Kochani pilnie potrzebuję niebieską lub szafirową galaretkę, wiem że takie mozna kupić tylko gdzie? Czy w którymś z polskich supermarketów dostanę taką, takie kolory produkuje chyba firma Wodzisław czy jakoś tak ale ja nigdzie ich nie widziałam:(
Też nigdzie nie spotkałam, niebieskiej galaretki,w żadnym markecie:((
Takie galaretki kupuję w markecie ,, Kaufland''
No nie wiem czy kupisz w jakimś markiecie.Nigdy nie widziałam Ja kupuję ją w sklepiku na wsi. Może zobaczysz w sklepikach osiedlowych.?
Ja kupowałam w "Groszku" - taka sieć sklepów. :)
sieć sklepów Społem tez tam jest
no to ruszam na polowanie na wiekszą mieścinę, dziękuję wam bardzo:)
wczoraj kupiłam niebieską , szafirową z Wodzisławia w sklepiku osiedlowym. w żadnym markecie nie mogłam dostać
Ja też kupuję w Kauflandzie. Są różne...bursztynowe, diamentowe, rubinowe, szafirowe, niebieskie i ostatnio nawet zielona jabłkowo-miętowa.
Przez przypadem moja mama znalazla te galaretki wlasnie w malutkim sklepiku za Krakowem.Nie widziałam ich w większych sklapach
Takie galaretki spokojnie dostaniesz też w MARCPOLU.Pozdrawiam
ja kupuje w markecie eclerek we Wrocławiu
Można ją kupić w marketach Kaufland przynajmniej ja ją tam kupiłam.
Kochani pilnie potrzebuję niebieską lub szafirową galaretkę, wiem że takie mozna kupić tylko gdzie? Czy w którymś z polskich supermarketów dostanę taką, takie kolory produkuje chyba firma Wodzisław czy jakoś tak ale ja nigdzie ich nie widziałam:(
Też nigdzie nie spotkałam, niebieskiej galaretki,w żadnym markecie:((
Takie galaretki kupuję w markecie ,, Kaufland''
No nie wiem czy kupisz w jakimś markiecie.Nigdy nie widziałam Ja kupuję ją w sklepiku na wsi. Może zobaczysz w sklepikach osiedlowych.?
Ja kupowałam w "Groszku" - taka sieć sklepów. :)
sieć sklepów Społem tez tam jest
no to ruszam na polowanie na wiekszą mieścinę, dziękuję wam bardzo:)
wczoraj kupiłam niebieską , szafirową z Wodzisławia w sklepiku osiedlowym. w żadnym markecie nie mogłam dostać
Ja też kupuję w Kauflandzie. Są różne...bursztynowe, diamentowe, rubinowe, szafirowe, niebieskie i ostatnio nawet zielona jabłkowo-miętowa.
Przez przypadem moja mama znalazla te galaretki wlasnie w malutkim sklepiku za Krakowem.Nie widziałam ich w większych sklapach
Takie galaretki spokojnie dostaniesz też w MARCPOLU.
Pozdrawiam
ja kupuje w markecie eclerek we Wrocławiu
Można ją kupić w marketach Kaufland przynajmniej ja ją tam kupiłam.