,,majciochy w grochy,, jak to mówi moja córa hahaha no majtasy wyszły całkiem , całkiem chociaz moglam zrobic lepszy ,,sprzęt,, ale strasznie sie spieszylam i wyszedł troche mało foremny
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > ,,majciochy w grochy,, jak to mówi moja córa hahaha no majtasy wyszły całkiem > , całkiem chociaz moglam zrobic lepszy ,,sprzęt,, ale strasznie sie spieszylam > i wyszedł troche mało foremnyPozdrawiam
dzięki za miłe słowa . Ps. Coś nas łączy avea , w swoim wątku napisałas : ,,Jak mawiają mądrzy ludzie od pasji do obłedu tylko jedno oczko ,dlatego moje pasje czasem stają się obłędem ,, skad ja to znam... mojej choroby juz nie da sie wyleczyc
No właśnie to jest nieuleczala choroba.Zapomniałam są jeszcze kartki na prymicję,bierzmowanie i chyba zacznę robić z okazji super przepisu i popisów kulinarnych-to tak wz.z WŻ
teresko częśc moich tortów wymyślałam od podstaw ale teraz szukam inspiracji w internecie . Jest cała masa stron z takimi cudami , mogłabym siedziec godzinami i je ogladać.Tak jak kiedys pisalam , chyba juz wszystko zostało wymyślone jesli chodzi o dekoracje. Czasami znajduje torty , które wcale ich nie przypominają. Musze powiększac zdjęcie i przypatrywac sie czy faktycznie jest to ciasto. Tak jak np. ten tort ( Znaleziony w internecie) :
To jest dopiero mistrzostwo swiata!!!! Bardzo długo musialam sie przypatrywac ,zeby zobaczyz ze faktycznie ,, dzidziuś,, jest jadalny, zrobiony z marcepanu. To są juz artyści Ps. ja nie miałabym sumienia zeby pokroić coś takiego
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > teresko częśc moich tortów wymyślałam od podstaw ale teraz szukam > inspiracji w internecie . Jest cała masa stron z takimi cudami , mogłabym > siedziec godzinami i je ogladać.Tak jak kiedys pisalam , chyba juz wszystko > zostało wymyślone jesli chodzi o dekoracje. Czasami znajduje torty , > które wcale ich nie przypominają. Musze powiększac zdjęcie i przypatrywac sie > czy faktycznie jest to ciasto. Tak jak np. ten tort ( Znaleziony w internecie) > :To jest dopiero mistrzostwo swiata!!!! Bardzo długo musialam sie przypatrywac > ,zeby zobaczyz ze faktycznie ,, dzidziuś,, jest jadalny, zrobiony z > marcepanu.To są juz artyści Ps. ja nie miałabym sumienia > zeby pokroić coś takiego Pozdrawiam Serdecznie i dziękuje za miłe > słowa
Kurde, Dorotaxx, szkoda, ze nie mieszkasz blizej Rybnika... Mój syn obchodzi w sierpniu pierwsze urodziny, więc mogłabym przyjsc po prośbie o jakiś oryginalny tort ;))) Gratuluję ogromnego talentu!!!
Kochana w Twoich przepisach widze same ciacha więc masz smykałke do pieczenia. Napisz mi cos na maila , odeśle ci kilka fotek tortów dla takich maluszków. Wybierzesz sobie coś a ja spróbuje podpowiedziec jak go zrobic. Zobaczysz ,że sama upieczesz taki tort dla synka. Pozdrawiam
Marto te różyczki robi się całkiem szybko bo za ,, jednym zamachem,, wychodzą 2 kwiatuszki. One tylko wyglądają na czaso i pracochłonne. Robiłam je tym sposobem : http://www.youtube.com/watch?v=_kXaK8b8Eq0
Cudne........Muszę przyznać, że czekałam na kolejne Twoje torciki i chociaż nie komentuję przepisów przed wypróbowaniem (a na pewno kilka wypróbuję) to wszystkie wygladają tak smakowicie ( szczególnie " Gwiazdor"......ha,ha), że aż brakuje mi słów. Może kiedyś zgłoszę się do Ciebie na kurs dekoracji tortów. Pozdrawiam.
Użytkownik rozi napisał w wiadomości: > Cudne........Muszę przyznać, że czekałam na kolejne Twoje torciki i chociaż > nie komentuję przepisów przed wypróbowaniem (a na pewno kilka wypróbuję) to > wszystkie wygladają tak smakowicie ( szczególnie " > Gwiazdor"......ha,ha),
ło matko nastepna zbereznica !! Oczywiscie zartuje kochana, mam nadzieje , ze będziesz zadowolona jesli zdecydujesz się na jakis tort.
że aż brakuje mi słów. Może kiedyś zgłoszę > się do Ciebie na kurs dekoracji tortów. Pozdrawiam.
Napisałaś: " mojej choroby już nie da się wyleczyć". Na szczęście - dla nas :-) Ten tort z sercem jest obłędny. Normalnie koronkowa robota. Wielkie "ukłony" i pełnia podziwu.
Użytkownik shiraja napisał w wiadomości: > ja jako twoja wierna fanka wpadłam popodziwiać te śliczności.cudne są.a te
Ciesze sie ogromnie Ewciu! Pytałas mnie co to jest to czerwone. do miski wlałam wody, do tego dodałam czerwony barwnik w proszku , wymieszałam i wsypałam kokos.
> dziecię z marcepana co wstawiłaś to rzeczywiście niesmaczne,i przesadzone. nie > tknęłabym takiego torta, nie mogłabym.....
ja tez nie . On wyglada jak prawdziwy. z drugiej strony podziwiam precyzje wykonania, Pozdrawiam
To efekt mojej wczorajszej zabawy
Ten zrobiłam z okazji 4 urodzin mojej kochanej chrześnicy
a ten był robiony dla miłośnika kobiecych kształtów
Dorotko cudaśne te Twoje torty:)) W Twojej galerii wypatrzyłam jeszcze fajne "majtasy":))))
,,majciochy w grochy,, jak to mówi moja córa hahaha
no majtasy wyszły całkiem , całkiem chociaz moglam zrobic lepszy ,,sprzęt,, ale strasznie sie spieszylam i wyszedł troche mało foremny
Pozdrawiam
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> ,,majciochy w grochy,, jak to mówi moja córa hahaha no majtasy wyszły całkiem
> , całkiem chociaz moglam zrobic lepszy ,,sprzęt,, ale strasznie sie spieszylam
> i wyszedł troche mało foremnyPozdrawiam
Ale cuda szkoda, że nie można się poczęstować.
dzięki za miłe słowa .
Ps. Coś nas łączy avea , w swoim wątku napisałas : ,,Jak mawiają mądrzy ludzie od pasji do obłedu tylko jedno oczko ,dlatego moje pasje czasem stają się obłędem ,, skad ja to znam... mojej choroby juz nie da sie wyleczyc
No właśnie to jest nieuleczala choroba.Zapomniałam są jeszcze kartki na prymicję,bierzmowanie i chyba zacznę robić z okazji super przepisu i popisów kulinarnych-to tak wz.z WŻ
Dorotko, masz u mnie mistrzostwo świata za Twoje cuuuuuuuudne torty. Skąd czerpiesz takie świetne pomysły.
teresko częśc moich tortów wymyślałam od podstaw ale teraz szukam inspiracji w internecie . Jest cała masa stron z takimi cudami , mogłabym siedziec godzinami i je ogladać.Tak jak kiedys pisalam , chyba juz wszystko zostało wymyślone jesli chodzi o dekoracje. Czasami znajduje torty , które wcale ich nie przypominają. Musze powiększac zdjęcie i przypatrywac sie czy faktycznie jest to ciasto.
Tak jak np. ten tort ( Znaleziony w internecie) :
To jest dopiero mistrzostwo swiata!!!! Bardzo długo musialam sie przypatrywac ,zeby zobaczyz ze faktycznie ,, dzidziuś,, jest jadalny, zrobiony z marcepanu.
To są juz artyści
Ps. ja nie miałabym sumienia zeby pokroić coś takiego
Pozdrawiam Serdecznie i dziękuje za miłe słowa
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> teresko częśc moich tortów wymyślałam od podstaw ale teraz szukam
> inspiracji w internecie . Jest cała masa stron z takimi cudami , mogłabym
> siedziec godzinami i je ogladać.Tak jak kiedys pisalam , chyba juz wszystko
> zostało wymyślone jesli chodzi o dekoracje. Czasami znajduje torty ,
> które wcale ich nie przypominają. Musze powiększac zdjęcie i przypatrywac sie
> czy faktycznie jest to ciasto. Tak jak np. ten tort ( Znaleziony w internecie)
> :To jest dopiero mistrzostwo swiata!!!! Bardzo długo musialam sie przypatrywac
> ,zeby zobaczyz ze faktycznie ,, dzidziuś,, jest jadalny, zrobiony z
> marcepanu.To są juz artyści Ps. ja nie miałabym sumienia
> zeby pokroić coś takiego Pozdrawiam Serdecznie i dziękuje za miłe
> słowa
no właśnie jak tu pokroić takiego dzidziusia:((
Dorotko, jestem pełna podziwu, że w tak młodym wieku masz już tak wielki talent, chyba musisz to bardzo lubić, pozdrawiam Basia.
Tak jak pisalam wyzej, to juz jest choroba... Był taki okres ,że torty śniły mi się po nocach
Pozdrawiam Basiu
już nie raz Ci "mówiłam " że masz talent brawoooo
Kurde, Dorotaxx, szkoda, ze nie mieszkasz blizej Rybnika... Mój syn obchodzi w sierpniu pierwsze urodziny, więc mogłabym przyjsc po prośbie o jakiś oryginalny tort ;))) Gratuluję ogromnego talentu!!!
Dorotko no i znowu prześliczne.Rybnik zapowiada się na sierpień i październik (roczek Zuzi).Superowe torty
Torty wyśle ci mailem ;-)
pozdrawiam
Kochana w Twoich przepisach widze same ciacha więc masz smykałke do pieczenia. Napisz mi cos na maila , odeśle ci kilka fotek tortów dla takich maluszków. Wybierzesz sobie coś a ja spróbuje podpowiedziec jak go zrobic. Zobaczysz ,że sama upieczesz taki tort dla synka. Pozdrawiam
Nie mogę uwierzyć, że to ludzka ręka takie cudeńka tworzy. Pięknie :)
rewelacja jestes najlepsza ;-)
Gosiula Ty wiesz kochana moja ze te torty dla Ciebie robie!
Wspaniale !!!!!!!!!!!
prześliczne ,musisz byc naprawdę cierpliwą osóbką(białe różyczki) po 10 ja miała bym już drgawki hahahah .podziwiam Twoje torty ,coś pięknego ....pozdrawiam serdecznie
Marto te różyczki robi się całkiem szybko bo za ,, jednym zamachem,, wychodzą 2 kwiatuszki. One tylko wyglądają na czaso i pracochłonne. Robiłam je tym sposobem : http://www.youtube.com/watch?v=_kXaK8b8Eq0
Dziękuje Marylko
Cudne........Muszę przyznać, że czekałam na kolejne Twoje torciki i chociaż nie komentuję przepisów przed wypróbowaniem (a na pewno kilka wypróbuję) to wszystkie wygladają tak smakowicie ( szczególnie " Gwiazdor"......ha,ha), że aż brakuje mi słów. Może kiedyś zgłoszę się do Ciebie na kurs dekoracji tortów. Pozdrawiam.
Użytkownik rozi napisał w wiadomości:
> Cudne........Muszę przyznać, że czekałam na kolejne Twoje torciki i chociaż
> nie komentuję przepisów przed wypróbowaniem (a na pewno kilka wypróbuję) to
> wszystkie wygladają tak smakowicie ( szczególnie "
> Gwiazdor"......ha,ha),
ło matko nastepna zbereznica !!
Oczywiscie zartuje kochana,
mam nadzieje , ze będziesz zadowolona jesli zdecydujesz się na jakis tort.
że aż brakuje mi słów. Może kiedyś zgłoszę
> się do Ciebie na kurs dekoracji tortów. Pozdrawiam.
Zapraszam będe zaszczycona !
Cudne:))
miło mi ,ze sie podobają .
Pozdrawiam Serdecznie
Przepiękne, jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam
jak zwykle cudniaste torciki, szczególnie ten z różyczkami;
Miło mi Moniczko , ze sie podoba .
Pozdrawiam
SUPER!!!!! To serduszko jest takie śliczne :))) Misterna robótka:) Jak zawsze wspaniałe torciki w Twoim wydaniu :)
Napisałaś: " mojej choroby już nie da się wyleczyć". Na szczęście - dla nas :-) Ten tort z sercem jest obłędny. Normalnie koronkowa robota. Wielkie "ukłony" i pełnia podziwu.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> Napisałaś: " mojej choroby już nie da się wyleczyć". Na szczęście - dla nas
A juz miałam się zgłosić do jakiejs poradni zdrowia psychicznego
narazie sie wstrzymam ;-)
> :-) Ten tort z sercem jest obłędny. Normalnie koronkowa robota. Wielkie
> "ukłony" i pełnia podziwu.
Bardzo ci dziękuje smakowiu za te słowa. Mam nadzieje ,ze kolejne torty będą jeszcze lepsze
Pozdrawiam :-)))
Serduszko podpatrzyłam w necie .Pozdrawiam Patrycjo
Ps. zrobiłaś te grzybki ??
ja jako twoja wierna fanka wpadłam popodziwiać te śliczności.
cudne są.
a te dziecię z marcepana co wstawiłaś to rzeczywiście niesmaczne,
i przesadzone. nie tknęłabym takiego torta, nie mogłabym.....
Użytkownik shiraja napisał w wiadomości:
> ja jako twoja wierna fanka wpadłam popodziwiać te śliczności.cudne są.a te
Ciesze sie ogromnie Ewciu! Pytałas mnie co to jest to czerwone.
do miski wlałam wody, do tego dodałam czerwony barwnik w proszku , wymieszałam i wsypałam kokos.
> dziecię z marcepana co wstawiłaś to rzeczywiście niesmaczne,i przesadzone. nie
> tknęłabym takiego torta, nie mogłabym.....
ja tez nie . On wyglada jak prawdziwy.
z drugiej strony podziwiam precyzje wykonania,
Pozdrawiam
Ale cudeńka!!!! Faaaantaaaastyczne! Jesteś moją inspiracją w temacie tortów. Pozdrowienia
sie normalnie zawstydziłam
Pozdrawiam alice , jest mi ogromnie miło