No niestety mleka to ona nie pija od 3 lat, tylko wodę i to najlepiej prosto z kranu :) a warzywa naprawdę lubi, jak obieram marchewkę czy pietruszkę to paseczek obierki zawsze wyliże:) Uwielbia za to chipsy, najlepiej paprykowe lub cebulowe hehe naprawde. Aha i kruche ciasteczka, koniecznie bez czekolady. Dziwna ta nasza kota prawda?
http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5439331,Kot_po_prostu_sobie_siedzi.html
zobaczcie jak pieknie siedzi kotek:))
Świetny
Tylko ciekawe czy go kręgosłup nie boli.
faktycznie
,pierwszy raz coś takiego widzę,ale jajca hihi
Ja też coś takiego widziałam pierszy raz
jestem pod wrażeniem ;)) super
hahhahha No on poporstu sobie sidział :-D
Moja też tak siada ale tylko jak sobie myje brzuch tak poporstu to nie hahahahahhaha
Jaka śliczna *.* Proszę ją ode mnie pogłaskać ^.-
Fajny kocurek ^^ Moja kotka, jak czyści swoje futerko, też czasami tak siada, heheh ^^
Wygląda jakby sobie za dużo wypił..... mleczka oczywiście. I niestrawność teraz ma ;-)
No niestety mleka to ona nie pija od 3 lat, tylko wodę i to najlepiej prosto z kranu :) a warzywa naprawdę lubi, jak obieram marchewkę czy pietruszkę to paseczek obierki zawsze wyliże:) Uwielbia za to chipsy, najlepiej paprykowe lub cebulowe hehe naprawde. Aha i kruche ciasteczka, koniecznie bez czekolady. Dziwna ta nasza kota prawda?
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości:
> a warzywa naprawdę lubi, jak obieram marchewkę czy pietruszkę to
> paseczek obierki zawsze wyliże:)
Miałam kiedys kocura który uwielbiał kapustę - kiszoną też - taki sobie wegetarianin, wegetarian był, podobnie jak Twoja kotka Renato :-)
Albo strasznie napracowal i byl potwornie zmeczony . Hi hi