Kochani, mam do Was wielka prosbe. Czy ktos moze orientuje sie jak najlatwiej, najtaniej (chodzi o studentow) dojechac z Berlina do Krakowa? Szukam w internecie i niestety udalo mi sie jedynie znalezc informacje o likwidacji tanich linii lotniczych, na stronie PKP niemozliwe znalezienie taryf . Wyszukiwalam juz tyle roznych polaczen ze skutkiem pozytywnym, a tutaj utknelam w miejscu. Moze ktos ma opracowana owa trase. Dziekuje z gory.
Kochani, mili, rozklady i godziny znamy juz na pamiec, ale niemozliwoscia jest wyklikanie ceny biletu z Berlina do Krakowa, a tutaj grupka studentow francuskich - wiadomo, budzecik skapy- moj syn jako "kierownik zamiaru" mnie oddelegowal na "kierownika wykonawczego". Czy ktos ma pojecie ile kosztuje bilet na inter city(euro- city?) z Berlina do Warszawy. Bo najbardziej sluszna wydala mi sie kombinacja berlin-warszawa, a dopiero potem warszawa-krakow (inter-city), tutaj cena bez problemu na internecie. Nie znalazlam niczego bezposredniego na trasie Berlin - Krakow. A moze zle szukalam. Im glownie chodzi o ceny, a nie o jakies szczegolne wygody. Przepraszam, ze tak Wam zawracam glowe.
Nie wiem jak jest teraz od kiedy Polska jest w Unii ale do tego czasu nie uzyskalo sie zadnych informacji o cenie takich przejazdow w internecie gdyz jest to podroz "miedzynarodowa" i wchodza w gre inne oplaty niz te normalne. Trzeba chyba zadzwonic i sie wypytac
Dzieki dziewczynki za dobre checi. Dorota ma racje, nie ma mozliwosci sprawdzenia cen przez internet poniewaz podroz obejmuje dwie strefy walutowe!!?? Jakis kompletny, biurokratyczny absurd, bo przeciez ceny biletow nie zaleza od codziennych relacji zlotowki do euro.
Kochani, mam do Was wielka prosbe. Czy ktos moze orientuje sie jak
najlatwiej, najtaniej (chodzi o studentow) dojechac z Berlina do Krakowa?
Szukam w internecie i niestety udalo mi sie jedynie znalezc informacje o likwidacji
tanich linii lotniczych, na stronie PKP niemozliwe znalezienie taryf .
Wyszukiwalam juz tyle roznych polaczen ze skutkiem pozytywnym, a tutaj
utknelam w miejscu. Moze ktos ma opracowana owa trase.
Dziekuje z gory.
http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&OK#focus wystarczy,że podasz datę w której chcą podrózować :)
i Aktywny http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&OK#focus
Kochani, mili, rozklady i godziny znamy juz na pamiec, ale niemozliwoscia jest wyklikanie
ceny biletu z Berlina do Krakowa, a tutaj grupka studentow francuskich - wiadomo, budzecik skapy-
moj syn jako "kierownik zamiaru" mnie oddelegowal na "kierownika wykonawczego". Czy ktos ma pojecie
ile kosztuje bilet na inter city(euro- city?) z Berlina do Warszawy. Bo najbardziej sluszna wydala mi sie
kombinacja berlin-warszawa, a dopiero potem warszawa-krakow (inter-city), tutaj cena bez problemu na internecie.
Nie znalazlam niczego bezposredniego na trasie Berlin - Krakow. A moze zle szukalam. Im glownie chodzi o ceny,
a nie o jakies szczegolne wygody. Przepraszam, ze tak Wam zawracam glowe.
http://www.katalogqlweb.qilo.pl/pkp,cennik,biletow-qv-39693.html spróbuj tutaj. Ale może powinnaś poszukać cennika na stronie berlińskiego dworca?
Nie wiem jak jest teraz od kiedy Polska jest w Unii ale do tego czasu nie uzyskalo sie zadnych informacji o cenie takich przejazdow w internecie gdyz jest to podroz "miedzynarodowa" i wchodza w gre inne oplaty niz te normalne. Trzeba chyba zadzwonic i sie wypytac
Dzieki dziewczynki za dobre checi. Dorota ma racje, nie ma mozliwosci sprawdzenia cen przez internet poniewaz
podroz obejmuje dwie strefy walutowe!!?? Jakis kompletny, biurokratyczny absurd, bo przeciez ceny biletow nie
zaleza od codziennych relacji zlotowki do euro.
tu chodzi chyba o dawne "graniczne"