witam drodzy dzialkowicze . dostale nakaz od mojej ukochanej żeby wybudowac grila mam koncepcje ale prosił bym o kilka pomysłów wizualnych pozdrawiam piwosz
Zajrzyj : TUTAJ Naprawdę znajdziesz tam wiele porad nie tylko o wędzeniu ale i o grillowaniu, łącznie z poradami/wzorami budowlanymi. Ja skorzystałem, zobacz wątek: "moja działka". Ja skorzystałem tylko budując wędzarnię.
też miałam takie życzenie i mąż mi zrobił grila z kamienia polnego i starej cegły...Nie jest on jeszcze tak wyszykowany i dopieszczony ale....żarenko z niego pyszne :-)))acha i funkcjonuje swiatełko i można radyjka posłuchać....-dopływ prądu jest :-))
Super, tylko komin wyższy trzeba dorobić, bo lampa raz dwa zostanie zakopcona na cacy. ja lampę zamontowałbym jednak na jakiejś rurze , dobrze zamocowanej w podłożu (wbetonowanej) w niej przewód do lampy, a na niej dodatkowo gniazdko wtykowe. Na rurze też stolik wokół. Jeśli ma się domek to można cudeńka tworzyć. Pozdrawiam.
witam drodzy dzialkowicze . dostale nakaz od mojej ukochanej żeby wybudowac grila mam koncepcje ale prosił bym o kilka pomysłów wizualnych pozdrawiam piwosz
A może coś takiego?Wprawdzie kupiliśmy bo wyszło nam taniej ale zawsze to można przy takim pogrilować:)I właśnie zamierzam to uczynić.POzdrtawiam.
Zajrzyj :
TUTAJ
Naprawdę znajdziesz tam wiele porad nie tylko o wędzeniu ale i o grillowaniu, łącznie z poradami/wzorami budowlanymi. Ja skorzystałem, zobacz wątek: "moja działka".
Ja skorzystałem tylko budując wędzarnię.
Super, tylko komin wyższy trzeba dorobić, bo lampa raz dwa zostanie zakopcona na cacy. ja lampę zamontowałbym jednak na jakiejś rurze , dobrze zamocowanej w podłożu (wbetonowanej) w niej przewód do lampy, a na niej dodatkowo gniazdko wtykowe. Na rurze też stolik wokół.
Jeśli ma się domek to można cudeńka tworzyć.
Pozdrawiam.
Nawet ciekawe,
TUTAJ
można użyć kamienia i cegły zrobić jako miniaturkę baszty, dodajac stożkowaty daszek.