Mój tata,tatuś walczy o życie.Silny,wysportowany ale starszy pan,66letni,zapalony rowerzysta,wczoraj miał wypadek.Uderzyło w niego auto.Tak ciężko mi o tym pisać. . Kocham go i on mnie bardzo kocha,nie chce myśleć,jak wyglądałoby by moje życie bez niego.Proszę bądzcie ze mną. . Dziękuję
nie wiem skarbie co powiedzieć , bo żadne słowa w takim momencie nie będą odpowiednie , powiem tylko życzę powrotu do zdrowia Twojemu tatusiowi , bądź dzielna i myśl pozytywnie przesyłam oczywisćie moc dobrych fluidów w Twoja stronę ;)
Kochanie bądź dzielna i myśl pozytywnie, tylko pozytywnie, a jeśli jesteś wierząca udaj się z prośbą do Ojca Pio, on pomoże, zawsze pomaga w takich sytuacjach.....wspieram Was myślami i przesyłam tony pozytywnych fluidów i też będę pukać do Ojca Pio. Trzymaj się i bądź dobrej myśli.
Veruniu, wszystko co moge, moje wszystkie mysli i pozytywna energie kieruje do Ciebie i Twojego Taty. Badz dzielna i mysl pozytywnie, staraj sie jak tylko mozesz odpedzac te momenty zwatpienia.
Veruniu, całym serduszkiem jestem z Tobą i Twoim Tatusiem!!! Wszystki będzie dobrze, nie możesz myśleć inaczej! Przesyłąm w Waszą stronę nieskończoną ilośc pozytywnych fluidów. Bądź dzielna!
Ślę moc pozytywnych fluidów, życzę Tatusiowi powrotu do zdrowia a Tobie cierpliwości, wytrwałości i pozytywnego myślenia, musisz wierzyć a wszystko się dobrze ułoży
Hmm... W prawdzie nie wiem, jak się przesyła takie fluidy, ale życzę Twojemu tacie szybkiego powrotu do zdrowia. Bądź dobrej myśli, bo na pewno z tego wyjdzie ^^ Trzymajcie się oboje ^^
Veruniu, z całej siły trzymam kciuki za twojego tatę! Musisz być dobrej myśli, a napewno wszystko będzie dobrze! Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twojego tatę!!!
Nie trać wiary,że będzie dobrze. Tato wyjdzie z tego. Bardzo bym chciała mieć taką siłę sprawczą, by móc cofnąć czas lub przyspieszyć powrót do zdrowia, ale mogę tylko bardzo gorąco poprościć "Kogoś", tam u góry, by nad Wami czuwał i dodał Twojemu Tacie sił. Zasyłam Ci wszystkie swoje ciepłe myśli. Jesteśmy z Tobą.
Veruniu , glowa do gory , bedzie dobrze . Silny , wysportowany mezczyzna da rade . Jestem tego pewna . Jeszcze wiele wspolnych lat przed Wami . Trzymam za Tate kciuki i bede Was wspomagac myslami . Beata
Twoja troska i ból są pięknym przykładem człowieczeństwa. Ten wypadek was nie rozdzieli, będziecie jeszcze długo razem. O pomoc poproszę mojego osobistego anioła (on mnie jeszcze nigdy nie zawiódł)
Pamiętaj, że nie wolno Ci zwątpić- Tata na Ciebie liczy. Dużo, dużo pozytywnej energii poleciało ode mnie w Twoją i Twojego Taty stronę:)))) Jestem z Tobą!
Veruniu, odezwij się, co u Ciebie /u Was/? nie wiem czemu ale tak to Twoje "wołanie" zapadło mi w pamięci....tak często myślę o Was i szukam czy się odezwałaś....
Mój tata,tatuś walczy o życie.Silny,wysportowany ale starszy pan,66letni,zapalony rowerzysta,wczoraj miał wypadek.Uderzyło w niego auto.Tak ciężko mi o tym pisać. . Kocham go i on mnie bardzo kocha,nie chce myśleć,jak wyglądałoby by moje życie bez niego.Proszę bądzcie ze mną. . Dziękuję
nie wiem skarbie co powiedzieć , bo żadne słowa w takim momencie nie będą odpowiednie , powiem tylko życzę powrotu do zdrowia Twojemu tatusiowi , bądź dzielna i myśl pozytywnie
przesyłam oczywisćie moc dobrych fluidów w Twoja stronę ;)
Kochanie bądź dzielna i myśl pozytywnie, tylko pozytywnie, a jeśli jesteś wierząca udaj się z prośbą do Ojca Pio, on pomoże, zawsze pomaga w takich sytuacjach.....wspieram Was myślami i przesyłam tony pozytywnych fluidów i też będę pukać do Ojca Pio.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli.
Veruniu, wszystko co moge, moje wszystkie mysli i pozytywna energie kieruje do Ciebie i Twojego Taty. Badz dzielna i mysl pozytywnie, staraj sie jak tylko mozesz odpedzac te momenty zwatpienia.
Veruniu, całym serduszkiem jestem z Tobą i Twoim Tatusiem!!! Wszystki będzie dobrze, nie możesz myśleć inaczej! Przesyłąm w Waszą stronę nieskończoną ilośc pozytywnych fluidów. Bądź dzielna!
Moc pozytywnych fluidow ode mnie takze.
Ślę moc pozytywnych fluidów, życzę Tatusiowi powrotu do zdrowia a Tobie cierpliwości, wytrwałości i pozytywnego myślenia, musisz wierzyć a wszystko się dobrze ułoży
Wszystko będzie dobrze.Myślami jestem z Toba,trzymaj się.
Trzymam kciuki za Twojego Tate..zeby szybko wyzdrowial ze swoich obrazen. Przesylam pozytwna energie. :)
Moc pozytywnych fluiddów posyłam..i wszystkie inne energie jak tylko potrafię.
.znam to uczucie..
będzie dobrze..trzymaj się!
Hmm... W prawdzie nie wiem, jak się przesyła takie fluidy, ale życzę Twojemu tacie szybkiego powrotu do zdrowia. Bądź dobrej myśli, bo na pewno z tego wyjdzie ^^ Trzymajcie się oboje ^^
Przesylam Ci dobre myśli:)
Ode mnie lecą wszystkie pozytywne myśli i same dobre fluidy.Trzymaj się...........będzie dobrze nie ma innej opcji!!!!
fluidy wyslane :):):):):):):):):) powodzenia!!!!!!!
Veruniu, z całej siły trzymam kciuki za twojego tatę! Musisz być dobrej myśli, a napewno wszystko będzie dobrze! Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twojego tatę!!!
Wszystko będzie dobrze. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
Nie trać wiary,że będzie dobrze. Tato wyjdzie z tego. Bardzo bym chciała mieć taką siłę sprawczą, by móc cofnąć czas lub przyspieszyć powrót do zdrowia, ale mogę tylko bardzo gorąco poprościć "Kogoś", tam u góry, by nad Wami czuwał i dodał Twojemu Tacie sił. Zasyłam Ci wszystkie swoje ciepłe myśli. Jesteśmy z Tobą.
Leca pozytywne fluidy, oj leca leca
Jestem z Tobą i wszystkie moje dobre myśli posyłam do Ciebie, gdziekolwiek jesteś. Będzie dobrze:)
Veruniu trzymam bardzo mocno kciuki !! Zycze powrotu do zdrowia Twojemu tacie, wierze ze wszystko będzie ok!
Na pewno będzie wszystko dobrze, wierz w to. Trzymam bardzo mocno kciuki i będę się modliła o zdrowie dla Twojego taty.
w Boga przeistoczyć
jak w ofierze na codzień
zwykły chleb i wino." ks.J .Twardowski
Jestem z Tobą myślami i modlitwą.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Musi byc dobrze i przesylam moc pozytywnych fluidow....
Wyzdrowieje na pewno,życzę tego bardzo Twojemu ojcu.
Veruniu , glowa do gory , bedzie dobrze . Silny , wysportowany mezczyzna da rade . Jestem tego pewna . Jeszcze wiele wspolnych lat przed Wami . Trzymam za Tate kciuki i bede Was wspomagac myslami .
Beata
Cale morze pozytywnych fluidow sle dla Twojego Taty , pozdrawiam
Twoja troska i ból są pięknym przykładem człowieczeństwa. Ten wypadek was nie rozdzieli, będziecie jeszcze długo razem. O pomoc poproszę mojego osobistego anioła (on mnie jeszcze nigdy nie zawiódł)
Moc pozytywnych fluidów przesyłam. Wierzę że będzie dobrze, Twój Tatuś wróci do zdrowia. Trzymaj się
przesyłam wszystkie dobre fluidy jakie posiadam bedzie dobrze ;-)
Ode mnie też posłane ciepłe fluidy.Trzymaj się verunia,będzie dobrze.
Pozdrawiam.
Janek
Kochani,tak cudnie wierzyć że w bólu człowiek nie zostaje sam.DZIEKUJE!!!!!!
Veruniu odezwij się czasami jak znadziesz chwilkę. Ciągle jesteśmy z Tobą i wierzymy,że będzie wszystko dobrze. Ściskam.
co u Ciebie veruniu , i u taty? odezwij sie czasem , jesteśmy z Wami
Trzymajcie się, veruniu123! Pozdrawiam cieplutko i trzymam mocno kciuki
!
Pamiętaj, że nie wolno Ci zwątpić- Tata na Ciebie liczy. Dużo, dużo pozytywnej energii poleciało ode mnie w Twoją i Twojego Taty stronę:)))) Jestem z Tobą!
Veruniu, odezwij się, co u Ciebie /u Was/? nie wiem czemu ale tak to Twoje "wołanie" zapadło mi w pamięci....tak często myślę o Was i szukam czy się odezwałaś....