Witam kochane kuchciki.mam male pytanko dotyczące toru motyl chodzi mi o krem - proporcje skladnikow sa dosc duze i moje pytanie brzmi czy ilosc tego kremu jest w sam raz na ten tort czy troszke zostaje,bo zastanawiam sie czy nie zrobic go z polowy porcji???
Ten tort robi sie z normalnego, okraglego duzego biszkoptu..ktory sie tylko przecina na pol i przestawia..wiec..i proporcje powinny byc takie jak na normalny tort.
Witam kochane kuchciki.mam male pytanko dotyczące toru motyl chodzi mi o krem - proporcje skladnikow sa dosc duze i moje pytanie brzmi czy ilosc tego kremu jest w sam raz na ten tort czy troszke zostaje,bo zastanawiam sie czy nie zrobic go z polowy porcji???
Ten tort robi sie z normalnego, okraglego duzego biszkoptu..ktory sie tylko przecina na pol i przestawia..wiec..i proporcje powinny byc takie jak na normalny tort.
Kremu jest wystarczająca ilość, napewno nie za dużo. I jest on bardzo dobry. Wypróbowałam.