.....solenizantom i jubilatom tym dzisiejszym i tym do których z życzeniami się spóźniłem - wszystkiego co najwspanialsze w życiu, a przede wszystkim zdrowia, kasy i zawsze radosnego lica składam ja - Tomasz
Ja też składam życzenia wszystkim, którym nie złożyłem i nie złożę (życzeń wszelakich) do końca sierpnia, (a nawet później) Wszystkiego najlepszego, no i również zdrowia, kasy, żony, męża, dzieci, dobrych posiłków, dobrej ekipy na ul. Wiejskiej i miliona innych wspaniałych "rzeczy". Bahus
Kurde jaki ten "hurt" praktyczny. Niech mi teraz ktoś powie , że zapomniałem o jego okazjach .
.....solenizantom i jubilatom tym dzisiejszym i tym do których z życzeniami się spóźniłem - wszystkiego co najwspanialsze w życiu, a przede wszystkim zdrowia, kasy i zawsze radosnego lica składam ja - Tomasz
Ja też składam życzenia wszystkim, którym nie złożyłem i nie złożę (życzeń wszelakich) do końca sierpnia, (a nawet później) Wszystkiego najlepszego, no i również zdrowia, kasy, żony, męża, dzieci, dobrych posiłków, dobrej ekipy na ul. Wiejskiej i miliona innych wspaniałych "rzeczy".
.
Bahus
Kurde jaki ten "hurt" praktyczny. Niech mi teraz ktoś powie , że zapomniałem o jego okazjach