Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Reumatolog dzieciecy w katowicach i okolicach

• Autor: andzia005 Data: 2008-08-12 10:58:12

Witam Was kochane Żarłoczki.
    Pilnie poszukuje reumatologa dziecięcego w kATOWICACH lub okolicach poza centrum pediatri.Moj syn ma bardzo wysokie Aso reszta wynikow jest bardzo dobra.Bylismy juz u reumatologa ,kardiologa,neurologa,laryngologa.I wszyscy twierdza ze wszystko jest w porzadku a aso nadal rosnie.Dlatego poszukuje prywatnie lub sprawdzonego reumatologa dla dzieci.Jak sie okazalo sprawa nie jest taka prosta bo obdzwonilam juz setki miejsc i niemaja.Dlatego zwracam sie do was z prosba.
    Pozdrawiam
    Agnieszka

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2008-08-12 11:11:21

Wystarczy wpisać pytanie w google ,zobacz ile adresów:)
    http://mapy.google.pl/maps?f=l&hl=pl&geocode=&q=reumatolog&near=Katowice&ie=UTF8&z=14

• Autor: andzia005 Data: 2008-08-12 22:36:31

rozyczko szukalam tak wiekszosc nieaktualna lub dla doroslych

• Autor: *agnieszka* Data: 2008-08-12 11:23:40

Współczuje w dzisiejszych czasach mieć problemy ze zdrowiem, a zwłaszcza naszych bliskich. Mój synek jak miał 4 miesiące miał bardzo wysoki poziom aminotransferaz. Co ja się nachodziłam po lekarzach, a ile rozmów przez telefon. Wszędzie albo brak miejsc, albo za małe dziecko albo chcieli nas przyjąć za kilka miesięcy najprędzej. Prywatnie się dostać też problem, najgorzej że ja z małej mieściny. Przy okazji jeszcze mnóstwo innych rzeczy nam "wynaleziono". Ale całe szczęście jest już wszystko ok. Życzę wytrwałości, silnych nerwów i aby wszystko skończyło się dobrze! Pozdrawiam:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu