Mamy pretensje o powielanie bezprawne naszych, WŻ-owych przepisów na innych stronach. Sami jednak nie dbamy o czystość naszego Wielkiego Żarcia. W sposób beszczelny!!! jakaś lemonka nas***a na naszym podwórku, poszla sobie pozostawiając przepisy ukradzione z innych stron twierdząc, że chociaż są to plagiaty to mogą się ludziom przydać(!!!). Nic bardziej bezczelnego nie mogła powiedzieć/napisać pannica, która w swoich ustawieniach podała, że chce być architektem ...czy czymś tam.Ciekawe, jesli tak zaczyna wchodzenie w życie to co dalej !?
MODERATORZY ~!!!
DLACZEGO JESZCZE TE PRZEPISY SĄ NA NASZYM W-Żecie!
WIDZIMY DRZAZGĘ W TYŁKU OBCEGO , A BELKI WE WŁASNYM OKU NIE DOSTRZEGAMY.
Przyznaje Ci 100% racji z wyjatkiem czepiania sie tego architekta .... przeciez panna musi od czegos zaczac, wiec na poczatek zaprojektowala i wlasnodupnie usadzila piekna kupe na stronach WZtowych .... to juz pierwsza cegielka do dyplomu ;))
Daleka jestem od obrony tej pannicy, ale może ona kłopoty z rozpoznawaniem literek ma? Szczególnie tych co w regulaminie strony umieszczone... Zmyła się biegusiem, bez dyskusji więc może naprawdę nie doczytała...
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Przyznaje Ci 100% racji z wyjatkiem czepiania sie tego architekta .... > przeciez panna musi od czegos zaczac, wiec na poczatek zaprojektowala i > wlasnodupnie usadzila piekna kupe na stronach WZtowych .... to juz pierwsza > cegielka do dyplomu ;))
Janku, Twój post niemalże eksploduje od Twoich- skądinąd słusznych- emocji. Podobnie jak Ty uważam, że jeśli mamy czegoś wymagać, to przede wszystkim od siebie... więc przepisy zamieszczone przez Lemonkę nie powinny dalej tu się znajdować. Nie wiem, jak długo Lemonka była z nami, ale bywa tak, że osoba dopiero co tu zalogowana traktuje WŻ jako miejsce składowania skarbów wygrzebanych w necie i nie robi tego ze złej woli, tylko z niewiedzy. Więc schowajmy już może kamienie, topory wojenne, poczekajmy chwilę, to może Ktoś posprząta ten bałagan i będzie po sprawie...
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Janku, Twój post niemalże eksploduje od Twoich- skądinąd słusznych- > emocji.Podobnie jak Ty uważam, że jeśli mamy czegoś wymagać, to przede > wszystkim od siebie... więc przepisy zamieszczone przez Lemonkę nie powinny > dalej tu się znajdować.Nie wiem, jak długo Lemonka była z nami, ale bywa tak, > że osoba dopiero co tu zalogowana traktuje WŻ jako miejsce składowania skarbów > wygrzebanych w necie i nie robi tego ze złej woli, tylko z niewiedzy. Więc > schowajmy już może kamienie, topory wojenne, poczekajmy chwilę, to może Ktoś > posprząta ten bałagan i będzie po sprawie...
A nie pomyślałaś, że są urlopy i leżąc na plaży (mięśniem piwnym skierowanym ku słońcu ) nie bardzo chce mi się śledzić co się dzieje na "planie" WŻ ?. Z tego co wiem, teraz "aktywny" jest tylko jeden moderator Bodek. Ale on wiele godzin pracuje i też nie zawsze ma czas. Wszystkie sprawy mogą poczekać do września (staramy się inerweniować tylko w sprawach bardzo drastycznych i pilnych) Z wakacyjnymi pozdrowieniami Bahus
Owszem, pomyślałam i dlatego prosiłam a nie napadałam na moderatorów. I masz rację, że wszystkie inne sprawy mogą sobie spokojnie poczekac do września, ale ten przypadek był jednak drastyczny i wynagał troszkę szybszej interwencji. Jakoś zakłuło mnie serduszko, jak zobaczyłam na innych portalach posty zniesławiające WŻ. Miłego odpoczynku - niestety pracująca kobieta życzy
Nie mam. Po pierwsze, chyba jakaś durna baba jestem, bo nie bardzo wiem jak obsługiwac. Po drugie, mogłabym używac, z pewnych względów, tylko w pracy. Również pozdrawiam - Krystyna
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Mamy pretensje o powielanie bezprawne naszych, WŻ-owych przepisów na > innych stronach. Sami jednak nie dbamy o czystość naszego Wielkiego > Żarcia. W sposób beszczelny!!! jakaś lemonka nas***a na naszym podwórku, > poszla sobie pozostawiając przepisy ukradzione z innych stron twierdząc, że > chociaż są to plagiaty to mogą się ludziom przydać(!!!). Nic bardziej > bezczelnego nie mogła powiedzieć/napisać pannica, która w swoich > ustawieniach podała, że chce być architektem ...czy czymś tam.Ciekawe, jesli > tak zaczyna wchodzenie w życie to co dalej !?MODERATORZY ~!!! DLACZEGO > JESZCZE TE PRZEPISY SĄ NA NASZYM W-Żecie!WIDZIMY DRZAZGĘ W TYŁKU OBCEGO , A > BELKI WE WŁASNYM OKU NIE DOSTRZEGAMY.Janek
Przydał by się tu na WŻ jeszsze jeden taki moderator jak Ty Janku
Parafrazując nieco znany cytat: Zamilcz szalona albowiem nie wiesz co czynisz... A tak dodatkowo; za co chciałabyś mnie skazać na przymusowe milczenie w sprawach słusznych, mniej słusznych ...
Brawo, brawo i potrzykroc BRAWO!!!!!! Eeeech czasem Cie czytam i tak sobie mysle, "czy ktorys z naszych ojcow cos nie narozrabial ;) o czym nie wiemy .... Popieram Wirtualny Braciszku :)))))))))
Nie wyobrażam sobie dwójki wariatów w jednym domu... pomieszanej z ...i połączonego z. Sierotami zostalibysmy bardzo szybko, wówczas szybko zrobiono by nam w bidulu pranie mózgów ...no i scieki bysmy skazili po takim praniu na ok 200 lat, a co za tym srodowsko naturalne zostałoby skażone. Chociaż, cholera, czy to nie byłoby lepsze... Pychol Siostrzyco
Melduję, że jestem tym moderatorem, który nie otrzymał żadnego sygnału o plagiatującej Lemonce. Uzytkownika już nie ma, trzy wrednie skopiowane przepisy odkopałam dzięki wpisom Wużetowiczów w komentarzach i cofnęłam udostępnienie. Proszę o sygnał w tym wątku, gdybyście znów coś zauważyli.
ps. czasem nie mamy dostępu do Internetu, więc nie bijcie nas od razu, że nie reagujemy z prędkością światła
Ja, nieskromny "podżegacz" do zbicia Moderatorom pośladków odpuszczam ze swej strony winę Wam, ze względu na zapowiadany w Waszym domu kataklizm zwany remontem, związanym (jak zrozumiałem) z pobytem bandy wandali zwanymi w cywilizowanym świecie "gośćmi".
Reszcie Moderatorów nie ma odpuszczenia ale wykup w Otominie dozwolony, jak mniemam reszta uczestników zgodzi się na to.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Ja, nieskromny "podżegacz" do zbicia Moderatorom pośladków > odpuszczam ze swej strony winę Wam, ze względu na zapowiadany w Waszym > domu kataklizm zwany remontem, związanym (jak zrozumiałem) z pobytem bandy > wandali zwanymi w cywilizowanym świecie "gośćmi".Reszcie Moderatorów > nie ma odpuszczenia ale wykup w Otominie dozwolony, jak mniemam reszta > uczestników zgodzi się na to.
Ty lepiej nie marudź.... Nie zakłócaj mi lenistwa (błogiego), któremu się z rozkoszą poddaję. Bo jak się zdenerwuję to zacznę egzekwować te hektolitry piwa które mi "wisisz" Bahus
Hihi, kataklizm, owszem tak, ale niezwiązany z pobytem bandy wandali zwanych gośćmi. Na pobyt tenże nie narzekamy, było bardzo miło :) Kataklizm jest w przeważającej części autorstwa Czarnej Parówki.
Phi, myślałem, że ktoś inny już ściany maluje i wywraca meble z Parówką do spółki.. Ja ze swoim kudłaczem przeprowadzam czasem poważne rozmowy i jest ok(naweet fotknieto nam taka "pogwarkę" Janek
Mamy pretensje o powielanie bezprawne naszych, WŻ-owych przepisów na innych stronach. Sami jednak nie dbamy o czystość naszego Wielkiego Żarcia. W sposób beszczelny!!! jakaś lemonka nas***a na naszym podwórku, poszla sobie pozostawiając przepisy ukradzione z innych stron twierdząc, że chociaż są to plagiaty to mogą się ludziom przydać(!!!). Nic bardziej bezczelnego nie mogła powiedzieć/napisać pannica, która w swoich ustawieniach podała, że chce być architektem ...czy czymś tam.Ciekawe, jesli tak zaczyna wchodzenie w życie to co dalej !?
MODERATORZY ~!!!
DLACZEGO JESZCZE TE PRZEPISY SĄ NA NASZYM W-Żecie!
WIDZIMY DRZAZGĘ W TYŁKU OBCEGO , A BELKI WE WŁASNYM OKU NIE DOSTRZEGAMY.
Janek
Przyznaje Ci 100% racji z wyjatkiem czepiania sie tego architekta .... przeciez panna musi od czegos zaczac, wiec na poczatek zaprojektowala i wlasnodupnie usadzila piekna kupe na stronach WZtowych .... to juz pierwsza cegielka do dyplomu ;))
Wiedźmo Zamorska, jesteś niesamowita.
PYYYYYYYCHOOOOOOLLLLLLL
Janek
Jak zwykle Marylko celnie! Świetnie to ujęłaś, nic dodać, nic ująć!
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
nic dodac nic ujac:)
> Przyznaje Ci 100% racji z wyjatkiem czepiania sie tego architekta ....
> przeciez panna musi od czegos zaczac, wiec na poczatek zaprojektowala i
> wlasnodupnie usadzila piekna kupe na stronach WZtowych .... to juz pierwsza
> cegielka do dyplomu ;))
Janku, Twój post niemalże eksploduje od Twoich- skądinąd słusznych- emocji.
Podobnie jak Ty uważam, że jeśli mamy czegoś wymagać, to przede wszystkim od siebie... więc przepisy zamieszczone przez Lemonkę nie powinny dalej tu się znajdować.
Nie wiem, jak długo Lemonka była z nami, ale bywa tak, że osoba dopiero co tu zalogowana traktuje WŻ jako miejsce składowania skarbów wygrzebanych w necie i nie robi tego ze złej woli, tylko z niewiedzy. Więc schowajmy już może kamienie, topory wojenne, poczekajmy chwilę, to może Ktoś posprząta ten bałagan i będzie po sprawie...
Dziękuję till. O to mi chodziło...
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Janku, Twój post niemalże eksploduje od Twoich- skądinąd słusznych-
> emocji.Podobnie jak Ty uważam, że jeśli mamy czegoś wymagać, to przede
> wszystkim od siebie... więc przepisy zamieszczone przez Lemonkę nie powinny
> dalej tu się znajdować.Nie wiem, jak długo Lemonka była z nami, ale bywa tak,
> że osoba dopiero co tu zalogowana traktuje WŻ jako miejsce składowania skarbów
> wygrzebanych w necie i nie robi tego ze złej woli, tylko z niewiedzy. Więc
> schowajmy już może kamienie, topory wojenne, poczekajmy chwilę, to może Ktoś
> posprząta ten bałagan i będzie po sprawie...
Till brakuje Ciebie i Ekkore......
Ja już prosiłam moderatorów http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=177369&post=177369&offset=0 o usunięcie przepisów. Na razie bez echa, ale mam nadzieję że wkrótce to nastąpi. Przepychanka z przepisami tej pannicy, trwa już trzy dni i trochę dziwi mnie to powolne działanie.
:) zrobione :)
A nie pomyślałaś, że są urlopy i leżąc na plaży (mięśniem piwnym skierowanym ku słońcu
) nie bardzo chce mi się śledzić co się dzieje na "planie" WŻ ?. Z tego co wiem, teraz "aktywny" jest tylko jeden moderator Bodek. Ale on wiele godzin pracuje i też nie zawsze ma czas. Wszystkie sprawy mogą poczekać do września (staramy się inerweniować tylko w sprawach bardzo drastycznych i pilnych)
Z wakacyjnymi pozdrowieniami
Bahus
Owszem, pomyślałam i dlatego prosiłam a nie napadałam na moderatorów. I masz rację, że wszystkie inne sprawy mogą sobie spokojnie poczekac do września, ale ten przypadek był jednak drastyczny i wynagał troszkę szybszej interwencji. Jakoś zakłuło mnie serduszko, jak zobaczyłam na innych portalach posty zniesławiające WŻ.
Miłego odpoczynku - niestety pracująca
kobieta życzy
Pozdrawiam
Janek
Nie mam. Po pierwsze, chyba jakaś durna baba jestem, bo nie bardzo wiem jak obsługiwac. Po drugie, mogłabym używac, z pewnych względów, tylko w pracy.
- Krystyna
Również pozdrawiam
To podaj tutaj linki napadających na nas.
Pychol
Janek
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Mamy pretensje o powielanie bezprawne naszych, WŻ-owych przepisów na
> innych stronach. Sami jednak nie dbamy o czystość naszego Wielkiego
> Żarcia. W sposób beszczelny!!! jakaś lemonka nas***a na naszym podwórku,
> poszla sobie pozostawiając przepisy ukradzione z innych stron twierdząc, że
> chociaż są to plagiaty to mogą się ludziom przydać(!!!). Nic bardziej
> bezczelnego nie mogła powiedzieć/napisać pannica, która w swoich
> ustawieniach podała, że chce być architektem ...czy czymś tam.Ciekawe, jesli
> tak zaczyna wchodzenie w życie to co dalej !?MODERATORZY ~!!! DLACZEGO
> JESZCZE TE PRZEPISY SĄ NA NASZYM W-Żecie!WIDZIMY DRZAZGĘ W TYŁKU OBCEGO , A
> BELKI WE WŁASNYM OKU NIE DOSTRZEGAMY.Janek
Przydał by się tu na WŻ jeszsze jeden taki moderator jak Ty Janku
Parafrazując nieco znany cytat:
...
Zamilcz szalona albowiem nie wiesz co czynisz...
A tak dodatkowo; za co chciałabyś mnie skazać na przymusowe milczenie w sprawach słusznych, mniej słusznych
Brawo, brawo i potrzykroc BRAWO!!!!!! Eeeech czasem Cie czytam i tak sobie mysle, "czy ktorys z naszych ojcow cos nie narozrabial ;) o czym nie wiemy .... Popieram Wirtualny Braciszku :)))))))))
Nie wyobrażam sobie dwójki wariatów w jednym domu...
pomieszanej z
...i
połączonego z
. Sierotami zostalibysmy bardzo szybko, wówczas szybko zrobiono by nam w bidulu pranie mózgów ...no i scieki bysmy skazili po takim praniu na ok 200 lat, a co za tym srodowsko naturalne zostałoby skażone.
Chociaż, cholera, czy to nie byłoby lepsze...
Pychol Siostrzyco
Melduję, że jestem tym moderatorem, który nie otrzymał żadnego sygnału o plagiatującej Lemonce.
Uzytkownika już nie ma, trzy wrednie skopiowane przepisy odkopałam dzięki wpisom Wużetowiczów w komentarzach i cofnęłam udostępnienie.
Proszę o sygnał w tym wątku, gdybyście znów coś zauważyli.
ps. czasem nie mamy dostępu do Internetu, więc nie bijcie nas od razu, że nie reagujemy z prędkością światła
Ja bym myslala ze moderator, to ten kto ma dostep do internetu 24/7
no, ale ja wiem ze mnie nie lubisz
pozdrowionka serdeczne!
Starałam się powybierać w tym wątku : http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=177369&post=177369&offset=0
wszystkie przepisy .
Ja, nieskromny "podżegacz" do zbicia Moderatorom pośladków odpuszczam ze swej strony winę Wam, ze względu na zapowiadany w Waszym domu kataklizm zwany remontem, związanym (jak zrozumiałem) z pobytem bandy wandali zwanymi w cywilizowanym świecie "gośćmi".
Reszcie Moderatorów nie ma odpuszczenia ale wykup w Otominie dozwolony, jak mniemam reszta uczestników zgodzi się na to.
. Nie zakłócaj mi lenistwa (błogiego), któremu się z rozkoszą poddaję. Bo jak się zdenerwuję to zacznę egzekwować te hektolitry piwa które mi "wisisz" 
> Ja, nieskromny "podżegacz" do zbicia Moderatorom pośladków
> odpuszczam ze swej strony winę Wam, ze względu na zapowiadany w Waszym
> domu kataklizm zwany remontem, związanym (jak zrozumiałem) z pobytem bandy
> wandali zwanymi w cywilizowanym świecie "gośćmi".Reszcie Moderatorów
> nie ma odpuszczenia ale wykup w Otominie dozwolony, jak mniemam reszta
> uczestników zgodzi się na to.
Ty lepiej nie marudź...
Bahus
A za cóż to ... beczko soku chmielowego?
Janek

> A za cóż to ... beczko soku chmielowego?Janek
Chodziło Ci pewnie o zupkę chmielową. Sok chmielowy nie nadaje się do konsumpcji...zbyt gorzki...
Bahus
Jak zwał tak zwał,

"...za cóż to ... beczko zupki chmielowej ?"
Janek
Hihi, kataklizm, owszem tak, ale niezwiązany z pobytem bandy wandali zwanych gośćmi. Na pobyt tenże nie narzekamy, było bardzo miło :)
Kataklizm jest w przeważającej części autorstwa Czarnej Parówki.
Phi, myślałem, że ktoś inny już ściany maluje i wywraca meble z Parówką do spółki.
.
Ja ze swoim kudłaczem przeprowadzam czasem poważne rozmowy i jest ok(naweet fotknieto nam taka "pogwarkę"
Janek
a i dobrze im tak, Janek - popieram w 100%