Witajcie kochane żarłoczki. Wiem że Boże Narodzenie i Sylwester za 4 miechy.Ale ja już dzis zastanawiam sie gdzie i na które z tych świat pojechac.Niestety nie moge i na to i nato taka praca.I tu mam do was ogromną prośbe na co lepiej sie wybrac na Boże Nardzodzenie czy na Sylwestra ??No i gdzie polecacie .Jestem z Katowic i chciałabym gdzies blisko po co marnowac czas na dojazdy na drugi koniec polski.Obecnie z moim lubym jestesmy w przymusowej separacji ,tzn ona pracuje za granica a ja tutaj pracuje i wychowuje 10 letniego syna.I tak pomyslalam ze moglibysmy tym razem gdzies pojechac .Moj malzonek do zbyt rozrywkowych nie nalezy w prawdzie.Poradzcie cos moze macie jakies sprawdzone miejsca. Pozdrawiam Agnieszka
Witajcie kochane żarłoczki.
Wiem że Boże Narodzenie i Sylwester za 4 miechy.Ale ja już dzis zastanawiam sie gdzie i na które z tych świat pojechac.Niestety nie moge i na to i nato taka praca.I tu mam do was ogromną prośbe na co lepiej sie wybrac na Boże Nardzodzenie czy na Sylwestra ??No i gdzie polecacie .Jestem z Katowic i chciałabym gdzies blisko po co marnowac czas na dojazdy na drugi koniec polski.Obecnie z moim lubym jestesmy w przymusowej separacji ,tzn ona pracuje za granica a ja tutaj pracuje i wychowuje 10 letniego syna.I tak pomyslalam ze moglibysmy tym razem gdzies pojechac .Moj malzonek do zbyt rozrywkowych nie nalezy w prawdzie.Poradzcie cos moze macie jakies sprawdzone miejsca.
Pozdrawiam
Agnieszka
cytuje hi hi"..................tzn ona pracuje za granica a ja tutaj pracuje i wychowuje 10 letniego syna."
A twoj malzonek to on czy ona?
Witam
Miało byc on.Ale śmiesznie wyszło.Tak wiec oswiadczam ze moj luby to on a nie ona.Hahaha
Pozdrawiam
Agnieszka