swiat realny, tak jak dla nas starych piernikow szukanie "przyjaciol" na tym forum:) I nie ma w tym nic zlego. Trzeba tylko zrozumiec roznice w uzywaniu internetu. My umiemy pisac, a mlodzi uzywaja wszystkie mozliwosci tej komunikacji.Pozdrawiam!