Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Byłam w Kolobrzegu

• Autor: megi65 Data: 2008-07-13 20:02:50

Ha byłam i wyleniuchowalam się pięknie!! Trochę sobie ''posmakowałam '' w lokalach ! Poziom nawet zonśny ale bardzo rozbawiła mnie pani z cukierni "Kaprys". Byłam tam w miedzynarodowym towarzystwie - p.niezbyt mila [praca jak za kare] i na całe szczęscie tylko ja zamowiłam espresso - kiedy wspomnialam o szklaneczce wody paniusia nie wiedziała dokladnie o co mi chodzi a wiec dostalam ... letną filizankę wody z czajnika!! Wypijam i ... aby zapomniec totalny brak znajomosci serwowania kawusi przez tą anytpatyczna paniusie! Szefowie dajcie panią na szkolenie  serwowania kwawki z usmiechem na twarzy !  A  w drodze powrotnej '' wychaczylismy '' "Leśny Dwór'' k .Wałcza -- super jedzonko,ceny przystepne! Pozdrawiam pania szatynke kóra nas obslugiwała i... 30 osobowa wycieczke z Niemiec. Uwijała sie jak pszczółeczka z .. uśmiechem na bużce Było na miło zjesc obiadek pomimo deszczowej pogody i tak sympatycznie być obsłuzenii Brawo!!

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-07-16 08:13:47

Użytkownik megi65 napisał w wiadomości:
    > Ha byłam i wyleniuchowalam się pięknie!!

Fajnie ze odpoczęłaś. Ja nie moge doczekac sie sierpnia. wtedy jedziemy w góry .

> Uwijała sie jak pszczółeczka z .. uśmiechem na bużce Było na miło zjesc
    > obiadek pomimo deszczowej pogody i tak sympatycznie być obsłuzenii Brawo!!

w ostatnią niedziele bylismy w Niedzicy  ( kilkanascie kilometrow za Nowym Targiem) odwiedzilismy restauracje ,,Czardasz,, i tak jak piszesz było miło popatrzec jak kelnerki śmigają z uśmiechem na twarzy obsługująć klientów ( a było ich naprawde sporo)  . Na pewno odwiedzimy tą restauracje kolejny raz bo do takich miejsc warto wracac.
    pozdrawiam

• Autor: crystal Data: 2008-09-08 13:54:13

ah jak CI zazdroszcz e1 ja tez byłam nad morzem aleKOŁOBRZEG przyznaje jest piękny ! zwłaszcza plaza!9

• Autor: Baśka Data: 2008-09-08 14:27:04

Na obiad a Kołobrzegu proponuję pójść do restauracji Taaaka ryba ,można bardzo smacznie zjeść,jeżeli nie w restauracji (a ceny tam przystępne i smacznie ),to w barze.Owoce morza,wszelkie ryby i co dobre są dania dla dzieci.Otwarta całkiem niedawno ,ale już moja ulubiona.A na dzień dobry,zaraz po zamówieniu szef kuchni serwuje czekadełko.
     Rozpisałam się a tu przecież chodzi o Twój pobyt w Kołobrzegu.Miło mi że wypoczęłaś nad morzem,tam  (tu) zawsze jest pięknie.
     Pozdrawiam znad morza.nie z Kołobrzegu,ale z Ustki Basia

• Autor: piegusowa Data: 2008-09-08 15:14:15

Rzeczywiście, Kołobrzeg zmienił się bardzo na plus!
    Jestem nie za często, ale tyle, ile byłam, wystarczyło, żeby docenić walory.

Przejdź do pełnej wersji serwisu