Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Ach ten urlop....

• Autor: bahus Data: 2008-08-07 12:02:43

Od pierwszego sierpnia mam urlop...A co ? Należy się. Pierwsze trzy dni były fajne. Całymi dniami leżałem sobie to na plaży to w zaciszu domowych pieleszy. Jednak czwarty dzień już zaczął wiać nudą. W piątym zaczął mnie szlag trafiać. No bo ile można czytać albo obglądywać filmy na DVD ?. Postanowiłem sobie poszukać jekiegoś zajęcia. Nie znalazłem. Potem spadłem z łóżka, potem zacząłem pisać na forum ale ktoś mi zarzucił "sklerozis multiplex" jeszcze inna osoba zarzuciła mi, że pewnie doznałem "wstrząsu muzgu" (pisownia oryginalna). Jak pomyślę, że przede mną jeszcze tyle dni to pewnie skończy się na poważniejszym schorzeniu psychicznym. Wyjazd w tym roku raczej nie wchodzi w grę bo w kwietniu żenię syna no i kasa musi iść na inny wiadomy cel. I co tu kurcze robić...na działce mam dużo roboty ale w URLOPIE???? (nie godzi się) .....Proszę o pomoc i radę co robić aby nic nie robić, ale jednocześnie być zadowolonym i wypoczętym.
    Bahus

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2008-08-07 12:27:41

Bahusie:)) mnie w szkole uczono pisać mózg,chyba dobrze?

• Autor: till Data: 2008-08-07 12:28:42

Wyłączyć kompa, spakować kilka potrzebnych drobiazgów, wymaszerować w plener (ewentualnie podjechać właściwym środkiem lokomocji) i robić zdjęcia... później możesz je wrzucić do Galerii, czym z pewnością wywołasz następną awanturę :))))

• Autor: renataz36 Data: 2008-08-07 13:11:44

Popieram podpowiedź till, napewno wyjść (wyjechać) w plener, byle nie w domu no i nie przed kompem. Chociaż wiem że i ty jesteś uzależnionym od WŻ Nawet lenistwo (albo porządki) na działce byle tylko nie w domu przed TV, od tego "mózg" (żeby się niektórzy nie czepiali) odpoczywał. Pozdrówka od tej "sklerozis multiplex" hehehehe TEZ MAM URLOP OD JUTRA HURAAAA

• Autor: luckystar Data: 2008-08-07 14:36:02

Bahusie, na poczatek skoro i tak siedzisz przy kompie (sprawdzilam:))) to badz tak uprzejmy i przenies watek z zyczeniami urodzinowymi dla Avea z Powitalni do Zyczen :)))) A potem to sobie juz rob co chcesz, w koncu jestes na urlopie :))))))))))))))))))

• Autor: bahus Data: 2008-08-07 15:31:40

Yes Yes Yes
    Bahus

• Autor: luckystar Data: 2008-08-07 15:51:48

Mucho gracias :)))

• Autor: Petra Data: 2008-08-07 17:00:28

Bahusie, sprawy nie przemyślałeś! Weź się za przetwory, wszak przydadzą się wiosną. I mogłeś zacieru nastawić na Wiejski Stół.
    cześć galimatiasu mógłbyś już teraz odwalić, a jaka satysfakcja z dobrze wykorzystanego urlopu!.
    Pozdrawiam!

• Autor: ems Data: 2008-08-07 18:44:09

Weź sobie rower i zwiedzaj okolice. Tyle ciekawych miejsc do oglądnięcia jest ukrytych i leżacych niedaleko. Ja propaguję aktywny wypoczynek dla pracujących na codzień głową a leniuchowanie dla ciężko pracujących swym ciałem.

• Autor: damrataga Data: 2008-08-08 23:05:10

URLOP to świetna rzecz!!! Kilka propozycji:
    Food Fight CheersTannyBike RidingFishingReadingToy Train Quad Racer BBQ Party!

lub cokolwiek, tylko nie Wake Up;-)

Pozdrowionka z urlopu!!!

• Autor: lajan Data: 2008-08-09 06:57:01

I tak wygląda mój urlop w przerwie prac na działce, wwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Sprzedam działkę i wezmę sobie urlop. Czekam na propozycje. Ostatecznie odpocznę sobie w Otominie.

• Autor: asia_minor Data: 2008-08-09 22:33:35

Dzierganie (robótki na drutach, żeby skojarzeń nie było) zajęcie pozornie kobiece, balsam dla "muzgów" obu płci!!! Żenisz syna, to pewno niedługo wnuki będą. Proponuję wykonać wdzianko dla maluszka . Szybki efekt, a ile satysfakcji !!! W przerwach proponuję długie spacery "gdzie oczy poniosą"
    Pozdrawiam Joanna

• Autor: Maddalena Data: 2008-08-18 18:41:27

to juz lepiej kolyske drewniana, teraz takie znowu modne sa:)

• Autor: asia_minor Data: 2008-08-20 12:42:08

Też fajnie, acz przy robocie wióry lecą

• Autor: Narwen Data: 2008-08-10 12:34:05

a ja bym pronowala zrobic cos dla innych
    cigle patrzymy na to by w urlop odpoczac "nic nie robic" by mile spedzic czas ale czy nie jest prawda ze czlowiek  jest szczesliwy jesli ludzie wokol niego sa tez szczesliwi ???

wiec stad moja propozycja zabrac zonke do kina albo na jaks super kawke w kawiarni obowiazkowo z lodami :)

ps jak popenilam karygodne bledy prosze o wybaczenie :)

• Autor: Petra Data: 2008-08-12 12:59:52

A od pojutrza tak będę odpoczywała:
    http://www.philaczarter.pl/foto/galeria/phila9_d.jpg:
    szkoda że tylko do niedzieli :-(, ale serdecznie polecam!

• Autor: Petra Data: 2008-08-18 15:16:42

No tak... Ledwie z życiem uszłam...

• Autor: marcia33 Data: 2008-12-03 08:36:14

a ja wszystkim zazdroszczę jeśli chodzi o wypoczynek Ja albo sezon(pensjonat)albo dzieci albo sprzątanie po sezonie i szykowanie się na następny albo o prozo życia brak kasy!!!Pozdrawiam wszystkich

Przejdź do pełnej wersji serwisu