Forum

Rozmowy wolne i frywolne

do moderatorów...prośba..

• Autor: Janek Data: 2008-07-09 21:54:17

...czy możecie ocenzurować komentarze pod przepisem "Tort Prezent"...bo kretynizmow i chamskiej dyskussji nie na temat przepisu
    już tam wiecej niz rzeczowych wypowiedzi, o które tak prosiła niedawno Wkn by zmieszczć od przepisami (chyba, Wkn już nie pamiętam).
    Janek

• Autor: alicja37 Data: 2008-07-09 21:58:16

Jestem za..........bo przez takie komentarze nawet nie chce się sprawdzać przepisów.
    A być może są pyszne.

• Autor: Petra Data: 2008-07-09 21:58:59

Ale jazda... juz sprawdzam o co chodzi, lepszej reklamy nie trzeba :-)

• Autor: Janek Data: 2008-07-09 22:06:28

Choroba, czemu pod moimi przepisami nie robi nikt reklamy......czyżby byly całkiem doooo d....? nie warte ostrej krytyki, nawet podobnej w stylu jak wyżej podany przyklad?

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 22:05:09

już dawno była o tym mowa , powinno sie takie rozmowy przeniesć na forum!! podpisuję sie pod prosbą Janka

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 22:07:18

http://wielkiezarcie.com/przepis33194.html to ten przepis

• Autor: siljed Data: 2008-07-09 22:47:35

Proponuje ocenzurowac tez komentarze pod przepisem "Bigos taty Rozyczki". Tam rowniez nie brakuje "chamskiej dyskusji nie na temat przepisu".

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 22:48:33

Użytkownik siljed napisał w wiadomości:
    > Proponuje ocenzurowac tez komentarze pod przepisem "Bigos taty
    > Rozyczki". Tam rowniez nie brakuje "chamskiej dyskusji nie na temat
    > przepisu".

jest sporo takich komentarzy .. niestetyyyyyyy

• Autor: tineczka Data: 2008-07-10 19:57:09

Sam autor watku tam dokuczal , na szczescie usuniete:)

• Autor: bahus Data: 2008-07-09 22:47:58

Wielokrotnie prosiłem aby komentarze dotyczyły tylko danego przepisu. Wszystkie inne dyskusje proszę przenieść na forum. Zbędne komentarze usunąłem. Następne tego typu będę kasował bez uprzedzenia i wyjaśnień.
    Bahus

Janku dziękuję za wskazanie nieprawidłowości. Sam nie jestem wstanie czytać wszystkich komentarzy.

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 22:49:36

Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
    > Wielokrotnie prosiłem aby komentarze dotyczyły tylko danego przepisu.
    > Wszystkie inne dyskusje proszę przenieść na forum. Zbędne komentarze usunąłem.
    > Następne tego typu będę kasował bez uprzedzenia i wyjaśnień.BahusJanku
    > dziękuję za wskazanie nieprawidłowości. Sam nie jestem wstanie czytać
    > wszystkich komentarzy.

to może w tym wątku będziemy informować moderatorów o takiej sytuacji?

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-09 22:54:26

Więc proszę bardzo, raz:
    http://wielkiezarcie.com/przepis3983.html

Zrobione, dzięki
    Bahus

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-09 22:55:27

i dwa;
    http://wielkiezarcie.com/przepis22515.html

• Autor: bahus Data: 2008-07-09 22:54:53

Bardzo dobry pomysł. Popieram ;)
    Bahus

• Autor: makusia Data: 2008-07-27 13:56:09

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 22:59:22

http://wielkiezarcie.com/przepis31997.html i jeszcze ten ...masakra...

• Autor: siljed Data: 2008-07-09 23:03:54

http://wielkiezarcie.com/przepis31997.html - komentarze Janka (na temat przepisu?????)

• Autor: makusia Data: 2008-07-09 23:13:33

http://wielkiezarcie.com/przepis33575.html

• Autor: alfa_beta Data: 2008-07-10 08:17:56

kto mieczem wojuje.....

• Autor: makusia Data: 2008-07-10 10:11:04

Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości:
    > kto mieczem wojuje.....

• Autor: Janek Data: 2008-07-10 14:54:16

Do całej Trójcy jedna odpowiedż...lubię wycieczki, te osobiste również ale muszą byś dowcipne, a nie złośliwe (tzw,. dosrywki) w ktorych jedna z Was celuje(!) ..reszta widać dopasowuje się . No cóż  i co by nie powiedzieć uzasadnienia Wasze ...dziecinnie głupie.
    Na to zeby dostosować znane powiedzenia trzeba nieco wiecej dowcipu, Wy macie tylko "dowcip". Dla Was to pewnie to samo.
     Jeśli uważacie, że komentarz typu pod omletem był komentarzem rzeczowym(!!!) to życzę Wam takich samych idiotycznych wpisów pod Waszymi.
    Czy sprowokowaliście mnie do ostrej wypowiedzi, nie, nie cieszcie się. na takie rzadko jjuż reaguję jeśli choidzi o "starych " W-Zetowczów, natomiast wciąganie w swoje rozgrywki nowych jest ....prymitywne. Nie stać Was na nic innego? Wasze dowcipy to istne popisy bokserskie Gołoty ...jak przegrywa to fauluje. No ale on ma juz mózg odbity, czyżby też...????!
    Pozdrawiam i ze swojej strony kończę tą dyskusję.

• Autor: makusia Data: 2008-07-10 15:11:33

Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
    > Do całej Trójcy jedna odpowiedż...lubię wycieczki, te osobiste również ale
    > muszą byś dowcipne, a nie złośliwe (tzw,. dosrywki) w ktorych jedna z Was
    > celuje(!) ..reszta widać dopasowuje się . No cóż i co by nie powiedzieć
    > uzasadnienia Wasze ...dziecinnie głupie.Na to zeby dostosować znane
    > powiedzenia trzeba nieco wiecej dowcipu, Wy macie tylko
    > "dowcip". Dla Was to pewnie to samo. Jeśli uważacie, że
    > komentarz typu pod omletem był komentarzem rzeczowym(!!!) to życzę Wam takich
    > samych idiotycznych wpisów pod Waszymi.Czy sprowokowaliście mnie do ostrej
    > wypowiedzi, nie, nie cieszcie się. na takie rzadko jjuż reaguję jeśli
    > choidzi o "starych " W-Zetowczów, natomiast wciąganie w swoje
    > rozgrywki nowych jest ....prymitywne. Nie stać Was na nic innego? Wasze
    > dowcipy to istne popisy bokserskie Gołoty ...jak przegrywa to fauluje. No ale
    > on ma juz mózg odbity, czyżby też...????!Pozdrawiam i ze swojej strony kończę
    > tą dyskusję.

teraz to ja juz nic nie rozumiem ... Ty Janek nie potrafisz przyznać sie ze faktycznie wstawiłeś bezsensowny komentarz? Cóż to można wytykać tylko błędy innym ?? jakie rozgrywki ??  chciałam pomóc i tyle , a te komentarze które podałam ,w danej chwili wpadły mi w "oko" i nie są tylko od ciebie ... kurcze...opanuj sie troszeczkę człowieku , nie jesteś tatą wż-tu żeby tylko "przykładać" od "bić" bo przykładu zadnego nie dajesz , ani nowym ani starym uzytkownikom ...

• Autor: Janek Data: 2008-07-10 16:21:58

Który komentarz jest bezsensowny: mój, czy ten o jeszcze krótszym przepisie, który nie jest wcale komentarzem rzeczowym, a ikonka z zapalonym papierosem w ustach  dodaje apetytu (pasuje też ...do myśli autora).
     Jak uważasz, czy taki komentarz jest na miejscu? Gdyby do tego doczepiony był opis sporządzenia jeszcze szybszego omleta byłby rzeczowym komentarzem , a taki jaki jest , jest zwykłym ...głupim dowcipem , który ja nazywam dobitnie: idiotyczna dosrywka, nic nie wnosi, a prosi się o ciętą ripostę.
    Rozumiem, że możemy się doowlnie wypowiadać, bo jest wolność słowa ale nie akurat w tym miejscu, tzn pod przepisami i w ten sposób. W "rozmowach wolnych ..." to co innego, tam nawet głupoty mogą być pomijane, nie komentowane.
    N przyszłość więc przemyśl nim podepniesz swój post..ponieważ z ukladu postów Twoj "dowcip" wyraźnie byl adresowany.
    Nie jestem tata WŻ ... , a co do opanowania...nie będę komentowal więcej.

Jeśli piszesz jakikolwiek komentarz, post, to podpinaj go wlaściwie unikniemy wówczas zbędnej dyskusji, a nie wklepój swoich sło pod posty, które akurat wpadną Ci w oko, bo może być tak, że komentarz dotyczący kotletów mielonych wpiszesz pod przepis na tort, wpisując "...a ja smażę na oleju..." ...bo akurat ten przepis wadnie Ci w oko.

• Autor: makusia Data: 2008-07-10 17:10:21

Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
    > Który komentarz jest bezsensowny: mój, czy ten o jeszcze krótszym przepisie,
    > który nie jest wcale komentarzem rzeczowym, a ikonka z zapalonym papierosem w
    > ustach dodaje apetytu (pasuje też ...do myśli autora).
    Jak uważasz,
    > czy taki komentarz jest na miejscu? Gdyby do tego doczepiony był opis
    > sporządzenia jeszcze szybszego omleta byłby rzeczowym komentarzem , a taki
    > jaki jest , jest zwykłym ...głupim dowcipem , który ja nazywam dobitnie:
    > idiotyczna dosrywka, nic nie wnosi, a prosi się o ciętą ripostę.

Rozumiem, że
    > możemy się doowlnie wypowiadać, bo jest wolność słowa ale nie akurat w
    > tym miejscu, tzn pod przepisami i w ten sposób. W "rozmowach wolnych
    > ..." to co innego, tam nawet głupoty mogą być pomijane,
    nie komentowane.N

no właśnie anay dała "bezsensowną dosrywke" a Ty pociagnąłeś temat pod przepisem , trzeba było walnąć"ciętą ripostę" w wolnych .....

> przyszłość więc przemyśl nim podepniesz swój post..ponieważ z ukladu postów
    > Twoj "dowcip" wyraźnie byl adresowany.Nie jestem tata WŻ ...

ale tak sie zachowujesz , za kazdym razem grozisz ze "przyłożysz" ...za kogo sie uwazasz?

, a co
    > do opanowania...nie będę komentowal więcej.Jeśli piszesz jakikolwiek
    > komentarz, post, to podpinaj go wlaściwie unikniemy wówczas zbędnej dyskusji,
    > a nie wklepój swoich sło pod posty, które akurat wpadną Ci w oko, bo może być
    > tak, że komentarz dotyczący kotletów mielonych wpiszesz pod przepis na tort,
    > wpisując "...a ja smażę na oleju..." ...bo akurat ten przepis wadnie
    > Ci w oko

no z tym to chyba sam pomyliłeś osoby

Przejdź do pełnej wersji serwisu