Witam! Na WŻ zaglądam już od dłuższego czasu więc strona nie jest mi obca, jednak liczę na to, że po zalogowaniu będe miała dostęp do większej liczby opcji i wreszcie PODZIELĘ SIĘ Z WAMI SWOIMI ULUBIONYMI PRZEPISAMI! ;)
Użytkownik W-zetka napisał w wiadomości: > Witam! Na WŻ zaglądam już od dłuższego czasu więc strona nie jest mi obca, > jednak liczę na to, że po zalogowaniu będe miała dostęp do większej liczby > opcji i wreszcie PODZIELĘ SIĘ Z WAMI SWOIMI ULUBIONYMI PRZEPISAMI! ;)
Witaj wśród nas...czyli Wielkich Żarłoków... korzystaj z naszych przepisów i rqad..ale także dziel się z nami swoimi dobrymi przepisami... pozdrawiam Teresa...
Witam! Na WŻ zaglądam już od dłuższego czasu więc strona nie jest mi obca, jednak liczę na to, że po zalogowaniu będe miała dostęp do większej liczby opcji i wreszcie PODZIELĘ SIĘ Z WAMI SWOIMI ULUBIONYMI PRZEPISAMI! ;)
Witam Cię bardzo seredcznie i czekam z niecierpliwością na Twoje przepisy:)
Witaj ! i czekamy na smakołyki w Twoim wydaniu
Użytkownik W-zetka napisał w wiadomości:
> Witam! Na WŻ zaglądam już od dłuższego czasu więc strona nie jest mi obca,
> jednak liczę na to, że po zalogowaniu będe miała dostęp do większej liczby
> opcji i wreszcie PODZIELĘ SIĘ Z WAMI SWOIMI ULUBIONYMI PRZEPISAMI! ;)
Witaj wśród nas...czyli Wielkich Żarłoków... korzystaj z naszych przepisów i rqad..ale także dziel się z nami swoimi dobrymi przepisami... pozdrawiam Teresa...
Witaj :)))
Użytkownik Basia99999 napisał w wiadomości:
> Witaj :)))
jeszcze nas jest mało ! witaj w gronie i do roboty!
Witaj:))
Gotuj z nami.
Witaj ..piecz i gotuj z nami żarłoczkami i miło... że będziesz się z nami dzielić Twoimi przepisami...!
Witaj!!!
Witaj w naszym gronie!!!
Witaj!!!
Witamy i zapraszamy!!!
Witaj.
Witaj, nie omieszkam zajrzec i poszukac czegoś pysznego:-)))
Witaj!!! Życzę powodzenia w gotowaniu!!!