Zależy jak długo kręcisz to kółko ;) Jesli się zaprzesz i będziesz regularnie kręcić kółkiem dosć długo to wiadomo,że schudniesz, bo to są ruchy ciałem , podobnie jak taniec....
Napewno hulowanie 2 godziny dziennie i po roku bedziesz miala ladna midje:) Na powaznie kazde ruszanie ciala daje wyniki, tylko jeszcze trzeba pomyslec o zmianie jedzenia na odpowiednie. A slowo "odchudzanie" nie lubie. Pozdrawiam
z hula hop wysmukla się talię, bo kręcąc napina się mięśnie brzucha i na tym to polega, nie wiem co z chudnięciem ale hula hop to ćwiczenie na ładna talię, przyznam się że kupiłam sobie hula hop ale niestety nie umiem tym kręcić i spada mi od razu na podłogę :)))
Użytkownik karafka napisał w wiadomości: > z hula hop wysmukla się talię, bo kręcąc napina się mięśnie brzucha i na tym > to polega, nie wiem co z chudnięciem ale hula hop to ćwiczenie na ładna talię, > przyznam się że kupiłam sobie hula hop ale niestety nie umiem tym kręcić i > spada mi od razu na podłogę :)))
polecam obciążyć hula hop-na wodą lub ryżem-łatwiej kręcić:) Ja kręciłam przez miesiąc,codziennie po40 min i efekty były widoczne-spadły mi "boczki"i 2kg mniej bez specjalnej diety:)
Witajcie! Mam do wasz wszytkich pytanie.. Dla mnie bardzo ważne..
Czy można schudnąć poprzez kręcenie hula - hopem?
Zależy jak długo kręcisz to kółko ;) Jesli się zaprzesz i będziesz regularnie kręcić kółkiem dosć długo to wiadomo,że schudniesz, bo to są ruchy ciałem , podobnie jak taniec....
Tak samo bara-bara,czym dluzej tym bardziej tkanka tluszczowa przechodzi w tkanke miesniwa.
Napewno hulowanie 2 godziny dziennie i po roku bedziesz miala ladna midje:) Na powaznie kazde ruszanie ciala daje wyniki, tylko jeszcze trzeba pomyslec o zmianie jedzenia na odpowiednie. A slowo "odchudzanie" nie lubie. Pozdrawiam
z hula hop wysmukla się talię, bo kręcąc napina się mięśnie brzucha i na tym to polega, nie wiem co z chudnięciem ale hula hop to ćwiczenie na ładna talię, przyznam się że kupiłam sobie hula hop ale niestety nie umiem tym kręcić i spada mi od razu na podłogę :)))
Użytkownik karafka napisał w wiadomości:
> z hula hop wysmukla się talię, bo kręcąc napina się mięśnie brzucha i na tym
> to polega, nie wiem co z chudnięciem ale hula hop to ćwiczenie na ładna talię,
> przyznam się że kupiłam sobie hula hop ale niestety nie umiem tym kręcić i
> spada mi od razu na podłogę :)))
polecam obciążyć hula hop-na wodą lub ryżem-łatwiej kręcić:)
Ja kręciłam przez miesiąc,codziennie po40 min i efekty były widoczne-spadły mi "boczki"i 2kg mniej bez specjalnej diety:)