Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wszystkim którzy mnie wspierali. .

• Autor: verunia123 Data: 2008-08-12 17:51:43

Serdecznie dziękuję za ciepłe fluidy,za wsparcie którego mi udzieliliście kochani.Wczoraj pożegnałam mojego tatę. . . Nie zobaczę go nigdy więcej. . Przepraszam,nie mogę. . DZIEKUJE

• Autor: mysha2006 Data: 2008-08-12 18:00:13

Bardzo mi przykro i współczuję Ci. Wiem co czujesz bo ja 4 lata temu pożegnałam ojca. Nie napiszę Ci, że pogodzisz się z tą myślą, bo to nie prawda. Nie umiem się z tym pogodzić do dziś. Nie napiszę, że zrozumiesz bo nie da się tego zrozumieć. Ale z czasem zaczniesz się oswajać z faktem, że go nie ma i kiedyś naprawdę to przestanie tak bardzo boleć...

• Autor: JolaFi Data: 2008-08-12 18:00:14

Wiem , co teraz czujesz:(( Żadne słowa nie są w stanie pocieszyć. Sama nie ma mamy od kilku lat, i  chyba nigdy czas nie zaleczy rany...  Ja jednak mam nadzieję , że się kiedyś zobaczymy...

• Autor: alman Data: 2008-08-12 18:09:38

Och strasznie mi przykro, tak często jakoś o Was myślałam, nie potrafię tego wytłumaczyć wręcz....jeszcze wczoraj znowu sprawdzałam czy coś się odezwałaś......no cóż, przykre, ale trzymaj się dzielnie....

• Autor: dajanka Data: 2008-08-12 18:08:47

Veruniu, bardzo Ci współczuję... Ja mam jeszcze oboje rodziców, ale mój mąż stracił mamę mając 8 lat, a tatę mając lat 11....
    Teraz jest dorosłym człowiekiem, minęło wiele czasu, ale nie będę kłamać -wiem, że nadal go to boli:-(
    Nie będzie inaczej, nie zapomnisz, ale pogodzisz się z tym przynajmniej w pewnym stopniu.
    Zatrzymaj jak najwięcej wspomnień o tacie, zrób np własnoręcznie album na zdjęcia z nim, opisz w nim zabawne sytuacje (scrapbooking), to  teraz zajmie Twój czas, a w przyszłości pomoże Ci pamiętać to co dobre....

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-08-12 18:09:09

Veruniu strasznie mi przykro.
    Trzymaj sie

• Autor: nonka4 Data: 2008-08-12 18:16:34

Veruniu,bardzo Ci współczuję. Trzymaj się dzielnie i nie dziękuj bo nie masz za co)))

• Autor: luckystar Data: 2008-08-12 18:56:34

Bardzo mi przykro Veruniu.... na pocieszenie moge Ci tylko powiedziec, ze ja z moim ciagle rozmawiam, chciaz w styczniu bedzie juz 24 lata. Jak potrzebuje podjac jakas powazna decyzje to zawsze pytam Go o pomoc i rade i zawsze w jakis sposob dostaje odpowiedz. Oni sa ciagle z nami tylko ich nie widzimy.

• Autor: verunia123 Data: 2008-08-12 18:58:42

Tak bardzo chcę w to wierzyć,luckystar,tak bardzo. .

• Autor: luckystar Data: 2008-08-12 19:01:01

To dobrze, bo wiara wlasnie jest najbardziej potrzebna...i czas a potem nauczysz sie odczytywac te Jego sygnaly i juz bedzie latwiej.

• Autor: krysia64 Data: 2008-08-12 19:03:31

Verunia ...w sercu zawsze będziesz miała tatę ......i zapamiętasz najcudowniejsze wspólne Wasze chwile.
    Wiem że to boli ...straciłąm też mamę.....ale mam ją w pamięci i sercu każdego dnia,każdej godziny..... minuty ....sekundy.
    Trzymaj sie

• Autor: smakosia Data: 2008-08-12 19:29:11

Veruniu...(Ty wiesz...)... W takich chwilach każde napisane słowo wydaje się być "płaskie", puste,bezduszne. Nikt z nas Cię nie pocieszy, choć pewnie wszyscy tego pragną,ale... Teraz jest czas, kiedy, trzeba się wypłakać i trzeba żyć dalej, bo jest z pewnością koło Ciebie dużo osób,które Cię kochają i Ciebie potrzebują. Byliście sobie z Tatą bliscy i pewnie we wspomnieniach pozostanie wiele wspólnych, radosnych chwil. Nie każdemu jest dane mieć takie wspomnienia. Ciesz się nimi. Nigdy nikt Ci ich nie odbierze. Tato zawsze będzie z Tobą swoją duszą i tak jak mówi Marylka poczujesz to,gdy przyjdzie czas. A przecież jeszcze kiedyś się spotkacie... Teraz żyj dla tych, którzy Cię kochają i bądź z nami,kiedy Ci będzie smutno i kiedy zaczniesz się znów uśmiechać. Gdybym tylko mogła Cię przytulić...

• Autor: alicja37 Data: 2008-08-12 19:53:27

Bardzo mi przykro,że straciłas tate wiem co to znaczy gdyż ja swojego pochowałam w pazdzierniku.Nie powiem Ci,ze kiedyś będzie lepiej..............bedzie inaczej,fakt........ czas naprawde goi rany.Pamiętaj zawsze o jednym........On zawsze będzie przy Tobie kiedy będziesz Go bardzo potrzebowała.Sama sie o tym z czasem przekonasz.Ściskam Cię bardzo mocno.

• Autor: Basia99999 Data: 2008-08-12 20:47:46

Bardzo Ci współczuję, trzymaj się dzielnie.

• Autor: makusia Data: 2008-08-12 21:46:20

veruniu wiem co czujesz , juz prawie 20 lata mija jak odszedł mój tato....jutro żegnamy babcię....i zadne słowa otuchy nie pomogą , trzymaj sie jakoś , i wierz że tam na górze masz teraz anioła stróża ... z wyrazami głębokiego żalu makusia

• Autor: DorDa Data: 2008-08-12 22:21:05

veruniu bardzo mocno współczuję Ci, ja swojego tatę pożegnałam jak miałam 16 lat, dziś mam 45 i wciąż za nim tęsknię, ale (jeśli to Ci pomoże ) pożegnaj Go z miłością w sercu i zatrzymaj tylko dobre wspomnienia - przed nim trudna droga, niech rusza w nią z Twoim wsparciem...Przytulam Cię mocno...

• Autor: asa73 Data: 2008-08-12 22:31:19

Tak bardzo Ci współczuje,wiem co to strata kogoś tak bliskiego.Dużo trzeba czasu żeby dojść do siebie.Ja po 2 latach tak samo tęsknie i tak samo czuje ból może tylko odrobinkę mniejszy.Przytulam mocno,trzymaj się.

• Autor: tineczka Data: 2008-08-13 00:10:32

94 i 08, juz tyle czasu uplynelo i nadal tesknota i zal,,,i ojca nigdy sie nie zapomni, bo go potrzebuje , bo sobie poszedl "dlaczego"? Jak mogl mnie zostawic sama na tej ziemi??? Usciski tineczka

• Autor: nire Data: 2008-08-13 07:43:29

Trzymaj sie Veruniu.Jestem z Toba....Ja w czwartek pochowalam syna wiec wiem co czujesz....Buziaki

• Autor: smakosia Data: 2008-08-13 18:14:27

Nire, domyślam się,że nie oczekujesz żadnych słów (bo mnie nie znasz ) i nie ma takich, które by były teraz właściwe, ale jest mi naprawdę bardzo przykro. Przytulam Cię.

• Autor: aloalo Data: 2008-08-13 09:11:15

Szczere wyrazy współczucia...

• Autor: Patrycja0 Data: 2008-08-13 10:33:33

Veruniu, przyjmij, proszę, moje najszczersze wyrazy współczucia.... (*)

• Autor: dana39 Data: 2008-08-13 11:49:37

Serdeczne wyrazy współczucia (*)

Przejdź do pełnej wersji serwisu