Dostalan link od koleżanki,weszłam...przejżałam kilka przepisów i ,,,, postanowilam się zadomowić:),więc witam wszystkich bardoz serdecznie i dołączam do już dość sporej waszej grupki:)Pozdrawiam
Witaj niunia ja też jestem od niedawna na WŻ raz zaglądnęłam i zostałam...... wpadłam jak śliwka w kompot... nie żałuję cieszę się jest super bardzo miłe żarłoczki ...służą samymi wspaniałymi przepisami ....dobrymi radami. A na czacie WŻ dają czadu....!!!!!! zapraszamy!!!pozdrawiam
Witaj!! Mi też się tu spodobało od pierwszej wizyty! Ale dopiero niedawno 'odkryłam' forum i teraz to jest fajnie !! (zwłaszcza czytając stare wątki, a już szczególnie te 'humorzaste;-)) Pozdrawiam!
Witaj niunia . Ja też tu od bardzo niedawna i przez przypadek gdy szukałam w necie pewnego przepisu. Przepis oczywiście znalazłam , a przy okazji bardzo przyjazny portal. Pozdrawiam . Grażyna
hej,ja również przypadkowo zajrzałam na ten portal,jestem zachwycona.już skorzystałam z paru przepisów a mam nadzieję że również skorzystam nieraz z porad życiowych i nie tylko innych użytkowników.po prostu tu jest tak domowo.
Dostalan link od koleżanki,weszłam...przejżałam kilka przepisów i ,,,, postanowilam się zadomowić:),więc witam wszystkich bardoz serdecznie i dołączam do już dość sporej waszej grupki:)Pozdrawiam
Witaj!!
Witaj niunia ja też jestem od niedawna na WŻ raz zaglądnęłam i zostałam...... wpadłam jak śliwka w kompot... nie żałuję cieszę się jest super bardzo miłe żarłoczki ...służą samymi wspaniałymi przepisami ....dobrymi radami. A na czacie WŻ dają czadu....!!!!!! zapraszamy!!!pozdrawiam
Witaj!! Mi też się tu spodobało od pierwszej wizyty! Ale dopiero niedawno 'odkryłam' forum
i teraz to jest fajnie
!! (zwłaszcza czytając stare wątki, a już szczególnie te 'humorzaste;-)) Pozdrawiam!
Cześć!!! Ja też weszłam przypadkowo i ... wsiąkłam na amen :-) POzdrawiam
Witaj niunia, jak milo,ze dolaczylas do nas, mam nadzieje,ze Ci sie tu spodoba i podzielisz sie swoimi przepisami ;)))
Witaj!!!
Witaj wśród Żarłoczków:) Gotuj z nami i baw się dobrze :)
Witaj niunia,gotuj razem z nami i baw sie dobrze.
Witaj :-))) Każdy kto tu zajrzy to wsiąka ;-)))
Witaj niunia . Ja też tu od bardzo niedawna i przez przypadek gdy szukałam w necie pewnego przepisu. Przepis oczywiście znalazłam , a przy okazji bardzo przyjazny portal. Pozdrawiam . Grażyna
widzę że większość osób trafiło tu przez przypadek:),ale widząc takie smakowite przepisy nie sposób nie zagladać tu częściej:)
Witaj !!!
Witaj w żarłocznej rodzince!!!
Witaj serdecznie!
hej,ja również przypadkowo zajrzałam na ten portal,jestem zachwycona.już skorzystałam z paru przepisów a mam nadzieję że również skorzystam nieraz z porad życiowych i nie tylko innych użytkowników.po prostu tu jest tak domowo.
witaj i baw sie dobrze ;)
WITAJ!!! Baw się dobrze!!!
Witaj Karolino w Żarłokow gronie...
...i bądź zawsze radosna na naszej stronie.
Janek
Ja też witam i pozdrawiam...