O tak, wspaniałe zdjęcia ^.- a kwiatki prześliczne, jakbym je widziała zamiast monitora, hihi ^.- Świetnie Ci idzie takie pstrykanie, więc jak będziesz w posiadaniu nowych fotek, to koniecznie je tutaj zamieść
Tineczko...! One są po prostu prześliczne! Osobiście, nie lubię czerwonego koloru (hm... może dlatego, że jestem zodiakalnym Bykiem..? o.O), ale to jest jeden z powodów, dla których zrezygnowałabym z mojego wrogiego nastawienia do tegoż koloru ^^ Tineczko, prześliczne - i zdjęcia i same kwiatki ^^ Pojęcia nie mam, co to za gatunki, ale jeden z nich - chyba - poznaję... ^^ Pelargonię
Ooo... No ja tam widziałam 5 różnych gatunków xD I tylko 2 pierwsze się powtarzały, te pelargonie, hihi ^^ A to jedno zdjęcie, o którym piszesz, to chodzi o trzecie, zgadza się? Czekam na kolejne fotki ^.- Pozdrawiam
oj , tak to jest werbena, myslalam, ze nazywa sie inaczej po polsku:), a powiedz mi jak te kwiatki sie nazywaja, rosna razem z werbera w tej samej donicy.
Geeeezas, ale wypas! Prześliczne kwiatuszki, jejciu... Dzięki za Twoje fotki, są świetne Czekam na dalszy ciąg Tak sobie myślę, chyba sobie zrobię galerię z Twoich fotek u siebie na swoim Samsungu, hihi
Ostatnia szansa na podziwanie uroku kwiatow:))
kwiaty przepiękne gratuliję tineczko w dzień w nocy..sliczne zdjęcia
pozdrawiam
ciesze sie bardzo , pozdrawiam serdecznie
Widze ze tez jestes fanka pstrykania lona natury....fajnie.....tak trzymac....fotki swietne.
Tak Balbina 71, uwielbiam nature, dziekuje:) pozdrawiam
O tak, wspaniałe zdjęcia ^.- a kwiatki prześliczne, jakbym je widziała zamiast monitora, hihi ^.- Świetnie Ci idzie takie pstrykanie, więc jak będziesz w posiadaniu nowych fotek, to koniecznie je tutaj zamieść
Shaera, witam, dziekuje:) napewno cos jeszcze zamieszcze:)) , pozdrawiam!
ciag dalszy:) czy jest cos piekniejsze :)
Tineczko...! One są po prostu prześliczne! Osobiście, nie lubię czerwonego koloru (hm... może dlatego, że jestem zodiakalnym Bykiem..? o.O), ale to jest jeden z powodów, dla których zrezygnowałabym z mojego wrogiego nastawienia do tegoż koloru ^^ Tineczko, prześliczne - i zdjęcia i same kwiatki ^^ Pojęcia nie mam, co to za gatunki, ale jeden z nich - chyba - poznaję... ^^ Pelargonię
Shaera, dziekuje:) Ja tak jak Ty ale lubie czerwony,,,,,,kolor,,,,,,,hmmmmm,,,,,,,wszystkie oprocz jednego zdjecia to pelargonie:)
Ooo... No ja tam widziałam 5 różnych gatunków xD I tylko 2 pierwsze się powtarzały, te pelargonie, hihi ^^ A to jedno zdjęcie, o którym piszesz, to chodzi o trzecie, zgadza się? Czekam na kolejne fotki ^.- Pozdrawiam
Właściwie... nie jestem już pewna, że chodzi o trzecie... Teraz widzę tam same pelargonie
Piate zdjecie,to nie pelargonia:) w tej chwili nie wiem jak ten kwiat nazywa sie po polsku :)
to niecierpek)))
chyba nie, to sa dlugie, wiszace kwiatki , rosna z innymi w wiszacej duzej donicy:)
niestety juz prawie przekwitly:(((
teraz lepiej widać,to jest werbena.
oj , tak to jest werbena, myslalam, ze nazywa sie inaczej po polsku:), a powiedz mi jak te kwiatki sie nazywaja, rosna razem z werbera w tej samej donicy.
wg mnie to lobelia)
nie nonka , to nie lobelia, to wiem na pewno:) musze poszukac w wikipedii
Jakie one śliczne... Niestety, nie pomogę w nazwaniu, bo pojęcia nie mam Ale może to pięknotki... ^^
Nie wiem jak wygladaja te pieknotki, nawet nie znam nazwy lacinskiej tych kwiatkow, musze sie zapytac :)
Pięknotki wyglądają po prostu, jak piękne kwiatki, hihi ^.- A nazwa łacińska Twojego kwiatka to Pulcher Flos
hihihi, to juz nie musze szukac:)))
juz wiem jak sie nazywaja DIASCIA FETCANIENSIS , ale jak to po polsku:)
po polsku to diascja.
super dzieki:)
Znowu zrobilam pare zdjec, mam nadzieje, ze nie rozwale serwa:))
Geeeezas, ale wypas! Prześliczne kwiatuszki, jejciu... Dzięki za Twoje fotki, są świetne Czekam na dalszy ciąg Tak sobie myślę, chyba sobie zrobię galerię z Twoich fotek u siebie na swoim Samsungu, hihi
Shaera , prosze bardzo:)
No., to nastepne:)
a tu moje ostatnie? maliny:)
Witaj.Jestem pod wrażeniem,widzę że Ty też biegasz z aparatem po ogrodzie.Pyszne malinki i piękne kwiaty.Pozdrawiam.