Moi drodzy prosze byscie myslami byli ze mna w czwartek o 12 bo tego dnia leki to bedzie o wiele za malo bym mogla przezyc pogrzeb syna.................... http://sebastianrowinski.pamietajmy.com.pl/index.php Zapalcie
Nire..wyrazy szczerego współczucia dla Ciebie i całej rodziny tak jak napisałam przy zapalaniu swieczki Niech Aniołowie wezmą Go do Raju Jestem myslami z Wami
Wyrazy najgłębszego współczucia dla rodziców śp. Sebastiana nire w czwartek będę myślami przy Tobie...w modlitwie prosić o szczęście wieczne... Niech Spoczywa w Pokoju !
Nire - dzisiaj byłam ( szczególnie właśnie miedzy 12tą a 13-tą ) i wciąż jestem myślami przy Tobie , . Przyjmij proszę i ode mnie najszczersze wyrazy współczucia . Jestem z Tobą ... Elek
Moi drodzy prosze byscie myslami byli ze mna w czwartek o 12 bo tego dnia leki to bedzie o wiele za malo bym mogla przezyc pogrzeb syna....................
http://sebastianrowinski.pamietajmy.com.pl/index.php
Zapalcie
serdeczne wyrazy współczucia,ciężko ale wiele potrafimy znieść, podzielam twój smutek
Nire!!! Niedawno klikaliśmy nocą nic nie wsakzywało ze ..... taki ból ciebie spotka nibawem !Ty taka pgodna , radosna ........))) Sercem , myslami juz teraz ... jestem przy tobie ! Serdecznie ciebie przytulam ... jesli moge zabarać chodz odrobine żalu i bólu .....)))))
Nire..wyrazy szczerego współczucia dla Ciebie i całej rodziny
tak jak napisałam przy zapalaniu swieczki Niech Aniołowie wezmą Go do Raju
Jestem myslami z Wami
wyrazy wspolczucia
Bardzo współczuje:((
Wyrazy współczucia.Myślami jestem z Tobą.To ogromna tragedia .Trzymaj się.
Nire... trzymaj się, dziewczyno...
Nire... przyjmij ode mnie wyrazy wspólczucia
Nire, przyjmij i ode mnie serdeczne wyrazy współczucia...
łączę się z Tobą w Twym wielkim bólu....
Czas co stanął - dni liczy
Żyję dalej - a umarłam...
Uśmiechem Twym łzy otarłam.
nire.......... przyjmij moje wyrazy współczucia... trzymaj sie kochana... jakoś :( , będę w czwartek zTobą myślami i sercem ...
Wieczne odpoczywanie... jestem z Tobą...
Serdeczne wyrazy współczucia.
Renatko wyrazy współczucia...trzymaj się jakoś..!
Wyrazy wspolczucia
serdeczne wyrazy współczucia
Serdeczne wyrazy wspóŁczucia
Trzymaj się.Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.
[*]
Lacze sie w bolu z rodzina
Na pewno bede myslami z Toba ......
Wyrazy współczucia.
Wyrazy najgłębszego współczucia dla rodziców śp. Sebastiana
nire w czwartek będę myślami przy Tobie...w modlitwie prosić o szczęście wieczne...
Niech Spoczywa w Pokoju !
Współczuję i będę z Tobą myślami, trzymaj się jakoś Nire.........
Łączę się w bólu.....(*)
Wielkie wyrazy wspólczucia..........jestem z Tobá
[*] Wyrazy współczucia dla Ciebie i dla bliskich
nire, wiem jak jest Ci teraz ciężko i żadne słowa pocieszenia nie zdołają ukoić twojego bólu po stracie dziecka.Przytulam Cie mocno.
Z całego serca Bardzo Ci współczuję ......myślami jestem z Tobą ......
Wyrazy współczucia! Jestem i będę myślami z Wami!
Mialas aniola na ziemi, teraz ma go Matka Boska pod swoja ochrona. Serdeczne mysli sle Tobie i Twojej rodzinie, tineczka
Wyrazy wspolczucia, dziewczyno trzymaj sie mocno.................
nire współczuje ci z całego serca bo nie ma większej tragedii niż ta kiedy matka musi chować dziecko
Będę z Tobą myślami, Sąsiadko przez ulicę
[*]
Siedzę i płaczę..... Trzymaj się jakoś, choć wiem, że jest Ci bardzo ciężko....Współczuję....
Współczuję .Jestem z Tobą.
Nire, współczuję.... [*]
Nire, przyjmij wyrazy współczucia
[*]
Nire - dzisiaj byłam ( szczególnie właśnie miedzy 12tą a 13-tą ) i wciąż jestem myślami przy Tobie , .
Przyjmij proszę i ode mnie najszczersze wyrazy współczucia .
Jestem z Tobą ... Elek
Dziękuje wszystkim za maile,dobre slowo za swieczki.