Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Chcę serdecznie podziękować

• Autor: aloalo Data: 2008-07-21 10:53:47

Kochane Żarłoczki i Kochane Żarłoki!
    Tak mnie jakoś naszło, żeby Wam serdecznie podziękować! Przede wszystkim tym, którzy w ogóle tą stronę wymyślili! Ale najbardziej tym, którzy wstawiają tu świetne przepisy. Dzięki Wam od już od kilku "sezonów" na każde urodziny mam całkiem nowe menu! I najważniejsze, ze wszyskim gosciom smakuje! Rodzina gratuluje mi odwagi, że bez wcześniejszego wypróbowania piekę, smażę czy mieszam :) Moja rodzinka służy mi zawsze za tzw. króliki doświadczalne, ale jeszcze nigdy nie było skrzywionych min, tylko prośba o przepis!
    Dzięki Wam również wreszcie przyrządziłam mojemu jedenastmiesięcznemu synkowi obiadki i deserki, których sama nie potrafiłam zbytnio wymyśleć a na "słoiczkowe" gotowce to juz mu brzydnie patrzeć :)
    Dzięki za wszystki pomysły, sugestie itd.
    Aha, ale skarcić też powinnam, bo nawet w pracy nie umiem się powstrzymać, żeby tu nie zaglądać, co czynię właśnie pisząc te dziękczynne słowa :)))))))))))) Ale myślę, ze nie jestem jedyna hahah!
    Dobra, to chyba tyle!
    Dzięki wielkie jednym słowem! aloalo

• Autor: nina Data: 2008-07-21 11:50:29

Nie jesteś jedyna! Ja też jestem uzależniona od tej stronki. Wchodę na nią nawet kilka razy dziennie. Tutaj są świetne przepisy i porady a całość tworzą wspaniali ludzie. Nie wyobrażam sobie gdyby kiedyś zabrakło Wielkiego żarcia. Wszystkich serdecznie pozdrawiam ! Nina

• Autor: makusia Data: 2008-07-21 12:06:35

przyłączę sie do podziekowań :)  uzależniona makusia :))

• Autor: trylobicik Data: 2008-07-21 13:28:33

To ja też się przyłączę - dziękuję. Za wszystko, za nowe pomysły, niekoniecznie kulinarne, za humor, chwile zadumy. Za to, że po prostu jesteście

• Autor: Teresa.Marcjan Data: 2008-07-21 16:23:52

Jak   wyżej   napisali...ja także przyłączam się...do podziękowań... a uzależnienie??/   no napewno tak...ogromne......jestem chora jak tu nie zajrzę...

• Autor: edyyta Data: 2008-07-21 18:43:06

To już chyba epidema....mam tak samo,uzależniłam się

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2008-07-21 23:08:10

Uwielbiam tu przesiadywać:)) ale często zapominam się wylogować i wiszę calą noc.

• Autor: kokliko Data: 2008-07-22 02:19:17

A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na to, ze wisze przez wszystkie
    noce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula. I to przeszlo rok.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-07-22 07:37:58

Ja też jestem na stałe zalogowana od kiedy weszłam na tą stronkę. I również jestem od niej uzależniona bo nie ma dnia żebym choć na chwilkę nie zajrzała.

• Autor: Bodek Data: 2008-07-22 09:09:29

widze ze jestes jak ta "Dyzurna Wiedzma"   :):):):):):)

• Autor: makusia Data: 2008-07-22 10:52:34

Użytkownik kokliko napisał w wiadomości:
    > A na czym polega wylogowanie -- bo ja nigdy sie nie wylogawalam - wyglada na
    > to, ze wisze przez wszystkienoce jak nie przymierzajac jak jakis Dracula.
    > I to przeszlo rok.

kurcze to ja też wisze ???? o matkoooo

• Autor: nonka4 Data: 2008-07-22 17:31:24

ja też mam ustawienie,że zalogowana jestem na stałe i nie muszę się co dzień logować..
    to wiszenie to nie ma nic wspólnego jeśli wyłączamy komputer..automatycznie znikamy ze stronki jako aktywny uzytkownik..
    wisimy kiedy komputer jest włączony,włączymy WŻ a buszujemy jeszcze gdzie indziej
    ..ja tak rozumuję..

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-08-05 08:34:08

Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości:
    > Uwielbiam tu przesiadywać:)) ale często zapominam się wylogować i wiszę calą
    > noc.

a czasami przez sen zdarza ci się wstawiać kolejne wątki...

zastanawiam się co ,,dziecko,, robi na necie o pierwszej w nocy  :-]

• Autor: piq Data: 2008-08-05 09:21:36

Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
    >.zastanawiam się co "dziecko,, robi na necie o pierwszej w nocy  :-]

no właśnie, mnie to też zastanawia.

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-08-11 12:11:58

Użytkownik piq napisał w wiadomości:
    >no właśnie, mnie to
    > też zastanawia.

Juz myślałam ,ze tylko mnie to dziwi .

• Autor: Narwen Data: 2008-08-11 14:10:34

moze niebieska rozyczka to juz nie dziecko ??

Przejdź do pełnej wersji serwisu