Aguś udanego wypoczynku i miłej zabawy :) W takim miejscu gdzie jedziecie na pewno będzie super :))). Pozdrawiam i czekam na relację ze zdjęciami oczywiście:)
Dziękuję Wam wszystkim. Ze słońca będę korzystać ile się tylko da, czyli codziennie, uwielbiam się opalać. I tak jak obiecałam, po powrocie wstawię zdjęcia i wszystko opiszę. Zmykam się pakować. Papa
Kochane żarłoczki chciałam się z Wami pożegnać na całe 3 tygodnie, jutro wyjeżdzam na urlop. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Mysha ! Wypoczwaj ........)) wracaj cała i szczesliwa do nas .......)) Czekamy na twój ... fotoreportaz! Pozdrawiam
Aguś udanego wypoczynku i miłej zabawy :) W takim miejscu gdzie jedziecie na pewno będzie super :))). Pozdrawiam i czekam na relację ze zdjęciami oczywiście:)
No to miłego leniuchowania i wypoczywania Myszko :))))))) i dużo słońca....
Odpoczywaj, ile możesz :-)) Pozdrawiam. Mariola
Milego urlopiku i oby ci pogoda srzyjała
milego zycze i slonca :):):):):):)
Dziękuję Wam wszystkim. Ze słońca będę korzystać ile się tylko da, czyli codziennie, uwielbiam się opalać. I tak jak obiecałam, po powrocie wstawię zdjęcia i wszystko opiszę. Zmykam się pakować. Papa
I ja Tobie życzę udanego i spokojnego urlopu,szczęśliwej podróży..bo słonka to Wam chyba nie zabraknie))))