Forum

Galeria

gril murowany

• Autor: piwosz Data: 2008-07-26 13:23:19

witam drodzy dzialkowicze . dostale nakaz od mojej ukochanej  żeby wybudowac grila  mam koncepcje  ale prosił bym o kilka pomysłów wizualnych pozdrawiam piwosz

• Autor: nika1979 Data: 2008-07-26 14:10:05

A może coś takiego?Wprawdzie kupiliśmy bo wyszło nam taniej ale zawsze to można przy takim pogrilować:)I właśnie zamierzam to uczynić.POzdrtawiam.

• Autor: Janek Data: 2008-07-26 14:52:22

Zajrzyj :
    TUTAJ
    Naprawdę znajdziesz tam wiele porad nie tylko o wędzeniu ale i o grillowaniu, łącznie z poradami/wzorami budowlanymi. Ja skorzystałem, zobacz wątek: "moja działka".
    Ja skorzystałem tylko budując wędzarnię.

• Autor: viva Data: 2008-07-26 16:17:09

też miałam takie życzenie i mąż mi zrobił grila z kamienia polnego i starej cegły...Nie jest on jeszcze tak wyszykowany i dopieszczony ale....żarenko z niego pyszne :-)))acha i funkcjonuje swiatełko i można radyjka posłuchać....-dopływ prądu jest :-))

• Autor: Janek Data: 2008-07-26 16:51:26

Super, tylko komin wyższy trzeba dorobić, bo lampa raz dwa zostanie zakopcona na cacy. ja lampę zamontowałbym jednak na jakiejś rurze , dobrze zamocowanej w podłożu (wbetonowanej) w niej przewód do lampy, a na niej dodatkowo gniazdko wtykowe. Na rurze też stolik wokół.
    Jeśli ma się domek to można cudeńka tworzyć.
    Pozdrawiam.

• Autor: Janek Data: 2008-07-28 13:02:23

Nawet ciekawe,
    TUTAJ
    można użyć kamienia i cegły zrobić jako miniaturkę baszty, dodajac stożkowaty daszek.

Przejdź do pełnej wersji serwisu