witajcie kochane żarłoczki, mam wielki dylemat, niedługo udaje sie na impreze z okazji 50tej (o luduuu) rocznicy ślubu, i mam problemik co mozna kupic na prezent ?? jakies pomysły może macie, małe podpowiedzi ??!! Bardzo prosze o wszelkie porady, pozdrawiam :)
Witaj! Ja ostatnio szukałam na WŻ pomysłu na prezent dla psiapsiółki na 10 rocznicę ślubu i znalazłam propozycję ramki cyfrowej do zdjęc. Zakupiłyśmy (prezent był składkowy) i to był strzał w 10!!! Psiapsióle i jej mężowi prezent się spodobał! Ta, którą kupiłyśmy nie miała karty pamięci. Ale, jeżeli to rocznica 50-ta, to można kupic , również w prezencie, i od razu wgrac jakieś zdjęcia rodzinne, które również byłyby prezentem dla szacownych jubilatów! P.S. Poszukaj też na innych forach WŻ-towych! Pozdrawiam:-)
Użytkownik damrataga napisał w wiadomości: > Witaj! Ja ..........................dla szacownych > jubilatów!P.S. Poszukaj też na innych forach WŻ-towych!Pozdrawiam:-)
Miałam na myśli oczywiście inne posty na forum tutaj, oczywiście! Jak to farbowana blondynka 'pomiąchały' mi się 'terminy internetowe' ! Gdzieżby indziej szukac rady, jak nie na WŻ, tutaj zawsze można znaleźc konkretnego! Przepraszam za wprowadzenie w błąd!
Podejrzewam, że to uroczystość w Twojej Rodzinie(?) Może taka rodzinna narada i kupno jednego, droższego prezentu nawet domowego ..np .lepszy odbiornik TV, już nowej generacji, (ludzie starsi zapewne). Wiem z doświadczenia, że to co jednemu wydaje się wspaniałe okazuje się bubelkiem dla ludzi w tym wieku.
Witaj mogę się pochwalić co dostali rodzice ( co prawda na 40 -tą rocznice ) ale może coś pomogę. Było troche pościeli , komplety ręczników takie ładnie zapakowane , ładne obrusy z gipiurą , serwisy do kawy (ale to mniej przydatne bo w tym wieku to ma się już coś zgromadzone no ale były) , podpatrzyliśmy że jubilaci mają już wysłużony czajnik bezprzewodowy,no i co mi się najbardziej podobało to zestaw dwóch szlafroków do tego papucie kąpielowe i ręczniki wszystko elegancko zapakowane bardzo ładne. Był też składkowy prezent czyli DVD no i to tyle z mojej strony , a teraz to od Ciebie zależy ( ja brała bym pod uwage pokrewieństwo i zasobnosć portfela). Pozdrawiam i życze udanej imprezy jak możesz to napisz jaki był Twój wybór.
tak sobie mysle, ze ludzie w pewnym wieku maja juz skompletowane posciele i reczniki :) ale....moze nie wszyscy
wpadl mi do glowy pomysl, realizacji marzenia...moze marzyl im sie kiedys Rzym, albo chcieli zobaczyc jakies miejsce. I jezeli tylko stan zdrowia pozwala na podroze to moze warto sie zlozyc z rodzina na jakas wycieczke.
Tydzień temu bawiłam na 50 leciu ślubu i zaniosłam duży kosz przyozdobiony, a w środku alkohole, słodycze, kawa, takie bardziej wyszukane dobrocie. Ja zapakowałam i ozdobiłam sama. Ale w kwiaciarni za opłatą moga pomóc. Bardzo się to podobało. Wujostwo juz na żadne wycieczki już sie nie nadaje, a prezenty typu pościele, ręczniki nawet takie super to po tylu latch małżeństwa pełne szafy.
witajcie kochane żarłoczki, mam wielki dylemat, niedługo udaje sie na impreze z okazji 50tej (o luduuu) rocznicy ślubu, i mam problemik co mozna kupic na prezent ?? jakies pomysły może macie, małe podpowiedzi ??!! Bardzo prosze o wszelkie porady, pozdrawiam :)
Witaj! Ja ostatnio szukałam na WŻ pomysłu na prezent dla psiapsiółki na 10 rocznicę ślubu i znalazłam propozycję ramki cyfrowej do zdjęc. Zakupiłyśmy (prezent był składkowy) i to był strzał w 10!!! Psiapsióle i jej mężowi prezent się spodobał! Ta, którą kupiłyśmy nie miała karty pamięci. Ale, jeżeli to rocznica 50-ta, to można kupic , również w prezencie, i od razu wgrac jakieś zdjęcia rodzinne, które również byłyby prezentem dla szacownych jubilatów!
P.S. Poszukaj też na innych forach WŻ-towych!
Pozdrawiam:-)
Użytkownik damrataga napisał w wiadomości:
> Witaj! Ja ..........................dla szacownych
> jubilatów!P.S. Poszukaj też na innych forach WŻ-towych!Pozdrawiam:-)
Fiu, fiu ...to mamy gdzieś w i-necie podróby?
Miałam na myśli oczywiście inne posty na forum tutaj, oczywiście
! Jak to farbowana blondynka
'pomiąchały' mi się 'terminy internetowe'
! Gdzieżby indziej szukac rady, jak nie na WŻ, tutaj zawsze można znaleźc konkretnego
! Przepraszam za wprowadzenie w błąd!
Podejrzewam, że to uroczystość w Twojej Rodzinie(?) Może taka rodzinna narada i kupno jednego, droższego prezentu nawet domowego ..np .lepszy odbiornik TV, już nowej generacji, (ludzie starsi zapewne). Wiem z doświadczenia, że to co jednemu wydaje się wspaniałe okazuje się bubelkiem dla ludzi w tym wieku.
Witaj mogę się pochwalić co dostali rodzice ( co prawda na 40 -tą rocznice ) ale może coś pomogę. Było troche pościeli , komplety ręczników takie ładnie zapakowane , ładne obrusy z gipiurą , serwisy do kawy (ale to mniej przydatne bo w tym wieku to ma się już coś zgromadzone no ale były) , podpatrzyliśmy że jubilaci mają już wysłużony czajnik bezprzewodowy,no i co mi się najbardziej podobało to zestaw dwóch szlafroków do tego papucie kąpielowe i ręczniki wszystko elegancko zapakowane bardzo ładne. Był też składkowy prezent czyli DVD no i to tyle z mojej strony , a teraz to od Ciebie zależy ( ja brała bym pod uwage pokrewieństwo i zasobnosć portfela). Pozdrawiam i życze udanej imprezy jak możesz to napisz jaki był Twój wybór.
tak sobie mysle, ze ludzie w pewnym wieku maja juz skompletowane posciele i reczniki :) ale....moze nie wszyscy
Pomysł z wycieczką jak najbardziej trafiony, zwłaszcza, jeśli jubilaci myśleli kiedyś o wyjeździe. No chyba, że stan zdrowia niezbyt na to pozwala.
Tydzień temu bawiłam na 50 leciu ślubu i zaniosłam duży kosz przyozdobiony, a w środku alkohole, słodycze, kawa, takie bardziej wyszukane dobrocie. Ja zapakowałam i ozdobiłam sama. Ale w kwiaciarni za opłatą moga pomóc. Bardzo się to podobało. Wujostwo juz na żadne wycieczki już sie nie nadaje, a prezenty typu pościele, ręczniki nawet takie super to po tylu latch małżeństwa pełne szafy.
bardzo wszystkim dziekuje za podpowiedzi !! pozdrawiam goska :)))))