Mam pytanie : czy jest taka opcja , która pozwoliłaby mi śledzić wątek , który sama założyłam lub , ktory mnie interesuje bez konieczności szukania go za każdym razem kiedy się loguję ?Zauważyłam , że jest coś takiego , co pozwala na zaznaczenie wątków , które nas interesują , a pózniej wyświetlenie ich .Zrobiłam tak , ale wciąż wyskakuje mi brak zaznaczonych wątków.Może robie coś nie tak ? Może żle zaznaczam? Proszę o pomoc.
Użytkownik lucy73 napisał w wiadomości: > Mam pytanie : czy jest taka opcja , która pozwoliłaby mi śledzić wątek , który > sama założyłam lub , ktory mnie interesuje bez konieczności szukania go > za każdym razem kiedy się loguję ?Zauważyłam , że jest coś takiego , co > pozwala na zaznaczenie wątków , które nas interesują , a pózniej wyświetlenie > ich .Zrobiłam tak , ale wciąż wyskakuje mi brak zaznaczonych wątków.Może robie > coś nie tak ? Może żle zaznaczam? Proszę o pomoc.
Lucy , klikasz w listę wątków , zaznaczasz temat i wyswietli Ci się "zaznacz" , i wtedy oznaczasz sobie ciekawe , wtedy bedą sie wyswietlac na czerwono :) mam nadzieję ze jasno to wytłumaczyłam :)jeśli nie to pytaj :)
Mam pytanie : czy jest taka opcja , która pozwoliłaby mi śledzić wątek , który sama założyłam lub , ktory mnie interesuje bez konieczności szukania go za każdym razem kiedy się loguję ?Zauważyłam , że jest coś takiego , co pozwala na zaznaczenie wątków , które nas interesują , a pózniej wyświetlenie ich .Zrobiłam tak , ale wciąż wyskakuje mi brak zaznaczonych wątków.Może robie coś nie tak ? Może żle zaznaczam? Proszę o pomoc.
Użytkownik lucy73 napisał w wiadomości:
> Mam pytanie : czy jest taka opcja , która pozwoliłaby mi śledzić wątek , który
> sama założyłam lub , ktory mnie interesuje bez konieczności szukania go
> za każdym razem kiedy się loguję ?Zauważyłam , że jest coś takiego , co
> pozwala na zaznaczenie wątków , które nas interesują , a pózniej wyświetlenie
> ich .Zrobiłam tak , ale wciąż wyskakuje mi brak zaznaczonych wątków.Może robie
> coś nie tak ? Może żle zaznaczam? Proszę o pomoc.
Lucy , klikasz w listę wątków , zaznaczasz temat i wyswietli Ci się "zaznacz" , i wtedy oznaczasz sobie ciekawe , wtedy bedą sie wyswietlac na czerwono :) mam nadzieję ze jasno to wytłumaczyłam :)jeśli nie to pytaj :)
Makusiu , dziękuję.Już zrobiłam i wiem o co chodzi :)
:)
A mnie sie tak nie robi,nie mam "zaznacz"..jak robię odznacz to mnie ucieka ten ptaszek..
Nonka...... no przestan ..... ptaszek Ci ucieka ???? :))))))
nieśmiało odpowiem,że skubany ucieka...