Zrobiłam to!!! Muszę sie Wam pochwalić:))) . W czwartek zapisałam sie do zaocznego Liceum Uzupełniającego o profilu Ogólnym:))). Szkoła jest bezpłatna w 100%:)), nawet książki nie są obowiązkowe. Wiadomo że zeszyty i jakieś długopisy trzeba:))). Strasznie się cieszę:))) ..Niesamowite uczucie:))) Zawsze podając wykształcenie zawodowe czułam ogromny niedosyt. ...do szkoły tylko w weekendy i to nie każde więc myślę że sobie z wszystkim poradzę... A co do nauki:)) to z Angielskiego i fizyki będę Was gnębić ...jakby co:)))
Tajgerku - ciecholę się razem z Tobą !! Dasz sobie ( zresztą jak ze wszystkim ) wyśmienicie radę !!! ..... nio ale wiedząc ,że ma sie wsparcie i pomoc jest zawsze raźniej i łatwiej :))) Napewno każdy w miarę swoich mozliwości Ci pomoże :)))))))))
... to teraz korzystaj z ....... wakacji :)))))))) Pozdrawiam :) Elek
No i super,bo zastosowanie tych wzorów w fizyce to jest czarna magia!!! Matematykę bardzo lubię,ale fizyka to zmora:)))...ale może się zaskoczę mile? Wkońcu teraz człowiek myśli podobno bardziej logicznie:))
Nie przejmuj sie, tak naprawde to angielski jest bardzo latwym jezykiem, co prawda ja sie go nigdy nie uczylam w taki szkolny sposob, bylo to raczej "z marszu" ale poniewaz duzo czytam to jakos poszlo i mowie poprawnym jezykiem. Jakkolwiek nie znam terminologi gramatycznej ;))) i nie wiem jak sie nazywla, przymiotnik, rzeczownik itp. po angielsku, to moze wlasnie tego naucze sie przy Tobie :)))
Bardzo chętnie pomoge Ci w czym tylko będę mogła, oczywiscie jeżeli chodzi o angielski i o maturę z niego, bo to jest cała moja praca, którą uwielbiam, niestety;-) 3mam kciuki!!!
Bardzo gratuluję i trzymam kciuki :) Na pewno Ci się spodoba. Mój szwagier też zdawał maturę długo po tym jak skończył zawodówkę i właśnie obronił licencjat na studiach na piątkę. :)))
Kizior ...pychola wielkiego wysyłam...wicej pisac nie bede, domyślasz się zapewne. Pomóc ... tylko z polskiego ale to przedmot tzw bezpomocowy, chociaż czasem, ...i humanistyczne.
O kurcze! Alez Ty jestes niesamowita. Slowo daje, ze podziwiam Cie z calych sil i tyle samo sil wpakuje w trzymanie kciukow jak bedzie trzeba. Juz teraz bije brawo za pierwszy krok. Tajgerku - buziaki i usciski. Ps. Az sie sama przed soba sie zawstydzilam, bo ze mnie ostatnio straszny len, ale moze mnie natchnelas...? Zobaczymy...
Tajgerku - uczę j. polskiego w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych, w skład którego wchodzi m.in.: liceum, technikum oraz Liceum Uzupełniające o profilu ogólnokształcącym. W razie potrzeby pisz - pomogę. Mam też dużo książek-podręczników, które (bezpłatnie oczywiście) mogę Ci udostępnić. Trzymam kciuki i pozdrawiam, Aleex
Ale wspaniale:)) . Bardzo chętnie skorzystam z podręczników. Jak już będę wiedziała jakie to się odezwę do Ciebie:)) ...ale ulga:))) wow... jestescie super:)))
Brawo,ciesze sie razem z Tobą.Dasz sobie rade................moja siostra w czerwcu skończyła LO.zaocznie mając 39 lat i strasznie jestem z niej dumna.
Hejka Grażynko chyle czola i zycze powodzenia :)))))) Ja tez chetnie sluze swoja pomoca - głownie w zakresie przedmiotow przyrodniczych, w tym jestem calkiem niezla w koncu za roczek juz bede doktorem nauk rolniczych wiec chyba cos nie cos potrafie :))) dodatkowo mam duzo ksiazek z zakresu chemii i biologii wiec jak cos to chetnie ci przesle mi sa w sumie niepotrzebne ps jak bedziesz czegos potrzebowac z biblioteki to daj znac dojscia ma do roznych przeroznych
A ja nie chcę byś za mnie zdawał:)))....bo może na maturze nie skończę??? ...a po drugie...hmmm...zorientują się...aż tak podobni to nie jesteśmy...Ty jestes ładniejszy:)
Użytkownik tajger napisał w wiadomości: > A ja nie chcę byś za mnie zdawał:)))....bo może na maturze nie skończę??? ...a > po drugie...hmmm...zorientują się...aż tak podobni to nie jesteśmy...Ty jestes > ładniejszy:)
zapomnialam ci napisac ze bardzo podziwiam takie osobki jak ty bo ja wiem jak ciezko jest komus kto mial duzo przrwy wziasc sie do nauki. Bede trzymac za ciebie kciuki i pisz smialo jak nawet blahostki nie bedziesz wiedziec postaram ci pomoc ps jakbys miala cosik z fizyki to moj wspolokator jest asystentem w katedrze biofizyki wiec tez pomoze :))
Wspaniała i mądra decyzja!!!! Idziesz do przodu! I trzymam kciuki, dasz sobie radę na pweno, ja zaczynam nową pracę i też będę się musiała duuużo jeszcze nauczyc!!!! Będzie dobrze!!!!
Brawo,bardzo dzielna z Ciebie Kobieta jest. Gratuluję,Twoi synowie też są z Ciebie pewnie dumni.Zobaczysz,szybko czas nauki minie i będziemy oblewać Twoją maturę.
Zrobiłam to!!! Muszę sie Wam pochwalić:))) . W czwartek zapisałam sie do zaocznego Liceum Uzupełniającego o profilu Ogólnym:))).
Szkoła jest bezpłatna w 100%:)), nawet książki nie są obowiązkowe. Wiadomo że zeszyty i jakieś długopisy trzeba:))).
Strasznie się cieszę:))) ..Niesamowite uczucie:))) Zawsze podając wykształcenie zawodowe czułam ogromny niedosyt.
...do szkoły tylko w weekendy i to nie każde więc myślę że sobie z wszystkim poradzę... A co do nauki:)) to z Angielskiego i fizyki będę Was gnębić ...jakby co:)))
POMOŻECIE?:))))
Tajgerku - ciecholę się razem z Tobą !!
Dasz sobie ( zresztą jak ze wszystkim ) wyśmienicie radę !!!
..... nio ale wiedząc ,że ma sie wsparcie i pomoc jest zawsze raźniej i łatwiej :)))
Napewno każdy w miarę swoich mozliwości Ci pomoże :)))))))))
... to teraz korzystaj z ....... wakacji :)))))))) Pozdrawiam :) Elek
Super! Z pewnością dasz radę! A co do fizyki to chętnie służę radą. Mój mąż jest "znawcą". :D
No i super,bo zastosowanie tych wzorów w fizyce to jest czarna magia!!! Matematykę bardzo lubię,ale fizyka to zmora:)))...ale może się zaskoczę mile? Wkońcu teraz człowiek myśli podobno bardziej logicznie:))
Tak!! Teraz już jako uczeń mam wakacje....hehehe ...i co z nimi zrobić?
Tajgerku - nio coś Ty ........jeszcze się zastanawiasz ? ... ja myślałam ,że Ty już w drodze do mnie :)))
heheheh ojjjjj chcialabym... chciała:)))))
I super! Trzymam kciuki, Tajgerku!!
Moje gratulacje. Na pewno wszystko pójdzie dobrze. Trzymam za Ciebie mocno kcuki i życzę miłej nauki
SUPER !!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!! Ciesze sie bardzo, ze to zrobilas :)))))) I pukaj z angielskim nie ma sprawy :))))
No Marylko:)) jeszcze po angielsku porozmawiamy hehehe... ale będziesz mieć ubaw!!!! :))))))))
Angielskiego boję się najbardziej bo jest obowiązkowy na maturze a ja nawet podstaw nie mam...ale co tam, czas pokaże:))))
Nie przejmuj sie, tak naprawde to angielski jest bardzo latwym jezykiem, co prawda ja sie go nigdy nie uczylam w taki szkolny sposob, bylo to raczej "z marszu" ale poniewaz duzo czytam to jakos poszlo i mowie poprawnym jezykiem. Jakkolwiek nie znam terminologi gramatycznej ;))) i nie wiem jak sie nazywla, przymiotnik, rzeczownik itp. po angielsku, to moze wlasnie tego naucze sie przy Tobie :)))
Ta opcja mi się bardzo podoba:))))))))))) nie ma sprawy!
Gratuluję decyzji!!!
Bardzo chętnie pomoge Ci w czym tylko będę mogła, oczywiscie jeżeli chodzi o angielski i o maturę z niego, bo to jest cała moja praca, którą uwielbiam, niestety;-) 3mam kciuki!!!
Super:)))
Bardzo gratuluję i trzymam kciuki :)
Na pewno Ci się spodoba.
Mój szwagier też zdawał maturę długo po tym jak skończył zawodówkę i właśnie obronił licencjat na studiach na piątkę.
:)))
Kizior ...pychola wielkiego wysyłam...wicej pisac nie bede, domyślasz się zapewne.
Pomóc ... tylko z polskiego ale to przedmot tzw bezpomocowy, chociaż czasem, ...i humanistyczne.
Co do polskiego to mam pewne obawy...ale pocieszam sie właśnie że jest internet i są też google:))))
Tajger, SUPER!!! Trzymam kciuki:-))
To już sie wcale nie boję:)))
O kurcze! Alez Ty jestes niesamowita. Slowo daje, ze podziwiam Cie z calych sil i tyle samo sil wpakuje w trzymanie kciukow jak bedzie trzeba. Juz teraz bije brawo za pierwszy krok. Tajgerku - buziaki i usciski.
Ps. Az sie sama przed soba sie zawstydzilam, bo ze mnie ostatnio straszny len, ale moze mnie natchnelas...? Zobaczymy...
Dzięki:)) Koniecznie mi powiedz w czym Cię natchnęłam:)))))))))))...jak już się zdecydujesz:)))pozdrawiam
Szczerze gratuluję decyzji, życzę wytrwałości, będzie dobrze. Najtrudniej zacząć, a jak mówią, żeby dojść, trzeba zrobić pierwszy krok
chylę czoła Grazynko :))
gratuluję i życzę samych piątek :)
...no i chociaż jedną szóstkę:))))))))))))))))))))))))
Byle nie na semestr:)))))))))
Tajgerku - uczę j. polskiego w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych, w skład którego wchodzi m.in.: liceum, technikum oraz Liceum Uzupełniające o profilu ogólnokształcącym. W razie potrzeby pisz - pomogę. Mam też dużo książek-podręczników, które (bezpłatnie oczywiście) mogę Ci udostępnić. Trzymam kciuki i pozdrawiam, Aleex
Ale wspaniale:)) . Bardzo chętnie skorzystam z podręczników. Jak już będę wiedziała jakie to się odezwę do Ciebie:)) ...ale ulga:)))
wow... jestescie super:)))
Brawo,ciesze sie razem z Tobą.Dasz sobie rade................moja siostra w czerwcu skończyła LO.zaocznie mając 39 lat i strasznie jestem z niej dumna.
Jeśli skończę w terminie:))) to też będę mieć wtedy 39 lat:))))))))))
Tajgerku to wspaniała nowina))powodzenia!
w angielskim mój połówek jest biegły,wal prosto z mostu!
a z fizyką mam pewne układy...))
Hejka Grażynko
chyle czola i zycze powodzenia :))))))
Ja tez chetnie sluze swoja pomoca - głownie w zakresie przedmiotow przyrodniczych, w tym jestem calkiem niezla w koncu za roczek juz bede doktorem nauk rolniczych wiec chyba cos nie cos potrafie :)))
dodatkowo mam duzo ksiazek z zakresu chemii i biologii wiec jak cos to chetnie ci przesle mi sa w sumie niepotrzebne
ps jak bedziesz czegos potrzebowac z biblioteki to daj znac dojscia ma do roznych przeroznych
Świetnie:) Co do książek, to jeśli już będę wiedziała to napewno się odezwę:)
Dzięki
siersciuchu kochany ja ile umiem tyle oddam Ci we wladanie. Nie za wiele ale moze sie nada :)
No z tyloma ofertami pomocy to już prawie maturę zdałam:)))
Wiesz co? Po jaką cholerę masz się męczyć...pójdę za Ciebie, zdam i po krzyku.
Bahus
PS. Jeśli nie ja to napewno ktoś z WŻ, jak poprosisz zrobi to za Ciebie.....
A ja nie chcę byś za mnie zdawał:)))....bo może na maturze nie skończę???
...a po drugie...hmmm...zorientują się...aż tak podobni to nie jesteśmy...Ty jestes ładniejszy:)
Użytkownik tajger napisał w wiadomości:
Naprawdę tak sądzisz?
> A ja nie chcę byś za mnie zdawał:)))....bo może na maturze nie skończę??? ...a
> po drugie...hmmm...zorientują się...aż tak podobni to nie jesteśmy...Ty jestes
> ładniejszy:)
Bahus
Gratuluję, na pewno sobie ze wszystkim poradzisz!
zapomnialam ci napisac ze bardzo podziwiam takie osobki jak ty bo ja wiem jak ciezko jest komus kto mial duzo przrwy wziasc sie do nauki. Bede trzymac za ciebie kciuki i pisz smialo jak nawet blahostki nie bedziesz wiedziec postaram ci pomoc
ps jakbys miala cosik z fizyki to moj wspolokator jest asystentem w katedrze biofizyki wiec tez pomoze :))
Dzięki:) Jakby co to będę głośno wołać o pomoc:)))
Wspaniała i mądra decyzja!!!! Idziesz do przodu! I trzymam kciuki, dasz sobie radę na pweno, ja zaczynam nową pracę i też będę się musiała duuużo jeszcze nauczyc!!!! Będzie dobrze!!!!
Dzięki i również życzę Ci powodzenia w nowej pracy:)
Gratuluję decyzji, podziwiam i trzymam kciuki za powodzenie....:) Dzielna z Ciebie dziewczyna...:)))
Wiecie co...takie słowa naprawdę dodają skrzydeł:))) już prawie się nie boję...
Brawo,bardzo dzielna z Ciebie Kobieta jest.
Gratuluję,Twoi synowie też są z Ciebie pewnie dumni.Zobaczysz,szybko czas nauki minie i będziemy oblewać Twoją maturę.
A na razie siup za odwagę!!!
No to siup!!:))
nooooooo to powodzonka :)
jak co to z angielskim pukaj i do mnie :)
A tam pukać.... będę wołać help...help...:))))))
Gratuluje Tajgerku i życzę samych 6 :)
Grazynko Gratulacje!! Będe trzymac kciuki!