Kocham gotowaie , pichceie i mieszanie w garnkach,ale mam jeszcze jedą pasję - kartki ręcznie robione.W wolnych chwilach robię różne czary z papieru.Jak mawiają mądrzy ludzie od pasji do obłedu tylko jedno oczko ,dlatego moje pasje czasem stają się obłędem.Oto kilka moich prac.
avea Twoje kartki są przecudne!! Naprawde cos pięknego! Jestem przekonana ,ze sprzedawałyby się lepiej niż te obecnie dostępne na rynku. Gdybym miala możliwość to kupilabym hurtowo , na zapas Twoje kartki. Moim faworytem jest ta biała z bombkami choinkowymi , normalnie cudo! kartki z okazji slubu tez robisz?
Wielkie dzięki Dorotax .Bardzo się cieszę ,że podobają Ci się moje kartki .Robię je na każdą możliwą okazję na :imieniny ,urodziny,ślub,chrzciny ,Dzień babci z dziadkiem ,mamy i taty ,dla jubilatów ,dla dzieci-sprawiają mi ogromną radość,bo są radosne ;kartki gratulacyjne i walentynki.Słowem jak trzeba kartkę to robię .Bardzo to lubię
Kocham gotowaie , pichceie i mieszanie w garnkach,ale mam jeszcze jedą pasję - kartki ręcznie robione.W wolnych chwilach robię różne czary z papieru.Jak mawiają mądrzy ludzie od pasji do obłedu tylko jedno oczko ,dlatego moje pasje czasem stają się obłędem.Oto kilka
moich prac.
Bożonrodzeniowe impresje
I coś wielkanocnego
Mam nadzieję ,że się Wam podoba moja praca.
Bardzo
Piękne
Bardzo piękne kartki :))
Bardzo ładne:)))
avea Twoje kartki są przecudne!! Naprawde cos pięknego! Jestem przekonana ,ze sprzedawałyby się lepiej niż te obecnie dostępne na rynku. Gdybym miala możliwość to kupilabym hurtowo , na zapas Twoje kartki. Moim faworytem jest ta biała z bombkami choinkowymi , normalnie cudo! kartki z okazji slubu tez robisz?
Wielkie dzięki Dorotax .Bardzo się cieszę ,że podobają Ci się moje kartki .Robię je na każdą możliwą okazję na :imieniny ,urodziny,ślub,chrzciny ,Dzień babci z dziadkiem ,mamy i taty ,dla jubilatów ,dla dzieci-sprawiają mi ogromną radość,bo są radosne ;kartki gratulacyjne i walentynki.Słowem jak trzeba kartkę to robię .Bardzo to lubię
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Dołączam się do wszelkich pochwał. Uważam, że powinnaś je sprzedawać, o ile już tego nie robisz.
piekne takie...subtelne
przepiekne, jestes bardzo zdolna:)