Witam Was żarłoczki i proszę o pomoc. Urlop już tuż, tuż a ja dalej nie wiem gdzie mamy jechać. Chciałabym żebyście mi doradzili na podstawie własnych doświadczeń lub waszych znajomych. Myślałam o: Grecji, Turcji, Tunezji lub Chorwacji. Oczywiście ma to być pełen all inclusive. Co radzicie??
Mysha 2006 , jedzcie do Chorwacji, tam jest przepieknie , dzisiaj nie tak tanio , jak wiele lat temu, ale napewno bedziecie zadowoleni. Nie przejmuj sie napasciami "pana":) nie mam pojecia co jest przyczyna, ale bardzo nieladnie jest grozic zdjeciami i oblegami na forum. Nie do pomyslenia dla mnie, ze mezczyzna moze tak sie zachowac! Zobacz swoje zdjecie , jestes piekna kobieta, zakochal sie w Tobie??? Nawet jak ma jakies zdjecia z Toba i tu je opublikuje , to swiadczy tyko o malosci tego "pana". Mam nadzieje, ze moderatorzy strony nie dopuszcza do tego! Zycze przyjemnych wakacji i pozdrawiam tineczka
Właśnie znajomi też nas namawiają na Chorwację. Od kilku osób juz słyszałam, że naprawde warto. Co do tego "pana" ja tak samo jak ty nie wiem o co mu chodzi. A już tym bardziej nie wiem o jakich zdjęciach pisze.
Witaj. Wróciłam w zeszłym tygodniu z Grecji. Jest bajecznie... Osobiście nie polecam all inclusive, ponieważ w Grecji najważniejsze są nasiadówki w do późnej nocy w Tawernach.Tego klimatu nie odda posiłek w hotelu. Natomiast jeśli weźmiesz all inclusive to będziesz musiała jeść to co Ci podadzą. A wierz mi w Greckich knajpach naprawdę dają pyszne dania i na naszą kieszeń. Ja byłam w Paralii i mieszkałam w apartamentach. Bardzo fajnie, pokoje z łazienką, kuchnią i lodówką. Jeśli masz ochotę zawsze można coś upichcić samemu (my smażyliśmy greckie ryby). Polecam serdecznie!
Witam Was żarłoczki i proszę o pomoc. Urlop już tuż, tuż a ja dalej nie wiem gdzie mamy jechać. Chciałabym żebyście mi doradzili na podstawie własnych doświadczeń lub waszych znajomych. Myślałam o: Grecji, Turcji, Tunezji lub Chorwacji. Oczywiście ma to być pełen all inclusive. Co radzicie??
Mysha 2006 , jedzcie do Chorwacji, tam jest przepieknie , dzisiaj nie tak tanio , jak wiele lat temu, ale napewno bedziecie zadowoleni. Nie przejmuj sie napasciami "pana":) nie mam pojecia co jest przyczyna, ale bardzo nieladnie jest grozic zdjeciami i oblegami na forum. Nie do pomyslenia dla mnie, ze mezczyzna moze tak sie zachowac! Zobacz swoje zdjecie , jestes piekna kobieta, zakochal sie w Tobie??? Nawet jak ma jakies zdjecia z Toba i tu je opublikuje , to swiadczy tyko o malosci tego "pana". Mam nadzieje, ze moderatorzy strony nie dopuszcza do tego! Zycze przyjemnych wakacji i pozdrawiam tineczka
Właśnie znajomi też nas namawiają na Chorwację. Od kilku osób juz słyszałam, że naprawde warto.
Co do tego "pana" ja tak samo jak ty nie wiem o co mu chodzi. A już tym bardziej nie wiem o jakich zdjęciach pisze.
witaj ja niedawno wrócilam z Turcji dokładnie Konakli hotel turtas club , było super ..........
A jak jedzenie??
jedzenia było tyle , ze nie sposób opisać , ciągle coś do jedzenia i w ilościach zastraszających .........mieliśmy wersję all
A ja w czwartek dwunasty (12)raz do Chorwacji tam jest suuuuuuper!!!!!!!
Witaj.
Wróciłam w zeszłym tygodniu z Grecji. Jest bajecznie... Osobiście nie polecam all inclusive, ponieważ w Grecji najważniejsze są nasiadówki w do późnej nocy w Tawernach.Tego klimatu nie odda posiłek w hotelu. Natomiast jeśli weźmiesz all inclusive to będziesz musiała jeść to co Ci podadzą. A wierz mi w Greckich knajpach naprawdę dają pyszne dania i na naszą kieszeń. Ja byłam w Paralii i mieszkałam w apartamentach. Bardzo fajnie, pokoje z łazienką, kuchnią i lodówką. Jeśli masz ochotę zawsze można coś upichcić samemu (my smażyliśmy greckie ryby).
Polecam serdecznie!
Dziękuję Wam wszystkim za podpowiedzi. Teraz tylko muszę się zdecydować
no i nie zapomnij fotek robic !!!!!!!!! :) poogladamy:)
Oczywiście, że wstawię:)