Moja Kochana córeczka Paulinka własnie dzisiaj kończy trzy latka i popołudniu zdmuchnie trzy świeczki na takim torcie: Torcik jest jogurtowy o smaku owoców leśnych , robiłam go niecałą godzinkę, więc jesli macie sklep blisko to proponuję takie ciacho do popołudniowej kawki:). Przepisik zaraz dodam:)
Użytkownik messua27 napisał w wiadomości: > Moja Kochana córeczka Paulinka własnie dzisiaj kończy trzy latka i > popołudniu zdmuchnie trzy świeczki na takim torcie: Torcik jest jogurtowy o > smaku owoców leśnych , robiłam go niecałą godzinkę, więc jesli macie sklep > blisko to proponuję takie ciacho do popołudniowej kawki:). Przepisik > zaraz dodam:)
Tort przepiekny i z moimi ulubionymi owocami ... jagody i malinki mniammm :))) Moze zdradzisz cos wiecej na temat tego pysznego cudenka ?? Wszystkiego najlepszego dla malej jubilatki !!!!!!!
Moja Kochana córeczka Paulinka własnie dzisiaj kończy trzy latka i popołudniu zdmuchnie trzy świeczki na takim torcie:
Torcik jest jogurtowy o smaku owoców leśnych , robiłam go niecałą godzinkę, więc jesli macie sklep blisko to proponuję takie ciacho do popołudniowej kawki:). Przepisik zaraz dodam:)
Wszystkiego najlepszego dla córeczki, torcik wygląda nieziemsko, aż mi ślina cieknie.
Sto latek dla Paulinki!!!
(a torcik wygląda pysznie;)
torcik śliczny i pewnie smaczny:)
Dla Paulinki dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego :)
Użytkownik messua27 napisał w wiadomości:
> Moja Kochana córeczka Paulinka własnie dzisiaj kończy trzy latka i
> popołudniu zdmuchnie trzy świeczki na takim torcie: Torcik jest jogurtowy o
> smaku owoców leśnych , robiłam go niecałą godzinkę, więc jesli macie sklep
> blisko to proponuję takie ciacho do popołudniowej kawki:). Przepisik
> zaraz dodam:)
dużo zdrówka dla Paulinki
Tort przepiekny i z moimi ulubionymi owocami ... jagody i malinki mniammm :))) Moze zdradzisz cos wiecej na temat tego pysznego cudenka ?? Wszystkiego najlepszego dla malej jubilatki !!!!!!!
Śliczny torcik!!! Bardzo smakowicie wygląda!!!
Torcik wygląda SUPER :-)) Owocowa dekoracja w lato to jest TO!!! Wszystkiego najlepszego dla córci :-))