Witaj! Ja również jestem 'nowa' z NS woj. lubuskie, i również witam wszystkich. Wcześniej tylko szybciutko szukałam przepisów (ulubione - dla leniwych:-)), ewentualnie czytałam niektóre wypowiedzi na forum, ale nigdy nie włączałam się do 'rozmów'. O WŻ dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która ciągle mówiła o nowych ciekawych pomysłach na pyszne jedzonko i tym mnie skusiła, więc jestem i jeszcze raz WITAM!!
Doskonale rozumiem :) Jest tu tyle pysznych przepisów ,że na pewno moje menu będzie bardzo wzbogacone. O kilogramy się nie martwię . Jeden w tę ,drugi w tę:)))
Użytkownik zielona53 napisał w wiadomości: > Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowa z Warszawy. Cieszę się ,że trafiłam > na portal "Wielkie żarcie" Pozdrawiam . Zielona
Użytkownik zielona53 napisał w wiadomości: > Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowa z Warszawy. Cieszę się ,że trafiłam > na portal "Wielkie żarcie" Pozdrawiam . Zielona
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowa z Warszawy. Cieszę się ,że trafiłam na portal "Wielkie żarcie"
Pozdrawiam . Zielona
Pozdrawiam i smacznego:) Eyta
Witaj i gotuj z nami.
Witaj na tej stronce :) Gotujmy i pieczmy razem :)
Witaj!
Ja również jestem 'nowa' z NS woj. lubuskie, i również witam wszystkich
. Wcześniej tylko szybciutko szukałam przepisów (ulubione - dla leniwych:-)), ewentualnie czytałam niektóre wypowiedzi na forum, ale nigdy nie włączałam się do 'rozmów'. O WŻ dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która ciągle mówiła o nowych ciekawych pomysłach na pyszne jedzonko
i tym mnie skusiła, więc jestem i jeszcze raz WITAM!!
Bardzo mi miło ,że zostałam tak sympatycznie przyjęta do Waszego grona. Zamierzam się dobrze bawić i udzielać na WŻ.
Pozdrawiam.
Witaj !!!
Witaj miło mi że jeden ''żarłoczek;;więcej...pozdrawiam gotuj z nami i szperaj pomiędzy przepisami...
ania
Witaj...
...mam nadzieję, że Wiesz co ryzykujesz ale
sama wydałaś na siebie "wyrok" ..zważ sie teraz, a potem nie miej pretensji do nikogo...;-)))
Janek
Doskonale rozumiem :) Jest tu tyle pysznych przepisów ,że na pewno moje menu będzie bardzo wzbogacone. O kilogramy się nie martwię . Jeden w tę ,drugi w tę:)))
Użytkownik zielona53 napisał w wiadomości:
> Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowa z Warszawy. Cieszę się ,że trafiłam
> na portal "Wielkie żarcie" Pozdrawiam . Zielona
Użytkownik zielona53 napisał w wiadomości:
> Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowa z Warszawy. Cieszę się ,że trafiłam
> na portal "Wielkie żarcie" Pozdrawiam . Zielona
Witaj serdecznie!