No i już wróciłam. dobre zapiekanki mają na dworcu pkp.fajny bar jest koło rabkolandu obok ryneczku.smacznie i świeżo.Nie polecam jedzenia obok sklepu małgosia tłusta baba sprzedaja dosyć że małe porcje to jeszcze syf na stolikach nie z tej ziemi.A sama gada przez telefon lub siedzi i pierdzi w stołek.
Użytkownik anax23 napisał w wiadomości: > No i już wróciłam.dobre zapiekanki mają na dworcu pkp >.fajny bar jest koło > rabkolandu obok ryneczku.smacznie i świeżo.
a pamiętasz moze jak nazywal sie ten bar ??
>Nie polecam jedzenia obok sklepu > małgosia tłusta baba sprzedaja dosyć że małe porcje to jeszcze syf na > stolikach nie z tej ziemi.A sama gada przez telefon lub siedzi i pierdzi w > stołek.
nie pamiętam ale jak będziesz szła ul orkana od dworca pkp obok dwóch kościołów w stronę rabkolandu.Za zabytkowym kościoem skręcasz w lewo(to już chyba inna ulica) i idziesz prosto drogą ,przechodzisz most i już powinno być z daleka widać po prawej stronie mały domek z napisem bar :)
Użytkownik anax23 napisał w wiadomości: > znalazłam to chyba będzie toBar UniwersalnyRynek 26a34-700 Rabka-Zdrójalbo > toBar Myśliwski Rynek 34-700 Rabka-Zdrój ale raczej ten bliżej rynku
gdzie się udać na dobry posiłek za niewielkie pieniążki.
No i już wróciłam.
dobre zapiekanki mają na dworcu pkp.fajny bar jest koło rabkolandu obok ryneczku.smacznie i świeżo.Nie polecam jedzenia obok sklepu małgosia tłusta baba sprzedaja dosyć że małe porcje to jeszcze syf na stolikach nie z tej ziemi.A sama gada przez telefon lub siedzi i pierdzi w stołek.
Użytkownik anax23 napisał w wiadomości:
> No i już wróciłam.dobre zapiekanki mają na dworcu pkp
>.fajny bar jest koło
> rabkolandu obok ryneczku.smacznie i świeżo.
a pamiętasz moze jak nazywal sie ten bar ??
>Nie polecam jedzenia obok sklepu
> małgosia tłusta baba sprzedaja dosyć że małe porcje to jeszcze syf na
> stolikach nie z tej ziemi.A sama gada przez telefon lub siedzi i pierdzi w
> stołek.
dobrze wiedzieć, zapamiętam .
Pozdrawiam
nie pamiętam ale jak będziesz szła ul orkana od dworca pkp obok dwóch kościołów w stronę rabkolandu.Za zabytkowym kościoem skręcasz w lewo(to już chyba inna ulica) i idziesz prosto drogą ,przechodzisz most i już powinno być z daleka widać po prawej stronie mały domek z napisem bar :)
znalazłam to chyba będzie to
Bar Uniwersalny
Rynek 26a
34-700 Rabka-Zdrój
albo to
Bar Myśliwski
Rynek
34-700 Rabka-Zdrój
Użytkownik anax23 napisał w wiadomości:
> znalazłam to chyba będzie toBar UniwersalnyRynek 26a34-700 Rabka-Zdrójalbo
> toBar Myśliwski Rynek 34-700 Rabka-Zdrój
ale raczej ten bliżej rynku
Dzięki wielkie! W niedziele jedziemy do Rabki, moze tam zaglądniemy.
Pozdrawiam