Forum

Galeria

Nasz Czworonożny żarłok rzeczy różnych!!

• Autor: Yviana Data: 2008-08-05 22:17:20

Pochwale się swoją 10 miesięczną psiną mieszanką boksera z rodwajlerem!! Nasz największy przyjaciel i członek rodziny!!! Nasza kochana WIKINiestety jest strasznym żarłokiem zjada wszystko od plastiku,papier,folie,patyki,kamienie,cebule doslownie wszystko łacznie z mydlem przez co często boryka się z niestrawnością!!! To po prostu nasza kochana wariatka!!

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2008-08-05 23:07:40

Piękna!!! kocham psy i też mam sunie ,powaliła całą rodzinkę na kolana i wzieła się za drugie kapcie mamy.:) Moja mama, nie lubi bardzo psa
    w łóżku ale przywykła.Już nic nie mówi,denerwuje się tylko, jak Dżunka rano dolatuje do łóżka, i ją spędzluje jezorem z nienacka.

• Autor: tineczka Data: 2008-08-05 23:12:48

Witaj, psina napewno kochana, ale dla mnie mieszanie tych ras jest po prostu nieludzkie. Jak psa nie nauczy sie od poczatku , to zjada wszystko, ma po prostu za malo stymulacji  i wcale nie jest to fajne, wrecz niebezpieczne!!!! Potrzebujecie kurs na szkolenie tego psa!!! Pozdrawiam

• Autor: Yviana Data: 2008-08-05 23:49:08

Zgadzam się że mieszanie ras nie powinno być praktykowane! Psiaka kupil mój mąż ktory zupelnie nie wiedział co kupuje po prostu mu sie podobala więc my tez ja pokochaliśmy!! Szczegolnie mieszanke ras widać w jej charakterze niestety tak bywa w przypadku krzyżówek.
    Nawyk zjadania rożnych przedmioto rzeczywiście jest dość klopotliwy naszczęście nie jest to nagminne poprostu czasem się zdaży że cos podkradnie niezauważenie.
    Jeśli chodzi o szkolenie to psina jest naprawde mądra i szybko uczy sie nowych komend i poleceń ale nie ukrywam że napewno pozwalamy jej na zbyt wiele, mimo tego że mamy świadomość iż jest to pies mieszanki ras groźnych i powinnien byś posluszny odpuszczac nie można!!

• Autor: kaja38 Data: 2008-08-06 01:17:02

Psiak jest piekny i ja bym mu pozwolila zjesc nawet moje wyjsciowe buciki :-)))))))

• Autor: Yviana Data: 2008-08-06 07:53:30

Użytkownik kaja38 napisał w wiadomości:
    > Psiak jest piekny i ja bym mu pozwolila zjesc nawet moje wyjsciowe buciki
    > :-)))))))

Na szczęście jeśli chodzi o buty mable i wszystkie rzeczy domowników zupelnie jej nie intresują próc kilku zabawek dziecka!

• Autor: rynia2 Data: 2008-08-06 12:57:21

Ja mam rasowego psa beagle ma 8 miesięcy,gdy był trochę młodszy zjadał wszystko,worki foliowe, moje alestyczne
           skarpetki,chusteczki chigieniczne,cebule,chrzan,czosnek,buty dosłownie wszystko.W nocy tylko słyszałam jak nieraz piszczał z bulu.Teraz już się uspokoił,jeszcze gryzie buty i szmaty.Ale to kochany psiak.

• Autor: tineczka Data: 2008-08-11 20:38:56

Yviana, bardzo sie ciesze z Twojej madrej odpowiedzi. Juz sie nie martwie o wychowanie tego pieknego psa:) Ja kocham wszystkie czteronogi! Pozdrawiam Ciebie a psina w nosek ma buziaka:) 

• Autor: Balbina71 Data: 2008-08-06 16:13:05

Psina sliczna, niesamowita mieszanka......tylko, jak piszesz zjada nawet cebule ktora jest trucizna dla psow! Majac szczeniaka to tak samo jak male dziecko...trzeba caly czas miec je na oku Powodzenia.

• Autor: Yviana Data: 2008-08-06 21:18:55

Zgadza sie że cebula i ziemniaki to ninajlepszy posilek, pilnujemy ale mimo wszystko czasem coś ukradnie!! Psinka ma słabośc do jarzynki !!!

• Autor: Janek Data: 2008-08-07 08:11:14

A ma Wiki jakieś swoje gryzaki? Slpróbuj jak najszybciej dać jej "temat do rozważania".

• Autor: asia_minor Data: 2008-08-24 20:48:08

Mój Ozik o cebule sie nie upomina, ale za ziemniakami przepada. Nie dostaje, a prosi tak, że miewam wyrzuty sumienia ;) Marchewke, seler, pietruszkę - uwielbia. Ma dziwny sposób jedzenia. Podchodzi do michy i wywala na zewnątrz to, co najmniej lubi. Potem resztę zjada z miski i na końcu, to z podłogi. Rzeczy niejadalnych nie rusza, oprócz moich starych klapek, które rozkłada na atomy, gdy w domu są goście. Gdy jesteśmy sami, bawi się przykładnie swoimi piłkami  (szt.2) i bałaganu nie robi :)

• Autor: zielona53 Data: 2008-08-07 09:13:17

Z psami to jest róznie . Ja mam labradora , to jest żarłok :) Ma juz cztery

• Autor: zielona53 Data: 2008-08-07 09:20:42

Coś za szybko mi post poszedł:(
    Mój Labek ma cztery lata i zjada wszystko to co jest nie do jedzenia ; serwetki , papier toaletowy ,mydło tez, nawet pumeks mu smakuje. Jest strasznym złodziejem , ale robi to z takim wdziękiem ,że  sie na niego gniewać nie mozna. Na szczęście nigdy nie zniszczył niczego , buty mamy całe i meble tez.  Ma bardzo duzo zabawek ,którymi sie świetnie bawi .
    Twój pewnie wyrośnie bo w jego genach nie ma tych "złodziejskich"cech. Pozdrawiam .Grazyna

• Autor: Yviana Data: 2008-08-07 10:39:01

To prawda nasza psina ma swoje zabawki gryzaki i piłki ktore uwielbia podżucać ale czasem ją coś bardzo zainteresuje albo ma smaka no coś co wydaje jej sie ciekawe i kradnie udając niewiniątko!! A czasem robi to specjalnie jak chce zwrocić na siebie uwage zwykle kiedy chce sie bawić, jest bardzo energiczna i pomysłowa wydaje mi się że po prostu jej sie nudzi!!

• Autor: Yviana Data: 2008-08-07 10:40:20

Jeszcze kilka wesołych fotek!!

• Autor: tineczka Data: 2008-08-11 20:42:02

Chron ja przed guma do zucia i tabletkami z sorbitolem ( nie wiem jak to sie nazywa po polsku), widzialam program amerykanski o tym problemie.Psy umieraja.

Przejdź do pełnej wersji serwisu