Anaiss jest nowym użytkownikiem,jeszcze nie umie wklejać zdjęc, dlatego w jej imieniu,chcę pokazać jej torty.
Dziękuję Ci Niebieska Różyczko za pomoc i za to, że z taką cierpliwością prowadzisz mnie po wszystkich zakamarkaczh tej strony.
Użytkownik anaiss napisał w wiadomości: > Dziękuję Ci Niebieska Różyczko za pomoc i za to, że z taką cierpliwością > prowadzisz mnie po wszystkich zakamarkaczh tej strony. Śliczne... chylę czoło....przed Tobą i twoimi tortami..
Piękne, wspaniałe torty, gratuluję umiejętności, pozdrawiam.
mnie też bardzo się podobają ,śliczne...pozdrawiam serdecznie
Dziękuję za miłe słowa.
Anaiss, niesamowite te torciki, widać jakie dokładne i dopracowane! Naprawdę super:) Aż się nie mogę doczekać twoich przepisów!!!
To jest dzisiejszy tort anaiss.
Kochani dziekuję Wam wszystkim za ciepłe słowa.
Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości: > To jest dzisiejszy tort anaiss.Piekny..... wielkie brawa...
Anaiss , jestem pod wrazeniem , torty przepiekne ;) brawooo
Anaiss jest nowym użytkownikiem,jeszcze nie umie wklejać zdjęc, dlatego w jej imieniu,chcę pokazać jej torty.
Dziękuję Ci Niebieska Różyczko za pomoc i za to, że z taką cierpliwością prowadzisz mnie po wszystkich zakamarkaczh tej strony.
Użytkownik anaiss napisał w wiadomości:
> Dziękuję Ci Niebieska Różyczko za pomoc i za to, że z taką cierpliwością
> prowadzisz mnie po wszystkich zakamarkaczh tej strony.
Śliczne... chylę czoło....przed Tobą i twoimi tortami..
Piękne, wspaniałe torty, gratuluję umiejętności, pozdrawiam.
mnie też bardzo się podobają ,śliczne...pozdrawiam serdecznie
Dziękuję za miłe słowa.
Anaiss, niesamowite te torciki, widać jakie dokładne i dopracowane! Naprawdę super:) Aż się nie mogę doczekać twoich przepisów!!!
To jest dzisiejszy tort anaiss.
Kochani dziekuję Wam wszystkim za ciepłe słowa.
Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości:
> To jest dzisiejszy tort anaiss.
Piekny..... wielkie brawa...
Anaiss , jestem pod wrazeniem , torty przepiekne ;) brawooo