mam na imię marta(nie łosos jak ktoś tu kiedyś zapytał hahah),przedstawiam Wam moja rodzinkę ,to dla nich najczęściej właśnie gotujęi wypiekam :-)).pozdrawiam serdecznie
Użytkownik łOSOS napisał w wiadomości: > mam na imię marta(nie > łosos jak ktoś tu kiedyś zapytał hahah),przedstawiam Wam moja rodzinkę ,to dla > nich najczęściej właśnie gotujęi wypiekam :-)).pozdrawiam serdecznie
Witam slicznie całą rodzinkę..... miło mi, że zechciałaś , podobnie jak ja pokazac swą twarz, i całą rodzinkę... Teresa...
mam na imię marta(nie łosos jak ktoś tu kiedyś zapytał hahah),przedstawiam Wam moja rodzinkę ,to dla nich najczęściej właśnie gotujęi wypiekam :-)).pozdrawiam serdecznie
Miło Cię poznać Martuniu:) Masz fantastyczną Rodzinkę :) Pozdrawiam Was serdecznie! Buźka :))
Miło Was poznać:)
Wspaniała ta Twoja Rodzinka ,tylu przystojnych panów pozazdrościć.
Miło Was poznać .Masz super rodzinke!
Jak milo widziec Wasze usmiechniete buzie :))) Super rodzinka !!!
dziękuję Wam za miłe słowa
Miło Was poznać.Pozdrawiam.
Użytkownik łOSOS napisał w wiadomości:
> mam na imię marta(nie
> łosos jak ktoś tu kiedyś zapytał hahah),przedstawiam Wam moja rodzinkę ,to dla
> nich najczęściej właśnie gotujęi wypiekam :-)).pozdrawiam serdecznie
Witam slicznie całą rodzinkę..... miło mi, że zechciałaś , podobnie jak ja pokazac swą twarz, i całą rodzinkę... Teresa...
Miło Was widziec, fajna z Was rodzinka, pozdrówka!
milo cie poznac i twoja rodzinke:)) pozdrawiam madziorek
Świetną masz rodzinkę, miło Was zobaczyć. Pozdrawiam
aż miło popatrzeć na szczęśliwych ludzi :) pozdrawiam Was cieplutko :)
Martusiu masz świetną rodzine. A ten mały smerf w kwiatkach jest boski . Kibic tez super!!!
Pozdrawiam i życze Wam duuużo zdrowia.
Piekne zdjęcia! Bo i rodzinka wspaniała :-))) Pozdrawiam wszystkich Łososiów ;-)))
jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa.... pozdrawiam wszystkich serdecznie
I ja serdecznie pozdrawiam..
a rodzinka widać,że szczęśliwa!
przyłączam się do pozdrowień. Fotki śliczne,
Martusiu, Twoja rodzinka jest bardzo sympatyczna i Ty również. A to zdjęcie maluszka w kwiatkach - zauroczyło mnie :)
Serdecznie Was pozdrawiam.Ewa
śliczne te twoje zdjęcia:) pozdrawiam :)
Pozdrawiam super rodzinka, to ja Cie pytalam o imię hehehe