Każdego roku o tej samej porze Każdy Ci życzy co tylko może. Ja korzystając z tej sposobności, Życzę Ci szczęścia, dużo radości, To, czego pragniesz, by się spełniło, A to, co kochasz, by Twoim było!
'Z okazji Imienin, życzę Ci tego, Co się szczęściem zowie, Wszystkiego najlepszego, O czym głowa pomyśli, A czego dusza zapragnie, Krótko mówiąc - wszystkiego po trosze ^^'
Dziękuję Wam za życzonka i pamięć o mnie mimo, że tak żadko się tu ostatnio pojawiam.
A ja ze swej strony musiałabym wszystkim podziękować za wspaniałe przepisy dzięki którym moje imprezki robią furorę, wczorajszy grill również był pod znakiem przepisów waszych i znowu wszystkim wszystko bardzo smakowało i urosłam poraz kolejny w oczach gości jako dobra i pomysłowa kucharka. Ale to tylko dzięki przepisom z tej stronki.
Każdego roku o tej samej porze
Każdy Ci życzy co tylko może.
Ja korzystając z tej sposobności,
Życzę Ci szczęścia, dużo radości,
To, czego pragniesz, by się spełniło,
A to, co kochasz, by Twoim było!
Bahus
Na zawsze Twe troski,
Odsunie w cień.
I niech się śmieje do Ciebie świat,
Blaskiem szczęście i długich lat.
Życzy Alicja!
Spełnienia marzeń
Wszystkiego najlepszego :)))
Co się szczęściem zowie,
Wszystkiego najlepszego,
O czym głowa pomyśli,
A czego dusza zapragnie,
Krótko mówiąc - wszystkiego po trosze ^^'
Wszystkiego najlepszego!
Ćwir-Ćwireczku - spełnienia wszystkich życzeń które dzisiaj usłyszałaś i które przeczytałaś :)))
Najlepszegoooooooo :)))
Elek
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszstkiego najlepszego !!!
Beata
Dziękuję Wam za życzonka i pamięć o mnie mimo, że tak żadko się tu ostatnio pojawiam.
A ja ze swej strony musiałabym wszystkim podziękować za wspaniałe przepisy dzięki którym moje imprezki robią furorę, wczorajszy grill również był pod znakiem przepisów waszych i znowu wszystkim wszystko bardzo smakowało i urosłam poraz kolejny w oczach gości jako dobra i pomysłowa kucharka. Ale to tylko dzięki przepisom z tej stronki.
Pozdrawiam cieplutko
Ania
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego!!!