Obserwując zapotrzebowanie naszej WŻ-towej społeczności, na wszelkiego rodzaju pozytywne fluidy, postanowiłem zaoferować swoje usługi. Proszę nie myśleć, że jest to kolejny mój żart. Oferta, którą pragnę tu przedstawić jest naprawdę poważna i na wskroś komercyjna. Otóż w ramach mojego urlopu (podczas, którego cholernie się nudzę) postanowiłem sprzedać swój wolny czas. Każdemu kto tylko zechce, o każdej porze dnia i nocy mogę wysyłać pozytywne fluidy. Koszt takiej usługi oszacowałem na 5 zł/godz. Mogę również na tych samych warunkach trzymać kciuki. (usługa łączona to 8 zł/godz). Jedyny warunek jaki stawiam to taki, że zlecenie musi być u mnie co najmniej 10 godz przed planowaną emisją, no i oczywiście wpłata musi wpłynąć na moje konto. Na zakończenie pragnę powiadomić, że moje zdolności parapsychologiczne zostały potwierdzone przez ekspertów...(na życzenie mogę wysłać kserokopię certyfikatu). Bahus
Jeśli Ci się aż tak nudzi, to zapraszamy do nas - pomalujesz nam ściany i dobierzesz wystrój pokoi. Koszt tej usługi wyceniamy na 5 zł od jednej pomalowanej ściany ;P Kiedy będziesz?
Niestety, muszę odmówić. Postanowiłem działać pluralistycznie przynosząc korzyść wielu ludziom, a nie tylko jednej rodziny z Gdańska.....Sorry ....bardzo mi przykro. Co najwyżej mogę wam wysłaś garść pozytywnych (zachęcających Pampasa do pracy) fluidów. W ramach promocji gratis !!!! Bahus
Bo nie umiesz podejść stuletniego moderatora. Zaproponuj mu jakies cyklinowanie za 5 zł od metra dla rodziny z całej Polski (bo się przecież nudzi na urlopie, to niech coś pluralistycznie zrobi pożytecznego hre hre), a zaraz Ci odpisze, że bla bla nie może, bo coś tam coś tam, ale w ramach rekompensaty dostaniesz od niego fluidy w promocji gratis jak ja, hihi
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Bo nie umiesz podejść stuletniego moderatora.Zaproponuj mu jakies cyklinowanie > za 5 zł od metra dla rodziny z całej Polski (bo się przecież nudzi na urlopie, > to niech coś pluralistycznie zrobi pożytecznego hre hre), a zaraz Ci odpisze, > że bla bla nie może, bo coś tam coś tam, ale w ramach rekompensaty dostaniesz > od niego fluidy w promocji gratis jak ja, hihi
Oj chyba bym przyjął propozycję. Wtedy dopiero by wyszło drogo. Musiałaby pokryć koszty przelotu do siebie. Bahus
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Na krechę... Dziewczyno zobacz skąd pochodzi... ten > "ofertonaciągacz" przecież to: Szkot skazany na banicję za > rozrzutność
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik reniutka napisał w wiadomości: > A gratisy jakieś są?Tak, mój > osobisty przyjazd na przepyszne ciasto jakie własnoręcznie upieczesz. Wtedy > mogę też oddać trochę energi...np. ku polepszeniu zdrowiaBahus To w takim razie Cię przedrożą te gratisy ;)
Czyli, jakby nie patrzył ... żywot na sępa. A mówili w radiu, że nad stolicą pewnego regionu w kraju naszym ostatniego śepa ustrzelono. Mas media kłamią, precz z TV, precz z prasą. Janek
Czy jest jakaś gwarancja? A na reklamacje ile dajesz czasu? Jak z gwarancją to poproszę, gdy będę korzystać z jakiegoś twojego przepisu:) Może nawet 2 zł napiwku dorzucę, a co tam...
Użytkownik orota napisał w wiadomości: > Czy jest jakaś gwarancja? A na reklamacje ile dajesz czasu? Jak z gwarancją to > poproszę, gdy będę korzystać z jakiegoś twojego przepisu:) Może nawet 2 > zł napiwku dorzucę, a co tam...
Przepisy masz gratis, ale za usługę fluido-kciukową to płać.... Bahus
Obserwując zapotrzebowanie naszej WŻ-towej społeczności, na wszelkiego rodzaju pozytywne fluidy, postanowiłem zaoferować swoje usługi. Proszę nie myśleć, że jest to kolejny mój żart. Oferta, którą pragnę tu przedstawić jest naprawdę poważna i na wskroś komercyjna. Otóż w ramach mojego urlopu (podczas, którego cholernie się nudzę) postanowiłem sprzedać swój wolny czas. Każdemu kto tylko zechce, o każdej porze dnia i nocy mogę wysyłać pozytywne fluidy. Koszt takiej usługi oszacowałem na 5 zł/godz. Mogę również na tych samych warunkach trzymać kciuki. (usługa łączona to 8 zł/godz). Jedyny warunek jaki stawiam to taki, że zlecenie musi być u mnie co najmniej 10 godz przed planowaną emisją, no i oczywiście wpłata musi wpłynąć na moje konto. Na zakończenie pragnę powiadomić, że moje zdolności parapsychologiczne zostały potwierdzone przez ekspertów...(na życzenie mogę wysłać kserokopię certyfikatu).
Bahus
Jeśli Ci się aż tak nudzi, to zapraszamy do nas - pomalujesz nam ściany i dobierzesz wystrój pokoi.
Koszt tej usługi wyceniamy na 5 zł od jednej pomalowanej ściany ;P
Kiedy będziesz?
Niestety, muszę odmówić. Postanowiłem działać pluralistycznie przynosząc korzyść wielu ludziom, a nie tylko jednej rodziny z Gdańska.....Sorry ....bardzo mi przykro. Co najwyżej mogę wam wysłaś garść pozytywnych (zachęcających Pampasa do pracy) fluidów. W ramach promocji gratis !!!!
Bahus
Troche drogo..cholera
Bo nie umiesz podejść stuletniego moderatora.
Zaproponuj mu jakies cyklinowanie za 5 zł od metra dla rodziny z całej Polski (bo się przecież nudzi na urlopie, to niech coś pluralistycznie zrobi pożytecznego hre hre), a zaraz Ci odpisze, że bla bla nie może, bo coś tam coś tam, ale w ramach rekompensaty dostaniesz od niego fluidy w promocji gratis jak ja, hihi
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:

> Bo nie umiesz podejść stuletniego moderatora.Zaproponuj mu jakies cyklinowanie
> za 5 zł od metra dla rodziny z całej Polski (bo się przecież nudzi na urlopie,
> to niech coś pluralistycznie zrobi pożytecznego hre hre), a zaraz Ci odpisze,
> że bla bla nie może, bo coś tam coś tam, ale w ramach rekompensaty dostaniesz
> od niego fluidy w promocji gratis jak ja, hihi
Oj chyba bym przyjął propozycję. Wtedy dopiero by wyszło drogo. Musiałaby pokryć koszty przelotu do siebie.
Bahus
Ja myślę, że ona już przeleciała - przez oparcie fotela do tyłu - ze śmiechu
....po kieszeniach ...hłe hłe .....to czego ta biedna świnka tak sie trzęsie ze strachu
.....pewnie że ją już rozbijesz
...
Krysiu, swinka rechocze smiechem..................bo jest pusta:().....a co do kieszeni to to zagladne, ale nie w moje hi hi
Oooo!!!!! Już nadeszły dwa zlecenia...dziękuję...numer konta bankowego wysyłam począ mailową....
Bahus
Użytkownik reniapos napisał w wiadomości:
> baju baju ..... będziesz w RAJU.................
Zaryzykuj a sama się przekonasz...ja nie rzucam "słów na wiatr"
Bahus
bahus nie rzuca...fluidow na wiatr :))
No nie wiem, 8 zł za godz z kciukami to trochę drogo! Skorzystałabym pewnie bez kciuków ale konto puste, moge na kreche??
Na krechę...
Dziewczyno zobacz skąd pochodzi... ten "ofertonaciągacz"
przecież to: Szkot skazany na banicję za rozrzutność
He he, nie dosyć ,że rozrzutny szkot to jeszcze stuletni!!!!!!!!
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:

> Na krechę... Dziewczyno zobacz skąd pochodzi... ten
> "ofertonaciągacz" przecież to: Szkot skazany na banicję za
> rozrzutność
No to masz przechlapane...
Bahus
Nie mów, ...ciekawe jak to załatwisz
........................
A gratisy jakieś są?
Użytkownik reniutka napisał w wiadomości:
> A gratisy jakieś są?
Tak, mój osobisty przyjazd na przepyszne ciasto jakie własnoręcznie upieczesz. Wtedy mogę też oddać trochę energi...np. ku polepszeniu zdrowia
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik reniutka napisał w wiadomości: > A gratisy jakieś są?Tak, mój
> osobisty przyjazd na przepyszne ciasto jakie własnoręcznie upieczesz. Wtedy
> mogę też oddać trochę energi...np. ku polepszeniu zdrowiaBahus
To w takim razie Cię przedrożą te gratisy ;)
Czyli, jakby nie patrzył ... żywot na sępa. A mówili w radiu, że nad stolicą pewnego regionu w kraju naszym ostatniego śepa ustrzelono.
Mas media kłamią, precz z TV, precz z prasą.
Janek
To ja zamawiam wszystko co masz dostępne..............bo chyba trace rozum
To ja poczekam na wieści czy jakieś gratisy dostałaś Jak fajne, to wtedy też się skuszę ;-)))
WSZYSTKO !!!!!!!!
...
Drżyj Bahusie..
Jako wzorowe skąpiradło poczekam na totalną wyprzedaż.
Użytkownik anay napisał w wiadomości:
> Jako wzorowe skąpiradło poczekam na totalną wyprzedaż.
ale na wyprzedazy to marne resztki zostaja.....
Jak z gwarancją to poproszę, gdy będę korzystać z jakiegoś twojego przepisu:) Może nawet 2 zł napiwku dorzucę, a co tam...
Użytkownik orota napisał w wiadomości:

> Czy jest jakaś gwarancja? A na reklamacje ile dajesz czasu? Jak z gwarancją to
> poproszę, gdy będę korzystać z jakiegoś twojego przepisu:) Może nawet 2
> zł napiwku dorzucę, a co tam...
Przepisy masz gratis, ale za usługę fluido-kciukową to płać....
Bahus
Zmień lepiej imionko, z Bahusa na Smerfa Sknerusa
Ja cie juz tu reklamuje...ale na te gratisowe fluidki
(ludziska w wielkiej potrzebie)....ha i nie musisz wysylac certifikatu