Witam wszystkich użytkowników WŻ Przepisy przeglądam od dawien dawna...ostatnio to nagminnie sprawdzam "ostatnio dodane" - chętnie korzystam i modyfikuję wasze wspaniale przepisy - bo uwielbiam gotować, piec, smażyć ... :) Postanowiłam w miarę moich możliwości wpisywać i moje przepisy i w miarę możliwości robić fotki do przepisów :) Mam nadzieję, że znajdzie się ktosik albo kilku ktosików kto chętnie wykorzysta moje przepisy pozdrawiam serdecznie
Użytkownik OwocowaSałateczka napisał w wiadomości: > Witam wszystkich użytkowników WŻ Przepisy przeglądam od dawien > dawna...ostatnio to nagminnie sprawdzam "ostatnio dodane" - chętnie > korzystam i modyfikuję wasze wspaniale przepisy - bo uwielbiam gotować, piec, > smażyć ... :) Postanowiłam w miarę moich możliwości wpisywać i moje przepisy i > w miarę możliwości robić fotki do przepisów :) Mam nadzieję, że znajdzie się > ktosik albo kilku ktosików kto chętnie wykorzysta moje przepisy pozdrawiam > serdecznie
Witam wszystkich użytkowników WŻ

Przepisy przeglądam od dawien dawna...ostatnio to nagminnie sprawdzam "ostatnio dodane" - chętnie korzystam i modyfikuję wasze wspaniale przepisy - bo uwielbiam gotować, piec, smażyć ... :) Postanowiłam w miarę moich możliwości wpisywać i moje przepisy i w miarę możliwości robić fotki do przepisów :) Mam nadzieję, że znajdzie się ktosik albo kilku ktosików kto chętnie wykorzysta moje przepisy
pozdrawiam serdecznie
Witamy Cię bardzo cieplutko i czekamy na Twoje przepisy:)
Hello:-)
Witaj!!!
Witaj !!!
Witaj!!!
Użytkownik OwocowaSałateczka napisał w wiadomości:
> Witam wszystkich użytkowników WŻ Przepisy przeglądam od dawien
> dawna...ostatnio to nagminnie sprawdzam "ostatnio dodane" - chętnie
> korzystam i modyfikuję wasze wspaniale przepisy - bo uwielbiam gotować, piec,
> smażyć ... :) Postanowiłam w miarę moich możliwości wpisywać i moje przepisy i
> w miarę możliwości robić fotki do przepisów :) Mam nadzieję, że znajdzie się
> ktosik albo kilku ktosików kto chętnie wykorzysta moje przepisy pozdrawiam
> serdecznie
Witaj! :)
Witaj w smacznej rodzince.