Kochane Żarłoczki i Kochane Żarłoki! Tak mnie jakoś naszło, żeby Wam serdecznie podziękować! Przede wszystkim tym, którzy w ogóle tą stronę wymyślili! Ale najbardziej tym, którzy wstawiają tu świetne przepisy. Dzięki Wam od już od kilku "sezonów" na każde urodziny mam całkiem nowe menu! I najważniejsze, ze wszyskim gosciom smakuje! Rodzina gratuluje mi odwagi, że bez wcześniejszego wypróbowania piekę, smażę czy mieszam :) Moja rodzinka służy mi zawsze za tzw. króliki doświadczalne, ale jeszcze nigdy nie było skrzywionych min, tylko prośba o przepis! Dzięki Wam również wreszcie przyrządziłam mojemu jedenastmiesięcznemu synkowi obiadki i deserki, których sama nie potrafiłam zbytnio wymyśleć a na "słoiczkowe" gotowce to juz mu brzydnie patrzeć :) Dzięki za wszystki pomysły, sugestie itd. Aha, ale skarcić też powinnam, bo nawet w pracy nie umiem się powstrzymać, żeby tu nie zaglądać, co czynię właśnie pisząc te dziękczynne słowa :)))))))))))) Ale myślę, ze nie jestem jedyna hahah! Dobra, to chyba tyle! Dzięki wielkie jednym słowem! aloalo
Nie jesteś jedyna! Ja też jestem uzależniona od tej stronki. Wchodę na nią nawet kilka razy dziennie. Tutaj są świetne przepisy i porady a całość tworzą wspaniali ludzie. Nie wyobrażam sobie gdyby kiedyś zabrakło Wielkiego żarcia. Wszystkich serdecznie pozdrawiam ! Nina
A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na to, ze wisze przez wszystkie noce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula. I to przeszlo rok.
Ja też jestem na stałe zalogowana od kiedy weszłam na tą stronkę. I również jestem od niej uzależniona bo nie ma dnia żebym choć na chwilkę nie zajrzała.
Użytkownik kokliko napisał w wiadomości: > A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na > to, ze wisze przez wszystkienoce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula. > I to przeszlo rok.
ja też mam ustawienie,że zalogowana jestem na stałe i nie muszę się co dzień logować.. to wiszenie to nie ma nic wspólnego jeśli wyłączamy komputer..automatycznie znikamy ze stronki jako aktywny uzytkownik.. wisimy kiedy komputer jest włączony,włączymy WŻ a buszujemy jeszcze gdzie indziej ..ja tak rozumuję..
Kochane Żarłoczki i Kochane Żarłoki!
Tak mnie jakoś naszło, żeby Wam serdecznie podziękować! Przede wszystkim tym, którzy w ogóle tą stronę wymyślili! Ale najbardziej tym, którzy wstawiają tu świetne przepisy. Dzięki Wam od już od kilku "sezonów" na każde urodziny mam całkiem nowe menu! I najważniejsze, ze wszyskim gosciom smakuje! Rodzina gratuluje mi odwagi, że bez wcześniejszego wypróbowania piekę, smażę czy mieszam :) Moja rodzinka służy mi zawsze za tzw. króliki doświadczalne, ale jeszcze nigdy nie było skrzywionych min, tylko prośba o przepis!
Dzięki Wam również wreszcie przyrządziłam mojemu jedenastmiesięcznemu synkowi obiadki i deserki, których sama nie potrafiłam zbytnio wymyśleć a na "słoiczkowe" gotowce to juz mu brzydnie patrzeć :)
Dzięki za wszystki pomysły, sugestie itd.
Aha, ale skarcić też powinnam, bo nawet w pracy nie umiem się powstrzymać, żeby tu nie zaglądać, co czynię właśnie pisząc te dziękczynne słowa :)))))))))))) Ale myślę, ze nie jestem jedyna hahah!
Dobra, to chyba tyle!
Dzięki wielkie jednym słowem! aloalo
Nie jesteś jedyna! Ja też jestem uzależniona od tej stronki. Wchodę na nią nawet kilka razy dziennie. Tutaj są świetne przepisy i porady a całość tworzą wspaniali ludzie. Nie wyobrażam sobie gdyby kiedyś zabrakło Wielkiego żarcia. Wszystkich serdecznie pozdrawiam ! Nina
przyłączę sie do podziekowań :) uzależniona makusia :))
Jak wyżej napisali...ja także przyłączam się...do podziękowań... a uzależnienie??/ no napewno tak...ogromne......jestem chora jak tu nie zajrzę...
To już chyba epidema....mam tak samo,uzależniłam się
Uwielbiam tu przesiadywać:)) ale często zapominam się wylogować i wiszę calą noc.
A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na to, ze wisze przez wszystkie
noce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula. I to przeszlo rok.
Ja też jestem na stałe zalogowana od kiedy weszłam na tą stronkę. I również jestem od niej uzależniona bo nie ma dnia żebym choć na chwilkę nie zajrzała.
widze ze jestes jak ta "Dyzurna Wiedzma" :):):):):):)
Użytkownik kokliko napisał w wiadomości:
> A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na
> to, ze wisze przez wszystkienoce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula.
> I to przeszlo rok.
kurcze to ja też wisze ???? o matkoooo
to wiszenie to nie ma nic wspólnego jeśli wyłączamy komputer..automatycznie znikamy ze stronki jako aktywny uzytkownik..
wisimy kiedy komputer jest włączony,włączymy WŻ a buszujemy jeszcze gdzie indziej
..ja tak rozumuję..
Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości:
> Uwielbiam tu przesiadywać:)) ale często zapominam się wylogować i wiszę calą
> noc.
a czasami przez sen zdarza ci się wstawiać kolejne wątki...
zastanawiam się co ,,dziecko,, robi na necie o pierwszej w nocy :-]
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
>.zastanawiam się co "dziecko,, robi na necie o pierwszej w nocy :-]
no właśnie, mnie to też zastanawia.
Użytkownik piq napisał w wiadomości:
>no właśnie, mnie to
> też zastanawia.
Juz myślałam ,ze tylko mnie to dziwi .
moze niebieska rozyczka to juz nie dziecko ??