Wszystkim Annom z okazji Imienin moc najserdeczniejszych życzeń: zdrowia,gdyż ono jest największym skarbem, miłości,która czyni życie pięknym szczęścia ,radości ,przyjaciół wielu oraz wytrwałości w dążeniu do celu.
Wszystkim Anią Z okazji imienin, życzę Ci tego, co się szczęściem zowie, wszystkiego najlepszego, o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie, krótko mówiąc - wszystkiego po trosze!
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję,za życzenia a wszystkim moim imienniczkom życzę dużo zdrowia,pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń.Przepraszam,że tak późno ale nie było mnie i nie miałam dostępu do neta
Wszystkim Annom z okazji Imienin
moc najserdeczniejszych życzeń:
zdrowia,gdyż ono jest największym skarbem,
miłości,która czyni życie pięknym
szczęścia ,radości ,przyjaciół wielu
oraz wytrwałości w dążeniu do celu.
Najserdeczniejsze życzenia
Dziękuję bardzo za piękne życzenia.. za pamięć ! cieplutko pozdrawiam ! ANNA.
.
Wszystkiego najlepszego!!!!
Życzy Alicja!
Wszystkiego najlepszego :))))
Wszystkim Annom dużo słońca i ślodyczy Irena życzy
Wszystkiego najlepszego :)))
Wszystkim Anią Z okazji imienin, życzę Ci tego,
co się szczęściem zowie,
wszystkiego najlepszego,
o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie,
krótko mówiąc - wszystkiego po trosze!
Wszystkiego najlepszego!
Ja , w swoim imieniu jako Anka bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia i życzę wszystkiego dobrego wszystkim Annom !!!!
Ja też mam na imię Ania:) pozostałym Anną, życzę wszystkiego Najlepszego.
Wszystkim Aniom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję,za życzenia a wszystkim moim imienniczkom życzę dużo zdrowia,pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń.Przepraszam,że tak późno ale nie było mnie i nie miałam dostępu do neta
W imieniu swoim i wszystkich ANEK wszystkim żarłoczkom za życzenia DZIĘ-KU-JE-MY !!!!!!!!!! POZ-DRA-WIA-MY i SCI-SKA-MY !!!!!!!
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego!!!
Dołączam sie do pieknych zyczeń!!!