Ostatnio(w sobotę), już były kolejki w kolekturach,dziś też widziałam spore "ogonki" kolejkowiczy.. jutro to będzie szał))) no właśnie.. a kto z Was zagra? no i na co wydacie jak wygracie?..
W jednym dowcipie było tak, ze też była kumulacja 20 000 000 i pod "budką" czatował reporter z mikrofonem i zadawał to samo pytanie: co zrobicie z wygraną? I podjechał facet maluchem i mówi: - Ja jak wygram, to kupię sobie seicento. - A reszta? - pyta reporter. - Reszta na konto, niech procentuje. Następnie podjeżdża facet seicento. Pada to samo pytanie. Odpowiedź brzmi: - Kupię sobie mercedesa. - A reszta? - A reszta na konto, niech procentuje na przyszłość. Następnie podjeżdża gościu wypasionym mercedesem, słyszy to samo pytanie. - O, jakbym wygrał - odpowiada- to spłaciłbym urząd skarbowy i zus! - A reszta? - A reszta niech, kurde, czeka! :)
Napewno zagram. Mając takie pieniądze spełniłabym wszystkie nasze zachcianki. Kupiłabym duży domek, przyspieszyłabym otworzenie naszej firmy, w wolnym czasie zwiedzała świat, wspomogła organizacje charytatywne (ale tylko te prawdziwe). A reszta na konto i luz do końca życia..... A potem się obudzę
A ja taka gapa...dopiero wróciłam z pracy i zapomniałamskreślić! ot skleroza..może kumulacja się jeszcze bardziej skumuluje..nooo,chyba,że ktoś z Was już skubnął tę górkę!
Podobno Niemce wspomagają nasze kolektury...jak teraz nie padnie wygrana to następna.... Syn pojechał zagrać (wcześniej mówil, że poniżej 17 mln nie będzie wysyłał kuponów) - ja finansuje. Kazałam mu grać na trafił...
Ostatnio(w sobotę), już były kolejki w kolekturach,dziś też widziałam spore "ogonki" kolejkowiczy..
jutro to będzie szał)))
no właśnie.. a kto z Was zagra?
no i na co wydacie jak wygracie?..
Ja czekam na dalszą kumulację
....To że to ja wygram jest więcej niż pewne 
Bahus
Toż ja się z NIM (totolotkiem) zaprzyjaźniłam za WŻ-ecie. Może pamięta i odpłaci ?
Puszczajcie, puszczajcie - dołożycie się do mojej wygranej
W jednym dowcipie było tak, ze też była kumulacja 20 000 000 i pod "budką" czatował reporter z mikrofonem i zadawał to samo pytanie: co zrobicie z wygraną? I podjechał facet maluchem i mówi:
- Ja jak wygram, to kupię sobie seicento.
- A reszta? - pyta reporter.
- Reszta na konto, niech procentuje.
Następnie podjeżdża facet seicento. Pada to samo pytanie. Odpowiedź brzmi:
- Kupię sobie mercedesa.
- A reszta?
- A reszta na konto, niech procentuje na przyszłość.
Następnie podjeżdża gościu wypasionym mercedesem, słyszy to samo pytanie.
- O, jakbym wygrał - odpowiada- to spłaciłbym urząd skarbowy i zus!
- A reszta?
- A reszta niech, kurde, czeka! :)
jak ktos wygra i zaplaci dobrze to jestem wolny gotowac w restauracjyi "Wielkie Zarcie" -- no i kontrakt musi byc i kasa !!!!!!
Napewno zagram
. Mając takie pieniądze spełniłabym wszystkie nasze zachcianki. Kupiłabym duży domek, przyspieszyłabym otworzenie naszej firmy, w wolnym czasie zwiedzała świat, wspomogła organizacje charytatywne (ale tylko te prawdziwe). A reszta na konto i luz do końca życia.....
A potem się obudzę
A ja taka gapa...dopiero wróciłam z pracy i zapomniałam
skreślić!
ot skleroza..może kumulacja się jeszcze bardziej skumuluje..nooo,chyba,że ktoś z Was już skubnął tę górkę!
Masz jeszcze czas bo ta kumulacja jest dzisiaj.
To musi być jakiś znak
Oczywiscie w sobote nie brałam tych pieniedzy , bo było za mało.
Dzisiaj to co innego...
a jutro w pracy powiem..., że mi to juz wszystko lotto
A ja złożę wypowiedzenie i spokojnie poczekam aż kasiorka wpłynie na moje konto. Wtedy powiem "do widzenia".
Podobno Niemce wspomagają nasze kolektury...jak teraz nie padnie wygrana to następna....
Syn pojechał zagrać (wcześniej mówil, że poniżej 17 mln nie będzie wysyłał kuponów) - ja finansuje. Kazałam mu grać na trafił...